Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.328
Cevap
22
Favori
287.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fragman diye geçmiş konuşmaları, görüntüleri koymuşlar. Final formu'da sona eklemek bence güzel olmamış. Hype vermedi.

Aynısını düşünüyorum. Cılkının da cılkını çıkarıyorlar, en ufak bir şey göstermeden Temmuz 2026 demişler terbiyesiz bunlar. Nerede kaldık onu bile unuttum. Çok da umurumda açıkçası. Netflix gibi sezon sezon patlattığımız dönemde, oyun geliştiricileri bile adım adım içerik verirken her süreç nasıl ilerliyora dair şeffaf olurken bunların ekmek kırıntısına sevinmeyeceğim japon iş kültürü köleliği yok olsun yapay zeka analarını bellesin de kendilerine gelsinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yayınlanan trailer tam olarak bir trailer değil de daha çok teaser gibiydi. Zaten daha en başından yeni sezonda göreceklerimiz yerine eski görüntüleri ve replikleri gösterdiklerinde aha dedim herhalde 2026 Ekim'de falan gelecek. Temmuz'da gelecekmiş ama ben yine de daha kapsamlı bir fragmanla birlikte Mart ayı duyurusu bekliyordum. Esas fragmanı Mayıs-Haziran gibi göreceğiz muhtemelen. Neyse, bu fragman beni Bleach'i ilk izlemeye başladığım yıla, yani 2009'a götürdü. Duygulandırmadı desem yalan olur, bu yüzden fragman hoşuma gitti. Benim gibi yıllardır seriyi takip edip bağ kuranları memnun etmiş zaten şu azıcık görüntüler bile. Son sezon olacak olması üzüyor, umarım Hell Arc başlar artık veya Can't Fear Your Own World animesi görürüz.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben hiç sanmıyorum biz büyüdük ve kirlendi dünya diyip geçeceğiz. :)) Hypelanmıyorum bunlara. Son izlediğim iyi şey Arcane dizisi oldu animasyon olarak üstü de gelmez. Millet kubo çizim paylaştı diyolar woow oluyor. O kadar sıkıldım ki bu tarz şeylerden. Gelince keyifle izleyip oh be diyeceğim o kadar, kötü bi şey çıkmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.