< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1348. sayfa)

-
-
Hocam Merhabalar
Harika fiyat harika bir kutu. Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elimde mecool Km2 plus vardı onu babama vereceğim adam maç izlesin diye bunu da kendime aldım . Teşekkür ederim umarım memnun kalırım 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 18 Temmuz 2024; 22:48:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba ben de bir Nokia 8010 u indirim var diye aldım. Amazon germany tarafından geliyor. Bir arıza durumunda Garanti ne oluyor? biri yorumda cihazın 4 ay sonra bozulduğunu ve cihazı çöpe attığını yazmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 19 Temmuz 2024; 7:41:26 >
Dostum ben de indirimde olduğu için aldım. Elektronik ürün biraz şans işi. Dört aylık ürünün garantisi olur niye çöpe atmış onu anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam zaten yurtdışından geliyor. amazonda sanırım kullanıcı hatası diye hiç bir aksiyon almamış. neyse artık dediğiniz gibi kısmet.
ben ürünü çok araştırmadan aldım. siz cihazı biliyor musunuz? performansı çinli mualillerinden iyidir umarım.
-
Mukayese bile edilmez. Tüm platformların lisansları var. Çin malı çoğu ürün zaten lisanslı değil. Bunun yanında donanımı da üst düzey. Özellikle 2 GB bellekli cihazlar yavaşlama yapabiliyor. Bu fiyata şu an lisanslı ve 4 GB bellekli cihaz yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için. benim samsung tv 12 yıllık en son geçen ay netflix de desteği kesti. bu cihaz şart olmuştu.
-
Annem için android tv box almak istiyorum fp ürünü tavsiyeniz varmı yukarıda arkadaşlar Nokia cihazdan bahsetmiş ondan mı aliyim fikriniz nedir
Hocam Merhabalar
Nokia 8010 cihazı öneririm kesinlikle.
Merhaba hocam tamam çok sağol
Arkadaşlar bende Next 4k Box var genel kullanım için iş görüyor 2. tv için iyi bir şey ihtiyacım var ancak bekliyordum yeni nesil tv boxları sizce nokia alınır mı beklemeye devammı edelim.
-
Mecool km2 plus ,dremstar novadan daha iyi değil mi..nova'da menülerde ufak takılmalar olduğunu söylemiş kullanıcılar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Merhabalar
İşlemci olarak bir tık daha iyi ancak yazılımsal genel stabilite bakımından dreamstar nova öneriyorum.
Peki, Onn TV 2023 hakkında ne düşünüyorsun?
Hocam Merhabalar
Gayet tutulan modeller ama bizzat denemedim
Bu arada, L3 sertifikalı s928x-j işlemcili cihazlar piyasaya dökülmüş. Fiyatları da komik. 8/128 GB.lı modeli, aliexpress'te 86 dolar( 2.822 TL ) ;
Türk kullanıcılardan biri, s928x cihazla ilgili inceleme video'su paylaşmış ;
teknozonyoutube
x96 x10 s928x işlemcili tv box performans testi. Satılık Android Tv boxlar : 1- Level Home 1001 Tv box, 2- Beelink gt king tv box satın yada bilgi almak için teknozon.info@gmail.com dan yazabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=PNDriwUtT3o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 24 Temmuz 2024; 16:2:4 >
-
peki bu ip tv nın içinde beinsport kanalları da var mı ?
-
Android box satan türkiyede yerleşik bir kurumun, kaçak yayın içeren ip tv hediye etme ihtimali olabilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
komik derken ucuz mu pahalı mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X