< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1347. sayfa)

-
-
Çok iyiymiş bu, arka taraf doldukça yavaşlar muhtemelen. 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhabalar
Evet çok iyi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon Fire TV Cube gen 3
Hocam, Ücretsiiz vpn uygulaması önerebilir misiniz peki ? Bir de ana ekrana mobil uygulamaları eklemek için launcher ? Wbs kurayım dedim ama playstore’da gelmiyor nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 10 Temmuz 2024; 0:11:31 >
Hocam Merhabalar
Vpn ücretsiz olanlar pek kaliteli değil.
Launcher olarak Projectivity Launcher öneririm kendim premium olanı kullanıyorum çok güzel.
play.google.com
Projectivy Launcher - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eyvallah birader ince düşüncen için. Mutlaka arayıpta bulamayan bir arkadaşa yardımcı olur.
-
Anroid box için tv programlarini internette ucretsiz izleyebileceğim bir program var midir?
Dreamstar nova almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nova aldığınızda 2 yıl ücretsiz ip tv veriyor firma. İnat box, seyir turk, turkey tv gibi uygulamalar da var.
Youtube'ta sinetech kanalı var
Android box için devamlı olarak güncel programlar tanıtıyor , ayrıca güncel olarak netflix gibi netflixin veritabanının 100 katı büyüklüğünde sinema filmlerini dizileri izleyeceğim apk leri de tanıtıyor: Cloudstream,Stremio
Vizyon filmlerine buradan ulaşırsın
kendi drive sayfası var apk leri bile ordan indirebiliyorsun
İnat,anka,rec,ing sports,jesus tv,cine 10..vs bunun gibi 6 7 tane prog kurdum canlı tv izleyeceğin apk lerden birkaçı reklamsız . Açılışta google reklamı çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 15 Temmuz 2024; 10:53:9 >
Merhaba
Vestel 43FB7500 Full HD (FHD) TV Özellikleri - Epey
Eski bir 43" TV'de inat ve youtube kullanmak için ne önerirsiniz? Bluray film, oyun vs gibi yan uygulamalar kullanılmaz. Tak-izle modunda kullanılacak.
Dreamstar Nova veya Next Start 4K fazla mı gelir? Next şu anda Amazon'da kampanyaya girmiş ve 1500'e geliyor.
Piyasayı takip edip önerileri paylaşarak insanların hayatını kolaylaştıranlara teşekkürler.
-
Nextte yazılımsal sorunlar olabildiğini duymuştum. Ki bende de eskiden uydu alıcısı vardı, bazı buglar vardı. Arada ses gidiyordu, donuyordu vs. Ben nova aldım buradan yapılan yönlendirme ile sorunsuz kullanıyorum.
tv box almayı düşünüyorum ne önerirsiniz
-
Hafıza ve ram önemliyse homatics rk 4k plus biraz daha hesaplı olsun derseniz dreamstar nova 4k veya mecool km2 plus
homatics 4k 5tb harici disk de takılıyor galiba emin değilim usb'e film atıp izliyorum genel'de 2k 4k filmleri acarsa çok iyi olur böyle bir özelliği var mı
-
Yaklaşık 6-7 ay önce Next Stick 4K almıştım. Stick alma sebebim gözükmez kibar olur düşüncesiydi. Ama pek memnun değilim, takılma yavaş ve donma sorunları var.
Kayınbiraderimde homaticsi görünce bayıldıma ama şimdide fiyatlar artmış keşke o zaman bunu alsaydım.
Fiyat kovalıyorum uygun kampanya vs olursa buraya yazılırsa faydalanırız, teşekkürler herkese.
-
Bu fiyata kaçmaz beyler. Son zamanların en dip fiyatı.
amzn.eu
Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah : Amazon.com.tr: Elektronikhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BGLD6XNS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_D6SFQMSJ7VRRW6XM72T4&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_D6SFQMSJ7VRRW6XM72T4&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_D6SFQMSJ7VRRW6XM72T4&starsLeft=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok iyi fiyat aldım bende
-
İki gün önce 3800 civarıydı 4940 olunca üzüldüm kaçırdım diye şimdi yapıştırdım direk.
Sıcak fırsatlar konusunda gördüm . Nokia 8010 TVBOX cihazını aldım . İş bankası kampanyası ile 3000/300+1000/100 TL maxipuan kampanyası ile 3 taksit 2.825 TL ye gelmiş oldu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X