Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (1060. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10561057105810591060
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dun gece yarisi meraktan öldüm akuma ne videolari paylasmis diye telden giremiyorum youtube'a. Sabaha dogru 5'te kalkip PC'den bakmistim. İlk AMV en iyisi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 7 Nisan 2014; 22:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Dun gece yarisi meraktan öldüm akuma ne videolari paylasmis diye telden giremiyorum youtube'a. Sabaha dogru 5'te kalkip PC'den bakmistim. İlk AMV en iyisi bence.

Telefon android ise surfeasy diye bir VPN programı var. En sağlam , stabil çalışan bu program. 500 mb kotası var ama kaldırıp tekrar yükleyin farklı bir hesap alın sorun çıkmıyor. Hem takip edilmek de imkansız hale geliyor.( tabi kafaya koyan yine takibini yapar da çok zor)

not: telefondan giremiyorum deyince söyleyeyim dedim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 7 Nisan 2014; 23:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Dun gece yarisi meraktan öldüm akuma ne videolari paylasmis diye telden giremiyorum youtube'a. Sabaha dogru 5'te kalkip PC'den bakmistim. İlk AMV en iyisi bence.

Telefon android ise surfeasy diye bir VPN programı var. En sağlam , stabil çalışan bu program. 500 mb kotası var ama kaldırıp tekrar yükleyin farklı bir hesap alın sorun çıkmıyor. Hem takip edilmek de imkansız hale geliyor.( tabi kafaya koyan yine takibini yapar da çok zor)

not: telefondan giremiyorum deyince söyleyeyim dedim dostum.

Tesekkur ederim. Zaten pek takmiyorum twitter'in yeniden acilmasinin zamani çok manidardi. Yakinda youtube da açilir herhalde.

• quote:

Grimmjow Jaggerjack

Aynen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

quote:

Akuma_Blade

Hocam linklere bakıyorum da hep youtube

Anlayamazsınız :)

Neyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

quote:

quote:

quote:

Akuma_Blade

Neyi

Gerçekten ne demek istedi Akuma anlayamadım. Ben orada youtube kkapatılmıştı ya ona bir gönderme yaptım sadece. Gerçekten de anlayamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akuma_Blade

Neyi

Gerçekten ne demek istedi Akuma anlayamadım. Ben orada youtube kkapatılmıştı ya ona bir gönderme yaptım sadece. Gerçekten de anlayamadım.

"Anlayamazsınız" diye Youtube üzerinde aratın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akuma_Blade

Neyi

"Anlayamazsınız" diye Youtube üzerinde aratın

İlk defa gördüm , pardon. Bende diyorum niye anlayamıyorum

• Lupin III hayranları, müjde. Çok sağlam kadrolu bir Lupin III filmi yolda!

Kaynak: AMT
  • Hocam mecha tarzı animeleri çok seviyorsunuz. Video oyunlarla da aranız iyi sanırım (ps one) Size bir oyun tavsiye etmek isterim. Oyunun adı Front Mission. Ben Front Mission: Evolved adlı TPS-aksiyon olanını oynamıştım ama oyunun serisi var. Oyunda mecha yapıp geliştirebiliyorduk. Pek tarzım olmadığından sıkılmıştım. Ama sizin hoşunuza gidebilir.

@Akuma_Blade
  • Bu aralar manga okumaya sardım fakat manga konusuna uzak olduğum için önerebileceğiniz Türkçe bir site var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Hocam mecha tarzı animeleri çok seviyorsunuz. Video oyunlarla da aranız iyi sanırım (ps one) Size bir oyun tavsiye etmek isterim. Oyunun adı Front Mission. Ben Front Mission: Evolved adlı TPS-aksiyon olanını oynamıştım ama oyunun serisi var. Oyunda mecha yapıp geliştirebiliyorduk. Pek tarzım olmadığından sıkılmıştım. Ama sizin hoşunuza gidebilir.

@Akuma_Blade

Evolved'i duydum ama henüz oynayamadım (orijinal kutulu almak istediğim bir oyundu, İstanbul'dan kaçar gibi gitmek zorunda kaldığım için kısmet olmadı) ama yıl 2000-2001 gibi Front Mission'un o sıralar patch'i yeni tamamlanan Turn Based strateji tarzında ilk oyununu, ardından PSX için çıkan Front Mission III'ü oynamış pek sevmiştim. Siyasi açıdan risk almamak için bir hayli kırpılan Front Mission 4'e ve 11 Eylül saldırıları sebebiyle İngilizce sürümleri iptal edilen Front Mission II ve Front Mission Alternative'lere de girmeyi düşünüyordum ama nasip olmadı.

Yakın zamanda ilk oyunun DS için çıkan Remake'ini oynamıştım, bir hayli iyi. Düşman taraf USN'nin görevlerini oynayabildiğimiz bir campaign de eklenmişti.

quote:

Orijinalden alıntı: RaiRaiverd

Bu aralar manga okumaya sardım fakat manga konusuna uzak olduğum için önerebileceğiniz Türkçe bir site var mı?

batoto.net 'de Türk grupların birçok çevirisi bir arada mevcut.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Goku'nun neden kuyruğu var?
  • quote:

Goku'nun neden kuyruğu var?

Luffy neden bu kadar mal, Sanji böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

quote:

Goku'nun neden kuyruğu var?

Luffy neden bu kadar mal, Sanji böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Daha önce Dragon Ball izlememiştim ondan sordum ama güzel laf soktun

Sanırım cevabını buldum: Goku, Saiyan ırkından geldiği için kuyruğa sahip. Bu ırkın kendine has bir özelliği. Ama isteyen kuyruğu kesebiliyor.

Luffy hakkında yorum yapamıcam. Sanji, Baratie adlı yüzen restoranda öğrendi.
  • 2005 yılında yolculuğuna başlayan Anime Cafe bu mesajla birlikte yolculuğunun sonuna geliyor. Sonraki muhabbetlere "Yeni Anime Cafe" başlığı altından devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 10561057105810591060
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.