|
Ürün Türkiye'ye gönderilemiyor Buna ne dersiniz ayrıca iptv için 2 GB rem yeterli olur mu ? Yoksa işlemci mi önemli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

3 Mobil
|
Ürün Türkiye'ye gönderilemiyor Buna ne dersiniz ayrıca iptv için 2 GB rem yeterli olur mu ? Yoksa işlemci mi önemli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aliexpress ten standart shipping ile gönderim var. 348+ nakliye ve sigorta. S905X3 çipsetli AS 555-X3 ün 1299 TL ye satıldığını görünce ne kadar avantaj var ortada. s905X3 çipsetli HK1 de olur fakat; A95X F4 te AV1 kodek destekli s905X4 SOC var. AV1 kodek çok hızlı bir şekilde yaygınlaşacak. 2 Gb ram yeterli olur. Çipset önemli. |
|
Bakışları haşin yapayım , belki izleme alırım dedim Cihazda benim bildiğim kadar Gigabit yok, 100mbps diye biliyorum.(teknik detaylarda oyle yazmışlardı , test edemedim evet internet ucuz ve hızlı olsa da gigabit alsak keşke) AV1 i başka videolar ile de test ettim, çok iyi çozuyor., ve en verimli player de MX oldu. Bütçe müsait ise bu cihaz yerine Mecool km6 alınır ''bence'' her ne kadar kompanentler aynı gibi gorunse de , akıcılık, kalite, kullanım kolaylığı çok daha iyi.(Ayrıca arkadaşım KM2 cihaz ile işini halletti geri yolladı , şu an evde km2 de mevcut) Alpsmart ın o fiyatı yanlış girilmiştir , çünkü As575x3 dahi 700TL den satış da bulunuyor, 555 stok da yoktur, satıcı fiyat yazmıştır oylesine , 400TL gibi fiyatı olmalı , stoklara girince düzeltir |
| _____________________________ |
|
Bence güler F4 te 2X2 MIMO özellikli teorik olarak 867 m.bit e kadar çıkabilen g.bit WIFI var. Ethernet te hız 100 mbps ile sınırlı. Verilen wıfı hızları 200 ya da 300 mbps ye çıkınca MIMO özellikli WIFI ile bu hızlara yakın performans alınabilecek. AV1 de önemli olan band genişliğini düşürülürken, kalite kaybı yaşanmaması. MX en beğendiğim player. DDR4 ram sadece kaliteli cihazlarda var. KM6 herşekilde kalitesini belli eder. s922X çipsete bir uzantıyla ya da yeni nesline AV1 desteği gelince harika olacak. Linuxta AV1 desteği için uğraşıyorlar. KM2 nin fiyatı biraz daha uygun olunca MiBox S in önünü keser. Genellikle standart incelemeler yapılıyor. Hiç kimse bütün dijital platformlara üye olamaz fakat insan açılmayan bir uygulama varmı diye merak etmeden de edemiyor Bir de 12V 1A adaptörü ile 2.5,3.5 inç yüksek kapasiteli HDD lerdeki performansı merak konusu. KM2 yi almak isteyenler yüklenemeyen 3. parti uygulama varmı, kronik bir sorunu var mı diye merak ediyorlardır. Evet 555X3 ün fiyatında bir yanlışlık var. as565-X3 ün fiyatı yurtiçi için uygun sayılır. https://www.gittigidiyor.com/ev-sinema-sistemi/media-player/alpsmart-as565-x3_spp_775123?id= < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 27 Mayıs 2021; 19:5:2 > |
|
Bugün Chromecast support ile yaptığım online chat sonrası TIDAL Master ve/veya FLAC formatı desteklemediği ortaya çıktı. Önce sorun TIDAL'den kaynaklanıyor diye düşünüp TIDAL'e e-mail atıp sormuştum. Google desteklemiyor diye cevap gelince inanmadım ama Chromecast Support teyit etti. Sadece Dolby formatları destekliyor ki onlar çoğunlukla film için, music için hiçbir kaliteli audio format desteklemiyor. Cihazı alırken bu kadar yeni bir cihazın bu audio formatları desteklemeyeceği aklımın ucundan bile geçmediği için hele Dolby Atmos ve 4K olunca hep görüntü kalitesi, ısınma donma, arayüz, kumanda vb konuları incelemiştim. Tek kelimeyle bu bir fiyasko! |
|
Evet Chromecast audio cihazı tam aradığım gibi hem telefondan casting yapıp hem de FLAC format destekliyormuş. Yalnız nedense google çok talep görüp, beğenilen bu cihazın üretimini sonlandırmış ve piyasada zor bulunuyor. Onu deneyeceğim. |
|
|
|
Sagolun ben hdmi ses sisteminde kullandim. Dts hd master ve Dolby True Hd sesleri sorunsuz pass ediyor. Optic ses sistemi icinde spdif çıkıstan Dts ve Dolby Digital sesleri pass etmesi lazım. Optic olarak denemedim ses çıkısını. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eyvallah, Gerekli bilgi alınmıştır, tekrar teşekkürler. Eli ayağı düzgün bilgiler. Odroid'te şunu halledemediler, şöyle doğru düzgün bir Pass-through olsa belki Android kullanmaya başlarım ama nerde :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 1 Haziran 2021; 11:5:22 > |
|
teşekkür ederim. büyük ihtimal truhe hd atmos v dtsx leride pass yababilir ama işte lisans sıkıntısı olabilir tivoda ses ayarlarında truhe hd falan gösteriyor ama kodide bu ses seçenekleri aktif olmuyor ve dolby audio veriyor truhe hd atmos vermiyor. peki şu şekilde bi test etme imkanını varmı acaba pc varsa pc deki filmleri ağ üzerinden (kablosuz olarak nas falan olmadan en basit şekli ile) özellikle tuhe hd tarzda oynatmada sıkıntı varmı yada steam link ile pcde ki oyunları oynama gibi. ağa bağlantı kalitesi hakkındada bilgi açısından iyi olur. genelde incelemelerde bu konular hakkında çok bilgi bulunmuyor. aida 64 ile aga bağlantı hızınıza bakabilirmisiniz şunun için merak ettim steamlink ile pcdeki oyunları oynarken 2 gb ddr3 ramli wifi olarak a/b/n 5ghz destekli; philips android tv 2gb ddr4 ramli 802.11 b / g / n / ac 2.45 / 5G MIMO 2T2R Wi-Fi li tivodan daha stabil ve takılmadan oynatıyor. tivo ağa 300~350mbps ile bağlanırken tv 270 mbps ile bağlanıyor yine zidoo x9s çift anten var wifi için, görüyor ama bağlanamıyor yada nadir bağlanıyor bağlndığında 50mbs hızın 46~ 47 sini alıyorum fakat aynı yerde duran mibox 3 hk 1 box (tv sehpasının alt rafında duruyor) sıkıntısız bağlanıyor. dediğim gibi bu şekilde kullanım için çok bi bilgi yok. bu şekilde kullananlar içinde faydalı bir bilgi olur kendi aıçımdanda zevkime yönelik kullanımı tek bi üründe yapabilirmiyim |
|
Tivo bende kullandım, ses ayarlarinda bütün codecler olmasına ragmen torrent filmleri hdd den oynatırken sadece dd ve dd+ sesi avr ye pass ediyordu. O sırada nas ve torrent olarak denemek raspberry pi 4 kullanmistim tivo wifiden pi ye bagli hdd deki 4k filmleri sorunsuz oynatti ama dts sesi bile avr ye pass edemiyordu cızırtı geliyordu. Km2 ses ayarında 7.1 secenegi var aktif edince hd seslerde sorunsuz avr ye pass oluyor. Km2 tekrar yazıyorum gercek atmos dedigimiz dolby true atmos harici butun ses codeclerini denedim avr ye pass ediyor bunda sorun yok. Sadece Atmosu avr de kurulum olmadığı icin deneyemedim. Km2 ile wifiden 77 mbs olan hızımın tamamını kayıpsız alıyorum. Yakında raspberry pi 4gb ile kendi nas. e torrent sistemimi kuracağım o zaman gene oynatma performansını test ederim. Oyunlarla ilgim olmadıgı icin o yönden birsey diyemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Atmos kurulumu olan çok az insan var, arkadaşın bahsettiği AVR de Atmos yazısını görünüyor mu olabilir. Atmos yazısı AVR de aktif oluysa tamamdır bence. Ayrıca ben başka bir şey sormak istiyorum. Android sürümü TV sanırım, çünkü Tabled sürümlerinde ses çıkışı ayarları yok, TV sürümlerinde oluyor. |
|