Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Güro, imza süper hacı. Var mı başka türlüsü? Dynames, Kyrios falan?

google

Gundam00 avatars diye arat

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

O sitede yok hacı ya. Adam gibi bir avatar bulamadım 00 için.

>> DIKLA <<

Orjinalden alıntı: mai_mai

Host club a kabaret tarzı elit bir yer diyelim bu anime için , arkadaşlarda ses var görüntü var fakat aksiyon yok ne yazık ki .

Alt kat he bana uyar apartmana her giren önce benim kontrolümden geçecek yani lemn varya bizi Japonya da yaşatmazlar birader düşünsene harbiden dört beş kişi toplanıp gidiyormuşuz nerelere giderdik çok merak ediyorum , dombili sama ile kendimi düşünmüyorum biz direkt katılırdık yakuzaya dombili sama baby face killer ben de ayıcık aboww ne kariyer yaparız ha düşünsenize dombili sama komple ejderha kaplan dövmeleri ile kaplı benim göbeğin üstünde de kelebek Acaba diyorum böyle komedi tarzında bir hikaye mi yazsam ; düşünün bir arkada hollywood fragman sesi ...
    Dört arkadaş
    Anime seviyorlardı
    Kendilerine turkish otaku diyorlardı diğer türklerse tipini s....
    Veeeee ...
    Birden kendilerini Okinava da bir tatil köyünde buldular ya da yakuzaların yeni merkezimi demeliydim ,
    Ne yazık ki yakuza onları türk mafyasının adamları diye biliyor .
    Altınıza işemeye hazır olun , onlar çoktan kaçırdılar .
    Mai ... yani ayıcık ,
    Butterfly yeni adı butcher ,
    Dombili artık babyface
    ve Dark spider ona isim vermeye bile gerek görmediler .
    This SUMMER ... Coming SOON ...

Aklımda şöyle bir görüntü oluşuyor , Japonya ya gitmişiz ama beş kuruş paramız yok ve yol bizi Okinawa da bir tatil köyüne götürüyor acil iş gücüne ihtiyaçları var çünkü bu haftasonu büyük yakuza ailelerinin önde gelen üyeleri gizli bir toplantı için orada buluşmuşlar ve neredeyse tüm çalışanlar firar etmiş hepimiz gezi masraflarını çıkarmak için tatil köyünde çalışmaya başlıyoruz hesapta neyse gerisi hayal gücü işte kolay ben yazarım senaryoyu merak etmeyin .

Faragmandan sahneler ;

Dombili sama ekrana girer aşçı kıyafetleri ile ve koca bıçaklarla artistik hareketler çekmeye başlar yakuzalarda yemektedirler tam karşısında o farkına varmaz ama fırlattığı her bıçak her bir yakuzayı bir santimle ıskalayıp arkalarındaki duvara saplanır , yakuzalar donmuş suratlarla saniyeler sonra silahlarını çekip dombili samayı kevgire çevirecekken o en sonunda önündeki balığa hamle eder ama ne yazık ki balığın kafası yerine serçe parmağını uçurur ve hepsini sadece bıçaklarıyla halledebilecek fakat yaptığı hareketle mükemmelliğini ispatlayan babyface efsanesi başlar tabiki şerçe parmağını gördükten sonra bayıldığı bu efsanede anlatılmayacaktır .

Yakuzalar dikkat çekmemek için aileleri ile birlikte gelmişlerdir tatil köyüne tabiki olmazsa olmaz hepsinin süper güzel bir kızları olmak zorunda ...

üç nokta dedim ve bıraktım birazda size bırakalım yok sen iyi gidiyordun derseniz uydururum bir şeyler daha

Ben neredeyim hayırsız herifBaştan kurgula bakem
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Sen de gerçek mafya olursun sensei ayıp ettin yav Türkiye den gelen gerçek tesilci oldu mu

Moe Fan Club
  • Canlanın yav ohooo animeciler muhabbet sıfıra vurmuş burada ne yaparsınız şu anda onu söyleyin bari ne izlersiniz anatın biraz animeyse filan

Moe Fan Club
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Canlanın yav ohooo animeciler muhabbet sıfıra vurmuş burada ne yaparsınız şu anda onu söyleyin bari ne izlersiniz anatın biraz animeyse filan

walla ben bir süredir anime indirip/izleyemiyorum çok kötü kitlediler beni akşamları bir iki saatim oluyo boş olarak o aradada divx fetişi başladı bende o zamanda öyle geçiyo yane, konudan alâkasız olcak amma izlememiş olanınız varsa Hot Fuzz/Sıkı Aynasızlar filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum, aslında filmin son 20 dakikası aksiyon ama oda beni kopartmaya yetti yaw

Orjinalden alıntı: Giray Han

yav kimsecikler yok , nerede millet ?

Benim üniversite açıldı pc başına geçemiyorum.k diğerleride üniversite, lise , ortaokul,ilkokulu başlamış olabilir

Orjinalden alıntı: Giray Han

haha yarbay olmuşum farkında değilim , demin gözüme çarptı birşeyler tuhaf diyordum...bi baktım rütbe rengi değişmiş :D

Artık sende bizden birisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 26 Ekim 2008; 15:28:36 >
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Giray Han(ESES) VS Them(GS)

ESES GALİP zayagyaga amma ezdiler GS'yi

tüh len @alp keşke gelseydin , bide seni sopalayıp yollardılar

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm
  • Hebele Hubelee günün ilk mesajı benimYarın sınaav vaar ve ben bir gıdım çalışmadıımÇalışcam bi ara amaVallaaBu arada Ahmet&Metallica...İkiside süper tavsiye ederimNeyse şimdi şu hikayeye devam edelim{Haberlerde}
    Beyaz Showa konuk olan @Psiko kadronun mükemmel olduğunu ve büyük bir gişe hasılatı beklediklerini söyledi.Ayrıca programda filmden bir kesti yayınladı.İzliyoruz:
    "4 Kafadar duruyorlardır karşılarında ben varımdır.Ben "Lan niye geldiniz olm burada büyük bir toplantı olcak sonra hepsini gebertip Türkiye'ye götürcem lan!" bizimkiler "Vışşşş!" "Şey yapalım biz böyle 5 kişi temsil edelim!Bunun için bir sürü mafya filmi ve dizisi izlememiz lazım ama değecek!Ywuhaahahah!"

Evet filmen 20 saniyelik kesit bu kadardı.Aslında buna filmden bir kesit diyemeyeceğimizi sadece bir konuşma olduğunu belirten @Psiko kendilerine güvendiklerini söyledi.Evet Film 32 Aralık 2009'de vizyona çıkcakNeyse @mai yazarız bişiler
  • Ve Butcher kalbini bir 芸者'ya kaptırır.

Orjinalden alıntı: Hayalét

http://www.worldofwarcraft.com/wrath/intro.xml

Wow oynuyor musun Hayalét? İyidir ya Wow. Hele o Blood Elf'ler yok mu. ^^

Of of Deathcharger'ın güzelliğe bak. Oyun gelsin açıcam hemen DK bineği aldığım gibi Icetown Glacier'a.

http://www.imdb.com/title/tt1227192/
    Buda imdb linki.

Orjinalden alıntı: Hayalét

Wow oynamak istiyorumda zamanmı desem yoksa sıfırdan başlayıp 2 ay cırmalamak mı desem başlayamıyorum işte warcraft 3 le idare ediyozBenim anlamadığım bu filminin trailerimi oyunun mu?

http://www.imdb.com/title/tt1227192/
    Buda imdb linki.

Ben oynamak istiyorum da her ay ödeme işi biraz ters duruyor bir seferde toplu ödeme felan olucak ki. Ayrıca oyunun bağımlılık etmenleri vs. gözümü korkutuyor. O izlediğin oyunun açılış sinematiği.

Private serverlarda 1 aya yakın oynadım, arkadaşım oyunu bırakınca ben de bir süre ara verdim. Orijinale geçmek umuduyla. ^^

Dante* cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 27 Ekim 2008; 22:50:40 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.