Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
287.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

ilk zamanları öyleydi tabi.
    şu an animasyonlar arada güzel olsa da
    eski çizimlerin güzelliği yok.

Ben anlamiyorum. O kadar bu animelerin takipcisi var, bunun reklami var, satilan yuzlerce cesit urunu var, var da var yani. Maddi sikinti oldugunu dusunmuyorum, ayrica konuda uretmiyorlar, mangadan takip ediyorlar genel olarak, ama neden bu cizimler kotulesiyor gunden gune, profesyonellik, kalite dusuyor gunden gune, hele Naruto bir ara neydi oyle, 3 yuvarlakla surat ciziyorlardi resmen.

Muhtemelen çizim ekibinin farklılığından kaynaklanıyordur. Bazen başka bazen başka çizim ekibi olduğundan çizimler arasında da açık bir fark ortaya çıkabiliyor.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

ilk zamanları öyleydi tabi.
    şu an animasyonlar arada güzel olsa da
    eski çizimlerin güzelliği yok.

Ben anlamiyorum. O kadar bu animelerin takipcisi var, bunun reklami var, satilan yuzlerce cesit urunu var, var da var yani. Maddi sikinti oldugunu dusunmuyorum, ayrica konuda uretmiyorlar, mangadan takip ediyorlar genel olarak, ama neden bu cizimler kotulesiyor gunden gune, profesyonellik, kalite dusuyor gunden gune, hele Naruto bir ara neydi oyle, 3 yuvarlakla surat ciziyorlardi resmen.

Muhtemelen çizim ekibinin farklılığından kaynaklanıyordur. Bazen başka bazen başka çizim ekibi olduğundan çizimler arasında da açık bir fark ortaya çıkabiliyor.

Neden sürekli ilk çizimi yapan ekip devam etmiyor
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • İşte Bleach'in mükemmel olduğu zamanlar.

Orijinalden alıntı: toclase39

Beyler bleach i izleyebileceğim bir site söylermisiniz,diziportta 144 e kadar var ve bitti şimdi devamı lazım.Ama site hızlı olursa en azından diziport kadar hızlı olursa iyi olur.

reklam olmasın diye özelden attım

Orijinalden alıntı: SilentDays

quote:

Orijinalden alıntı: toclase39

Beyler bleach i izleyebileceğim bir site söylermisiniz,diziportta 144 e kadar var ve bitti şimdi devamı lazım.Ama site hızlı olursa en azından diziport kadar hızlı olursa iyi olur.

reklam olmasın diye özelden attım

Ben açamadım orda video şuan divx yüklüyorum bununla beraber açılacak demi

Orijinalden alıntı: L Lawliet

^ miwa - change olması lazım

Çok teşekkür ederim.. bi yerden buldum indirdim. hoşuma gidiyor bu parça

evet öyle, söyleyen bağyanın sesi çok hoş. rolling star da var o da hoşuma gidiyor <3

Bakınız benim üye adı

Orijinalden alıntı: mute_62

quote:

^ miwa - change olması lazım

Çok teşekkür ederim.. bi yerden buldum indirdim. hoşuma gidiyor bu parça

sırf bu opening için animeyi izleyen kişiler var güzel bir parça

shunsui nin shikai ezdi geçti
    kuralları söylemesine rağmen ezdi starkı shunsui büyük adam.
    bir de teorim olacak.ichigo son formunu alınca ulquiorra nın sonido dediği şeyin sesi çok acayipti.
    arrancarların sonidosundan farklıydı ses.ben vasto lorde olduğundan böyle çıktı ses heralde demiştim.
    bugun de aizen shunpo yapınca çok acayip bi ses çıkardı aizen e bi haller oldu kanımca

283

shunsui nin shikai ezdi geçti
    kuralları söylemesine rağmen ezdi starkı shunsui büyük adam.
    bir de teorim olacak.ichigo son formunu alınca ulquiorra nın sonido dediği şeyin sesi çok acayipti.
    arrancarların sonidosundan farklıydı ses.ben vasto lorde olduğundan böyle çıktı ses heralde demiştim.
    bugun de aizen shunpo yapınca çok acayip bi ses çıkardı aizen e bi haller oldu kanımca

Shunsui karizma adam
  • quote:

Shunsui'nin shikai psikopatmış,
    stark'a da yazık oldu daha fazla şey bekliyordum ondan

Shunsui'nin shikaisinin gücünü göstermek için Stark'ı harcadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 11 Ağustos 2010; 16:28:13 >

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Shunsui'nin shikai psikopatmış,
    stark'a da yazık oldu daha fazla şey bekliyordum ondan

Shunsui'nin shikaisinin gücünü göstermek için Stark'ı harcadılar.

Arkadaş karşısında Kyoraku Shunsui var. Bırakın Stark'ı da harcayabilsin. Harcayamazsa problem vardır zaten "100 yıl ne yaptı bu adam diye".

• Stark'ı niye bu kadar zayıf yapmışlar anlamadım? Ve ruhunu ayırdığı köpekler hani tekrardan çıkıyordu? Ne olduda yok oldular? Bi dandirik bushogama darbesiyle mi yok oldular yani? Halibel velet Toushirou'a yenilirken, 2 maskeli vaizard + Toushirou'la dişe diş dövüşmeye nasıl başladı? Bu Espadaların verilen numaraları güce göre değil mi? Değilse neye göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 11 Ağustos 2010; 17:14:27 >

Orijinalden alıntı: Espâda

Stark'ı niye bu kadar zayıf yapmışlar anlamadım? Ve ruhunu ayırdığı köpekler hani tekrardan çıkıyordu? Ne olduda yok oldular? Bi dandirik bushogama darbesiyle mi yok oldular yani? Halibel velet Toushirou'a yenilirken, 2 maskeli vaizard + Toushirou'la dişe diş dövüşmeye nasıl başladı? Bu Espadaların verilen numaraları güce göre değil mi? Değilse neye göre?

ulqiorra 1 numara olmalıydı
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.