Şimdi Ara

Anfi Yapmak İstiyorum Yapabilirmiyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
9.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThKrkmz!

aynen öle şuan içini açtım ve tea 2025b entegresi var deiştirmem gereken yer neresi bana yardımcı olurmusunuz ve ne ile deiştiricem ?

Müdür kondansatörler 10 volt olabilir onları 16 volta çıkarırsınsın aynı kapasitede olsunlar ama. Bir de onlar için ufak soğutucular oluyor görsellerde resmini bulamadım. Onlardan takarsan 2.3 W alabilirsin kanal başına.
  • Logitech s220 marka 2+1 ses sistemimdeki problemi kısmen çözdüm.Emin hocam sana çok teşekkür ederim.
    Bir hışımla entegreyi sökmeye karar verdim.bass'ın entegresini ile deiştirip bari hoparlörlerden ses alayım dedim.entegreyi söktüm.çok hafif bir yazı yazıyordu üstünde okuyamadım.şans ya elime termal macun bulaşmış yanlışlıkla elim sürttü yazının olduğu yere.bi baktım yazının hepsi okunuyor.entegre üzerinde d6282 yazıyor.yani logitech s220'lerde bu entegre kullanılıor.ama internette bulamadım.ikizi olan kia6282 entegresi vardı.emin hocamda aynısını bulmuş.buyrun buda bağlantı noktaları.

Kia 6282 datasheet

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Apparel; 180w 130w onlara gerçeğinden 80w versek yanar, hatta 50w. Pıoneer lerin iki tanesini kullanırsan eşit sesalmış olursunuz, biri farklı diğeri farklı hinede sizin tercihiniz.. Kabin falan varmı? bunu yapınca tda1554 te yaparsınız diğer ikisini ona bağlarsınız. Siz öncelikle yapın, ben iki tane M.seti kolonu bağlıyorum komşulardan şikayet gelmesin sesi fazla olmayacak kadar açıyorum desem araba teybi anfisi işte bu yaptığınız..

Allah razı olsun bugün malzemeleri alıp yaptım beklediğimden bin kat fazla ses çıkarıyor ama boştayken yani elektrik var müzik fln yokken garip garip sesler çıkıyor müzik açılınca o sesler duyulmuyor neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: apparel

quote:

Apparel; 180w 130w onlara gerçeğinden 80w versek yanar, hatta 50w. Pıoneer lerin iki tanesini kullanırsan eşit sesalmış olursunuz, biri farklı diğeri farklı hinede sizin tercihiniz.. Kabin falan varmı? bunu yapınca tda1554 te yaparsınız diğer ikisini ona bağlarsınız. Siz öncelikle yapın, ben iki tane M.seti kolonu bağlıyorum komşulardan şikayet gelmesin sesi fazla olmayacak kadar açıyorum desem araba teybi anfisi işte bu yaptığınız..

Allah razı olsun bugün malzemeleri alıp yaptım beklediğimden bin kat fazla ses çıkarıyor ama boştayken yani elektrik var müzik fln yokken garip garip sesler çıkıyor müzik açılınca o sesler duyulmuyor neden ?

resimlerini göstersene görelim :)) ben emin hocamı çıldırttım hala bişi yapamadım :)) işim yüzünden siparişde veremiyorum internetten :)) entegre ve transisöt sipariş geçmem lazım.artık izne çıkınca...

• quote:

quote:

quote:

resimlerini göstersene görelim :)) ben emin hocamı çıldırttım hala bişi yapamadım :)) işim yüzünden siparişde veremiyorum internetten :)) entegre ve transisöt sipariş geçmem lazım.artık izne çıkınca...

resim çekmedimki yani pek güzel olmadı benimki baya karışık bişey anlaşılmaz :D

• Sesin nedeni, karışıklık olabilir..
    2. besleme kaynağından geliyor olabilir,
    3. anfi ile pc arasına bağladığınız kablonun eksisi zayıf ise, yani ince kablo ise tam şaselenmediğinden yapabilir,
    4. Sesin alındığı kaynaktanda geliyor olabilir.. Resimleri paylaşırsanız, birşeyler görebiliriz yorum yapmak için.
    Size göre karışık olan, başkası için açıklayıcı olabilir.. Tebriklerr
  • quote:

Sesin nedeni, karışıklık olabilir..
    2. besleme kaynağından geliyor olabilir,
    3. anfi ile pc arasına bağladığınız kablonun eksisi zayıf ise, yani ince kablo ise tam şaselenmediğinden yapabilir,
    4. Sesin alındığı kaynaktanda geliyor olabilir.. Resimleri paylaşırsanız, birşeyler görebiliriz yorum yapmak için.
    Size göre karışık olan, başkası için açıklayıcı olabilir.. Tebriklerr

karışıklık derken benim lehimim berbattı 6 tl ye birmilyoncularda satılan havya lehim ve pasta vardı lehim zor eriyor hemen donuyor ve bida erimiyordu tutmuyordu fln iğrençti ondan karışık oldu tutmadı fln
    2.pc'nin power i 400 watt
    3.o kablo tam şaşelenmemiş derken anlamadım ama o kablo zil teli kullandım
    4.pc ye başka hoparlör takınca ayne şey yapmıyor

teşekkürler

bide ben soğutma için bozuk pc powerinden çıakrdığım soğutmak için olan demiri kullandım fan takmalımıyım yoksa yerlimi resim çekebilirsem atıcam

• Pc ile anfi arasına zilteli sakıncalı. Sessinyali olduğu için bütün parazitleri çeker..
    Lehim olayını başta söylemiştim, bütçe meselesi olduğundan karışmam. İnce ve iyilehim markası olmaması, işinizi nekadar zorlaştırdığını iyi lehim kullanınca anlıyacaksınız..
    Fazla ısınmıyorsa sorun olmaz, diğer soğutucuyuda, önceki soğutucunun üstüne vidalayın daha iyi olur..
    Ara kablo olarak;http://www.coolgear.com/images/700-001.jpg
    http://www.elektrikmarket.com.tr/2-RCA-3-5MM-Stereo-Kablo-1-5-Mt-Gold-Plate_7863.html#0

Ucunda bilgisayarınıza uyumlu uç olması yeterli, diğer uçları kesip anfiye bağlıyacaksınız.

Şase olayı, R ve L + giriş uçlarının, eksi kablosu ile gizlenmesi ve çevreden gelebilecek parzitleri önlemesidir.
    iyi şaselenmesi ise, eksi korumasının daha iyi olmasıdır..
    Normal anfi girişine bağlanacak L+/R+ve eksi kablo yapısı;http://www.bilgisayardershanesi.com/yerel_res/4_8.gif burada metal örgü şase/eksi ucudur.
    Yukarıdaki kablolardan alıp, kırmızı beyaz uçları keserseniz, bu yapıyı görürsünüz.

Lehim telini alıp, size temin edebilirim isterseniz kabloyla beraber yardımcı olurum.

• quote:

Lehim telini alıp, size temin edebilirim isterseniz kabloyla beraber yardımcı olurum.

ya emin hocam sen ne mübarek bi adamsın yaa

• Eveet Resimler Geldi :D :D
     Anfi Yapmak İstiyorum Yapabilirmiyim

• dediğiniz lehim telinin fiyatı ne kadardır acaba ?
    istanbul avcılardayım
    ekingen elektronik var ordan herşeyi alıyorum
    nasıl bi lehim teli önerirsiniz?
  • Dünyanın en büyük içadı koli bantı yine sahnelerde.seni seviyorum koli bantıı
  • quote:

Dünyanın en büyük içadı koli bantı yine sahnelerde.seni seviyorum koli bantıı

ahahah anfiyi plastik dondurma kutusuna koydum

• sen gele malzeme alıp yapabiliyorsun ben günlerdir okuduğumla kalıyorum.hiç bişi yapamıyorum öle elim kolum bağlı :((
  • quote:

sen gele malzeme alıp yapabiliyorsun ben günlerdir okuduğumla kalıyorum.hiç bişi yapamıyorum öle elim kolum bağlı :((

valla çok kolaymış malzemeleri al eve git yaparsın çok kolay ilk başta bende yapamıcağımı düşünüyordum yapınca mükemmel oluyor bide felaket ses çıkarıyor
  • quote:

quote:

sen gele malzeme alıp yapabiliyorsun ben günlerdir okuduğumla kalıyorum.hiç bişi yapamıyorum öle elim kolum bağlı :((

valla çok kolaymış malzemeleri al eve git yaparsın çok kolay ilk başta bende yapamıcağımı düşünüyordum yapınca mükemmel oluyor bide felaket ses çıkarıyor

ya malzemeyi alayımda gene yapamayayım problem deil :)) malzeme alamıyorum işte.bütün gün denizin üstünde çalışıyorum.denize kargo getirmiyorlar :)) bodrumdada elektronikçi yok abi

• quote:

dediğiniz lehim telinin fiyatı ne kadardır acaba ?
    istanbul avcılardayım
    ekingen elektronik var ordan herşeyi alıyorum
    nasıl bi lehim teli önerirsiniz?

makara lehimler pahalı gibi geliyor ama en uygun fiyatlı olanlar onlar.
    tüp lehim yaklaşık 15 gün filan idare ediyor.makara lehim alırsanız 8-9 ay gidiyor bu çok sık kullanımda.
    geçensene nisanda aldıydım daha bugünlede bitme noktasına geldi.
    200gr olandan bahsediyorum.şunun gibi makara lehim alabilirsiniz
    LEHİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 27 Ocak 2013; 8:10:54 >

• Lehim Teli;http://www.direnc.net/TUP-LEHIM,LA_513-2.html#labels=513-2
    http://www.direnc.net/12mm-200gr-Lehim-Teli,PR-3754.html (bizim burda 12 yaw).
    http://www.bluemavi.com/vitrin/table.asp

http://www.alkayaelektronik.com/U34285,1052,075-mm-200-gr-lehim-teli-lehim-telleri.htm
    http://www.merterelektronik.com/SOLDEX-200-gr-075-mm-lehim-teli,PR-26611.html
    http://www.elektronikmarketim.com/SOLDEX-6040-100-mm-200-Gr-Lehim,PR-43.html

Bunlar işinizi görür; elektronik malzeme olarak, bluemavi ve drençneti öneriyorlar.. Ben bluemaviden 50parça led aldım, adrese kadar geldi ptt ile. sizde bu şekilde gezinmeden şipariş ile malzemelerinizi temin edebilirsiniz.
    Ben göndermek istesem, kargo ücreti sorun olur. Live ın Adana.. Türkiyenin uzak güney konumu, sizde uzak kuzeydesiniz. Bodrum uzak batı.

• ThKrkmz! :)) işin zor ozman :D

rakimalar
    daha önce bundan kullandım iyi gibiydi galiba bunu alsam nasıl olur acaba böle çabuk eriyodu kayıyodu fiatta 5 tl

Emin-Fırtına kardeş bizim eve yakın yer var ben ordan alıyorum
    resimlere baktınızmı acaba soğutucu yeterlimi

• quote:

ThKrkmz! :)) işin zor ozman :D

rakimalar
    />
    daha önce bundan kullandım iyi gibiydi galiba bunu alsam nasıl olur acaba böle çabuk eriyodu kayıyodu fiatta 5 tl

Emin-Fırtına kardeş bizim eve yakın yer var ben ordan alıyorum
    resimlere baktınızmı acaba soğutucu yeterlimi

yeterde artar bile.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.