Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
287.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • 284'ü daha izlemedim yarın izlemeyi düşünüyorum yorgunluktan bu arada geçen bölümlerde aklıma Aizen'in gözlüğü ve saçı takıldı. Adam soul society'den ayrılırken gözlüğü kırıp saçları dikmişti ama Barragan'ın sarayına gittiğinde gözlük ve saç aynı modeldi bu adam yanında yedek gözlük mü saklıyor? Yoksa bu olayı soul society'e ihanetini açıklamadn önce mi yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 17 Ağustos 2010; 23:27:13 >

Orijinalden alıntı: L Lawliet

284'ü daha izlemedim yarın izlemeyi düşünüyorum yorgunluktan bu arada geçen bölümlerde aklıma Aizen'in gözlüğü ve saçı takıldı. Adam soul society'den ayrılırken gözlüğü kırıp saçları dikmişti ama Barragan'ın sarayına gittiğinde gözlük ve saç aynı modeldi bu adam yanında yedek gözlük mü saklıyor? Yoksa bu olayı soul society'e ihanetini açıklamadn önce mi yaptı

Barragan'ı önceden ayarlamış olabilir
  • Bölüm 20 ye geçtim çok zevkli oldu bırakamıyom ilk bölümlerde ichigoyu naruto ya ishida yı sasukeye benzettim bi ara içnde kyuubi olduğunu düşündüm,ishida nın klanının yok edildiğini duyunca aha sasuke dedim ama ichigo naruto gibi hep ezilmedi.ishida yı geçti bakalm ilerliyen bölümlerde ne olack.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

Bölüm 20 ye geçtim çok zevkli oldu bırakamıyom ilk bölümlerde ichigoyu naruto ya ishida yı sasukeye benzettim bi ara içnde kyuubi olduğunu düşündüm,ishida nın klanının yok edildiğini duyunca aha sasuke dedim ama ichigo naruto gibi hep ezilmedi.ishida yı geçti bakalm ilerliyen bölümlerde ne olack.

İshida ve Sasukeyi aynı herif seslendiriyor.

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Bölüm 20 ye geçtim çok zevkli oldu bırakamıyom ilk bölümlerde ichigoyu naruto ya ishida yı sasukeye benzettim bi ara içnde kyuubi olduğunu düşündüm,ishida nın klanının yok edildiğini duyunca aha sasuke dedim ama ichigo naruto gibi hep ezilmedi.ishida yı geçti bakalm ilerliyen bölümlerde ne olack.

İshida ve Sasukeyi aynı herif seslendiriyor.

İkisi de sevmediğim karakterler.
  • 283 bleach tarihindeki en güzel bölümlerden biriydi bana göre. Stark'ın replikleri mükemmel ötesiydi. Stark ana karakter olsaydı ağlardım heralde o düşerken. Zangetsu'nun ichigo'ya söylediği sözlerden sonra en beğendiğim replikler Stark'ınkiler oldu.

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

283 bleach tarihindeki en güzel bölümlerden biriydi bana göre. Stark'ın replikleri mükemmel ötesiydi. Stark ana karakter olsaydı ağlardım heralde o düşerken. Zangetsu'nun ichigo'ya söylediği sözlerden sonra en beğendiğim replikler Stark'ınkiler oldu.

Grimmjow, Nel nasıl bir şekilde İchi ile ilişkili oldu Stark da bu adamlardan biriydi bence. Adam sırf arkadaşları için dövüştü, en başından beri dövüşmek için bir sebebi olmadığını biliyordu. Yazık oldu Kubo harcamasaydı keşke.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

283 bleach tarihindeki en güzel bölümlerden biriydi bana göre. Stark'ın replikleri mükemmel ötesiydi. Stark ana karakter olsaydı ağlardım heralde o düşerken. Zangetsu'nun ichigo'ya söylediği sözlerden sonra en beğendiğim replikler Stark'ınkiler oldu.

Grimmjow, Nel nasıl bir şekilde İchi ile ilişkili oldu Stark da bu adamlardan biriydi bence. Adam sırf arkadaşları için dövüştü, en başından beri dövüşmek için bir sebebi olmadığını biliyordu. Yazık oldu Kubo harcamasaydı keşke.

Bence Stark karakteri en fazla oturtulmuş espada'lardan biriydi. Karizmatik duruşunun üstüne eşdeğer hareketler, konuşmalar eklenince başarılı bir çalışma olmuş. Keşke daha uzun soluklu izleme fırsatımız olsaydı.

artık bekle bekle sıkıldım isshini görmek istiyoruzzzzzzzzzz

Orijinalden alıntı: L Lawliet

barragan'a stark'a ve hallibel'e o kadar flashback yapmışlar bi ulquiorra'yı göremedik.

Ulqi geri gelecek diye düşünüyorum hacı ben hep. İchigo onu cehennem'e gittiğinde o kötü hayattan çekip çıkaracak sonra hep beraber Karakura-SS arası mutlu mesut yaşayacaklar.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • bolum 30 dayım netimdeki problem yuzunden inmiyo 1-140 %50 de kaldı.Kenpachi ye çok kanım ısındı bide aizen diye birine.

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • quote:

bolum 30 dayım netimdeki problem yuzunden inmiyo 1-140 %50 de kaldı.Kenpachi ye çok kanım ısındı bide aizen diye birine.

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

bolum 30 dayım netimdeki problem yuzunden inmiyo 1-140 %50 de kaldı.Kenpachi ye çok kanım ısındı bide aizen diye birine.

Isınmak ne kelime. Fokur fokur kaynayacaksın ilerde
  • peki bu kenpachi? iyilerden olacak dimi?

Sakın Tıklama
  • quote:

peki bu kenpachi? iyilerden olacak dimi?

ccc kenpachi reyizz ccc

benim de 1 numaralı karakterim şaşmaz

bide tavsiyem güncele gelmeden bu konuya pek bakma hocu baya bi spoiler yersin ona göre

keşke bende şimdi baştan izliyo olsaydım yav

güç dengesi böyle degilmi

kaptan en güçlü sonra teğmen sonra 3. asistan diye gidiyo galiba?

en güclü takım 11. takımmış teğmenleri oyle guclu gorunmuyodu aslında

Sakın Tıklama
  • Hacı konu biraz daha ilerlesin 11. Takımın neden güçlü olduğunu anlarsın. Şimdi ben ucundan azıcıcık yazardım ama bi nevi spoiler olur, ayıp olur.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.