< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1346. sayfa)

-
-
bende Next Start 4K amazondan almıştım arada kasma donma oluyor iade ettim iadeli ürün geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 25 Haziran 2024; 17:44:6 > -
Ben de bundan aldım da, D-smart mega paket aktive nasıl edeceğimi bulamadım, hiçbir yerde yazmıyor, D-smart müşteri hizmetleri de anlamadı beni D-smart ilçe bayisine gidip sorun dedi, adres verdi. NExt firmasına ulaşamadım, telefonları meşguldü. Bilen var mı nasıl edildiğini?
-
www.kodmarketim.com
Next D-Smart GO Mega Paket Kod Aktivasyon Yardımı - KodMarketim.comhttps://www.kodmarketim.com/next-dsmart-go-kod-aktivasyon-yardimi
Buradan bilgi alabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay Allah razı olsun, buradan yaptım ve çalıştı. Cok teşekkürler
-
Rica ederim. Keyifli seyirler :)
Tekrar merhaba. Ben dreamstar nova sipariş veriyorum, ama bir çok kişi xiaomi mi box s 4k ‘da almış. O bu cihaza göre ne seviyede sizce ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhabalar
Mi box s4k 2.nesil aldım ve bizzat kullandım. Hala bende duruyor. 8 GB hafıza yarısını sistem kullanıyor ve Google tv arayüzü bazen kasıyor.
Yani dreamstar nova doğru tercih merak etmeyin.
Selam herkese,
Kullandığım android boxın web browserını beğenmiyorum başka bir şey kullanıyorum. Ama onda da dosya indiremiyorum. İndire tıklıyorum hiç birşey olmuyor ayarlardan da herşeye izin verdim neden olur bu bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dreamstar nova 4k aldım (amlogic s905y4) bir çok oyun yüklemeye çalıştım telefonunuzla uyumsuz dedi yüklenmedi.
hangi oyunlar çalışır teşekkür ederim
-
Aldığınız cihaz TV box bazı oyun yada uygulamalar uyumsuz olabilir.Tv box Google play storedeki oyun ve uygulamalar TV box uyumlu çalışacaktır.
Merhaba. Dreambox nova aldım, teşekkürler. Kargosunda sıkıntı oldugundan daha elime ulaşmadı. Bu cihaza uydu alıcı takıp tv yayınlarını izleme ihtiyacımız da oluştu. Uyumlu önerebileceğiniz hızlı geçişli bir cihaz var mı ? Teşekkürler.
Hocam Merhabalar
Bunlara uyumlu tuner var ama öyle çok hızlı kanal geçişi beklemeyin.
Hocam Merhabalar
https://app.hb.biz/l9keL9CyxLUI uyumludur.
app.hb.biz
Homatics Orjinal Type-C Dvbs Tuner Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/rXDecizm4o4S
Bu da uyumludur.
Çok teşekkürler, tek kumanda olsun diye düşünerek buna yöneldim. İnceleyeyim 🙏
Rica ederim. Hayırlı olsun.
selam arkadaşlar, bütçe sınırı olmaksınız önerilerinizi alabilir miyim? smart tvmin performansı yavaş yavaş azalmaya başladı.
4k dolby atmos film, tarayıcı, bilinen tüm izleme uygulamalarını kullanacağım bi platform arıyorum ve soundbar ile beraber kullanmak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsessionC -- 9 Temmuz 2024; 20:52:13 > -
Tekrar merhaba. Nova cihaz ve tuner aldım. Sorunsuz kurdum, her şey güzel çalışıyor şu ana kadar. Tavsiyeniz için tekrar teşekkürler. Basit bir sorum olacak. Uydu kanallarını bulduktan sonra bazılarını favorilere aldım, ama listenin sadece favorileri göstermesini sağlayamadım. Ortadaki tuşa basınca açılan listede tepede hepsi yazıyor ve orayı nasıl değiştireceğimi bulamadım.
Kurulacak en başarılı uygulamalarla ilgili görüş alabilirim bu vesileyle.
Not : Buldum. Grup kısmına girmek gerekiyormuş. Benim gibi bulamayan olursa diye mesajı silmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 9 Temmuz 2024; 21:17:34 >
Tamamdır hocam çok sevindim memnun kalmanıza. Doğru bir öneri olduğu bir kez daha kanıtlandı :) keyifli seyirler diliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X