Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıcılık için s905x5 işlemcili cihazları beklemelisiniz.

Şu mesajda paylaşılan link'i açın ;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158899256

Orada kısa kısa video'lar var. O video'larda akıcılık bariz belli olmaktadır.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

O zaman sizin tavsiyenizle xiaomi mi box 2.gen alıyorum. Zaten hepsi aynı işlemcili. Biri s905x4 ise diğeri s905y4. x5 olmadığı sürece fark atla deve değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt

İsabet olur. Çünkü, x4 işlemcili cihazlar, y4 işlemcili cihazlara göre biraz daha rahat çalışmaktadır.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Serkan bey merhaba

Çocuklar için retro oyun konsolu alayım dedim. Sonra baktım ki bu box’lara retroarch vs kurup oyun oynanabiliyormuş. Bendeki firestick’te denedim. Oyunlar açıldı ama usb hub üzerinden bağladığım Logitech f710 kolları gösteremedim.

Almayı düşündüğüm konsol kinkahi x2pro modeli. Amilogic x905x2 işlemci var deniyor. İçinde 256gb sd kart, 2 kol, usb hub vs herşey var. Kargo ve vergi ile 75 dolara geliyor.

KINHANK Retro Video Game Console Super Console X2 Pro with 90000 Video Games for PS1/DC/MAME/SS with Gamepad Kid Gift Game Box

https://www.aliexpress.com/item/1005005786956693.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60676064378&aff_fcid=540c27817c89407f83c0c41025daba45-1719166923380-00858-_EJTSGUr&tt=MG&aff_fsk=_EJTSGUr&aff_platform=default&sk=_EJTSGUr&aff_trace_key=540c27817c89407f83c0c41025daba45-1719166923380-00858-_EJTSGUr&shareId=60676064378&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=36e03ef068f040cd821537e282e9fa89&afSmartRedirect=y

Bunun yerine daha güçlü işlemcili bir box alıp, elimdeki Logitech f710 kolları kullanayım dedim ama kollar firestick’e bağlanmayınca aynı şey diğer android box’da da başıma gelir mi diye tereddütte kaldım.

Bu arada mini pc olarak uygun fiyatlı bir öneriniz olur mu? Benim nette gördüklerim 5-6 bin tl civarında. Aslında mini pc olursa çocukların okul vs işlerine de yarayabilir. Açıkçası arada kaldım.

Şimdi işlemcisi daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt

Oyun konusunda hiç tecrübem yok maalesef...

Windows mini pc'ye gelince ; intel n100 işlemcili en uygun fiyatlı olanlardan birini alabilirsin. N100 işlemcili olan cihazlar iyi iş çıkarıyor.

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Evet güzel cihaz donma kasma hic karsilasmadim. Yazım desteği bende görmedim hiç. Bunun dışında 1000 lik internet portu var üzerinde ama ben hiç 350 mbit hızindan fazla bir sonuç olcemedim.kablo ile bagli. Tarayıcıdan fast com üzerinden veya netflix in ağ ayarların olcuyorum. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 23 Haziran 2024; 22:40:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende mecool km2 plus cihaz var biliyorsunuz cihazın depolama alanı 16gb Cihazda Kodiyi düzenli kullanmaktayım. kodinin bir müddet sonra en az depolama alanında 2gb ye yakın yerini kullandığını fark ettim, bu kullanınlan alanı temizlemeye kalktığımda kodide ki bütün ayarlar ve veriler siliniyor
    mi box kullanan bir arkadaşım bu yüzden maalesef depolama alanında sorun yaşıyor benim gibi kodiyi kullanacak arkadaşlar depolama alanı yüksek cihazlar almasını öneririm

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bunlarin hepsine apk yuklenebiliyor mu ? Ben de xiomi tv stickteki donmalardan biktigin icin yeni, hızlı ve apk yuklenebilen bir fiyat performans cihaz arıyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Hepsine apk çok rahat yüklenir. Net bütçe iletirseniz detaylı önerebilirim.

Uygulama açılış ve donma sorunu olmayan 2000 ₺ altı, xiaomi deki gibi google tv arayüzlü cihazlar olabilir. 🙏

Hocam Merhabalar

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Next Start 4K (D-Smart Go 1 Yıl Mega Paket Hediye)

Hocam Merhabalar

Next start 4k ya ek olarak kişisel önerim

Üstelik Nays ile alırsanız 150 tl iade gelir.

Her iki cihazda üzmez. Sorunuz varsa buradan veya özelden her zaman sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler hızlı yanıtlar için. Tek söylemeyi atladığım konu işletim sistemi olduğunu hatırladım bu cihazı görünce, çünkü daha önce bunu görüp işletim sistemi 11 olunca acaba 13 olan bir cihaz var mıdır diye aklımdan geçirmiştim.

Nays nedir desem ayıp olur mu ? 🙃

Hocam Merhabalar

Android tv 13 hiçbir cihaza verilmedi direkt olarak 14 verilecek ama o da şuanda hiçbir cihazda yok.

Dreamstar nova Android 12 alacak.

Ama bunları telefon sürümleri gibi düşünmeyin Google un cihazlar de bile Android 12 var yani 11 hala güncel. İşletim sistemi kaynaklı sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam Merhabalar

İş bankası sanal cüzdan uygulaması. Onunla alışveriş yaparsanız nakit iade veriyor e ticaret sitelerinden

Çok sağolun 🙏

Hocam Merhabalar

Önemli değil sipariş verince kurmanız gereken uygulamalar için özelden yazabilirsiniz. Çok geniş içerik imkanı var. Sadece ne kuracağınızı bilmek yeterli :)

Dreamstar öncelikli öneriniz sanırım ? yorumlarında çok iyi. Ona kaydı aklım next yerine. Nextte yazlık için bir uydu alıcı deneyimim olmuştu, ses gidiyordu bazen cihazda. Aklıma hep o geliyor next diyince.

Bizde kullanılan uygulamalar netflix , amazon prime , inat box, seyirtürk gibi sıradan şeyler. Çok geniş içerik diyince ilgimi çekti açıkcası, vizyonuz çok dar sanırım fazla vakit ayırıp incelemediğim için bu konusa.

• 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.