Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
558
Favori
1.824.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DREAMSTAR A5 Android Hibrid cihaz, ( YERLİ )

A5 Android TV ve Uydu Alıcısı Tek Kutuda,

Google DRM L1 güvenlik sertifikasına sahip, dünyadaki ilk uydu tuner'li cihaz.

_ Android 9.0 - 4K / HDR / HD - Bluetooth

_ 2.4 / 5Ghz Wİ-Fİ

_ Amlogic S905X3 2.0Ghz Dört Çekirdekli İşlemci - Cortex A55

_ DVB-S2X tuner ( Dvb-s2x tuner'i; apartmanlarda merkezi sistemlerden kaynaklanan sinyal yetersizliklerini aştığı için, büyük avantajdır. )

_ 16GB ROM Hafıza, 2GB RAM

_ 4K60fps

_ Dolby

_ 1X USB2.0 + 1XUSB 3.0

_ SPDF - Ethernet,

_ DRM Videwine L1

_ Sertifikalı Google,

_ Netflix( 1080p ),

_ 2160p Youtube( 4K ) desteği,

_ 2 yıl ücretsiz free iptv kanalları hediyeli,

_ 1 yıl ücretsiz Cccam server hediyeli,

_ Ayrıca DreamStar'a ait MyDreamTv uygulaması da yüklü gelmektedir ;

_https://www.youtube.com/watch?v=mU7Rs4-6YKg

2 Yıl Free IP hediyesi ile ister Türkiye'de, isterseniz Dünya'nın herhangi bir ülkesinde, çanak antene ihtiyaç duymadan, kablolu veya kablosuz internet bağlantısı ile ulusal kanalların yanı sıra, bir çok dünya kanalı, hiç bir ek ücret ödenmeden izlenebilir.

Fiyatı ; 900 TL olarak ilan edilmiş.

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 6 Nisan 2021; 12:38:16 >

• DREAMSTAR A5 Android Hibrid cihaz, ( YERLİ ) Netflix çakma 1080p bence alırken 2kere düşünüp alın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 7 Nisan 2021; 23:14:15 >
  • Bence hala eksikleri var.

Donanım olarak;

_ Sayısal Karasal tuner'i eksik,

_ RAM ; 4 GB. olmalı idi,

Yazılım olarak;

_ Android 9; artık eskidi gibi. En az android 10 olmalı idi.

_ L1 sertifikası var ancak cihazın netflix'i 1080p'ye kadar desteklemesi, ESN lisansı var mıydı ? sorusunu akıllara getiriyor !... Sanırım netflix lisansı yok. Firma cihaza mod'lu netflix kurmuş olabilir.

Ancak, bu cihazda dvb-s2x tuner'inin kullanılması, merkezi sistemde cihazı kullanacaklar için, sinyali zayıf ulaşan frekanslarda avantaj sağlayacaktır, diye değerlendirmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Nisan 2021; 20:9:54 >
  • öncelikle netflix ve youtube, sonrasında mümkünse internet tarayıcısını sorunsuz kullanmak için bir android tv box a ihtiyacım var,

ne tavsiye olunur?

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Mibox da flasbellek ile 16 32 gb dahili bellegi artirabiliyorsun.
    Netfliks youtub .apk film dizi icin
    Mibox
    Ve en onemlisi netfliks 4k youtub 4k
    Google L1 lisansli ve ort.500 tl ye alinabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Tarayici icin bise diyemem ama
    Netfliks ve youtub icin mibox
    Sanki netfliks ve youtub icin uretilmis ve
    Google L1 netfliks 4k youtub 4k prime video 4k lisansli

• Arkadaşıma android box alacağım. 65" tv'den canlı dünya tv'leri, futbol maçları, dizi, film, belgesel izleyecek. Kablosuz mouse ile kullanacak. 2.4 ve 5 Ghz kablosuz ağ hızını desteklemeli, ısınma sorunu olmamalı. Xiaomi mi box s 4k olmamalı. Ethernet girişi yok. Ayrıca arkadaşımın bu boxu kullanması zor. Netflix lisanslı olursa hangi box, olmazsa hangi boxu önerirsiniz? Fiyat aralığı 500-900TL

1-Hiremco Nitro X3 Plus (L1 lisansı yok 540P var)

2-Hiremco enjoy Plus

2-Alpsmart AS565 (L1 lisansı yok 540P var)

3-Dreamstar A4 (L1 lisansı yok 540P var)

4-TiVo Stream 4K 

• ettu E kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini bilemem, alpsmart as 565 kullanıyorum memnunum

• Teşekkürler dionysos66. wi-fi çekim gücü nasıl? 6-8 mt'den çeker mi? Yorumlardan bazıları wi-fi nin çekim gücü az olduğu için wi-fi arttırıcı almışlar. Netflix üyeliğin varsa 540P'de görüntü nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Bence hala eksikleri var.

Donanım olarak;

_ Sayısal Karasal tuner'i eksik,

_ RAM ; 4 GB. olmalı idi,

Yazılım olarak;

_ Android 9; artık eskidi gibi. En az android 10 olmalı idi.

_ L1 sertifikası var ancak cihazın netflix'i 1080p'ye kadar desteklemesi, ESN lisansı var mıydı ? sorusunu akıllara getiriyor !... Sanırım netflix lisansı yok. Firma cihaza mod'lu netflix kurmuş olabilir.

Ancak, bu cihazda dvb-s2x tuner'inin kullanılması, merkezi sistemde cihazı kullanacaklar için, sinyali zayıf ulaşan frekanslarda avantaj sağlayacaktır, diye değerlendirmekteyim.

Evet Netflix sertifikasının şaibeli olması söz konusu, ciddi sıkıntı bence. Ayrıca ben hafızayı dert etmiyorum 16gb yeterli ama ram miktarı cidden 4gb olmalıydı. Bir de artık bu tip cihazlarda EMMC değil UFS depolama standartına geçilmeli ki hız konusunda günümüz koşullarına gelinsin. Çoğunluğa göre IPTV verilmesi iyi olabilir fakat ben zaten IPTV sahibiyim, bunu opsiyonel seçenek olarak sunup fiyatta indirim olsa daha uygun olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Evet Netflix sertifikasının şaibeli olması söz konusu, ciddi sıkıntı bence. Ayrıca ben hafızayı dert etmiyorum 16gb yeterli ama ram miktarı cidden 4gb olmalıydı. Bir de artık bu tip cihazlarda EMMC değil UFS depolama standartına geçilmeli ki hız konusunda günümüz koşullarına gelinsin. Çoğunluğa göre IPTV verilmesi iyi olabilir fakat ben zaten IPTV sahibiyim, bunu opsiyonel seçenek olarak sunup fiyatta indirim olsa daha uygun olurdu.

Alıntıları Göster

"bunu opsiyonel seçenek olarak sunup fiyatta indirim olsa daha uygun olurdu"

Kıst alıntıda belirttiğiniz özelliğin talep edilmediği durumda, indirim seçeneği mümkün değil. Çünkü firmanın iki yıl ücretsiz sunduğu free iptv özelliğinin firmaya maliyeti hiç yok. Link'lerin çoğu sağdan soldan toplama link'ler ya da illegal şekilde elde edilmiş link'lerin kendi listesi içinden paylaşılmasından başka birşey değildir.

Yani free iptv uygulaması, cihaz kolay satılsın diye eklenmiş maliyeti olmayan bir uygulamadır.

Diğer yazdıklarınıza katılıyorum.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Air mouse dan memnunmuyuz.

Arkadan ışıklı olması karanlıkta kullanmayı sevenler için tercih nedeni olmalı.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

2-3 yıl önce uyducular NETFLIX i 1080p gösteren bu tür hibrid cihazları satıyorlardı.

Sonrasında NETFLIX 1080p yi devam ettiremediler.

Bu cihazda da cihaza özgü ESN numarası yoktur.

Bu cihazın dikkat çeken yönü Cortex A-55 ile android donanımı da

DVB-S2X tuner ile de uydu yönü de kuvvetli.

s905X3 te ram ın 2 Gb olması çok ta önemli değil.

SOC un gücü burada kendini hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 6 Nisan 2021; 23:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

öncelikle netflix ve youtube, sonrasında mümkünse internet tarayıcısını sorunsuz kullanmak için bir android tv box a ihtiyacım var,

ne tavsiye olunur?

Bütçe durumuna göre ;

Google Choremecast 2020

Fire Stick 4K

TiVo Stream 4K

Mi Box S

Fire Stick 1080p

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Air mouse dan memnunmuyuz.

Arkadan ışıklı olması karanlıkta kullanmayı sevenler için tercih nedeni olmalı.

Uzunca süre kullanmadım ama fena sayılmaz, algılaması iyi.

Dreamstar A5 model cihaza gelince; adamlar kutu üzerinde netflix'i desteklediğini belirtmiş. Yarın birgün modlu netflix kullanıldığını tüketiciler öğrenince başımız ağrır diye düşünmüyor mu acaba ? Yada burası Türkiye, hiç bişey olmaz mı diyor, anlamadım.

Diğer taraftan bu markacı firmalar bu esn lisansını kolayca aşmanın bir yolunu bulmuş sanırım. Çünkü çok değişik markada mod'lu netflix kullanılmaya başladı.

Mecool km6 deluxe cihazda netflix'i 4k lisanslaysan fransız ile mail üzerinden görüştüm. Netflix bu cihaz için yeni bir koruma geliştirirse, onu da aşmak için, çözümüm hazır diye yanıt verdi.

Yani netflix'i yüksek çözünürlükte izlemek için çözüm türleri de artıyor sanırım.

Son belirttiğiniz hususa katılamayacağım. Sık sık hafıza temizliği yapmak gerekiyor. 4GB RAM 'li olsaydı, daha konforlu kullanım sağlardı, diye değerlendirmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 6 Nisan 2021; 23:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Arkadaşıma android box alacağım. 65" tv'den canlı dünya tv'leri, futbol maçları, dizi, film, belgesel izleyecek. Kablosuz mouse ile kullanacak. 2.4 ve 5 Ghz kablosuz ağ hızını desteklemeli, ısınma sorunu olmamalı. Xiaomi mi box s 4k olmamalı. Ethernet girişi yok. Ayrıca arkadaşımın bu boxu kullanması zor. Netflix lisanslı olursa hangi box, olmazsa hangi boxu önerirsiniz? Fiyat aralığı 500-900TL

1-Hiremco Nitro X3 Plus (L1 lisansı yok 540P var)

2-Hiremco enjoy Plus

2-Alpsmart AS565 (L1 lisansı yok 540P var)

3-Dreamstar A4 (L1 lisansı yok 540P var)

4-TiVo Stream 4K 

Biraz beklerim derseniz, Botech Wzone piyasaya sürülecek.

Yukarıda paylaşılmıştı. NETFLIX sertifikalı ve 5 yıl sürüm desteği verileceğinden bahsediliyor.

Şuan için cihaz ile ilgili net bilgiler yok.

Bir de Mecool KM2 var ön satışta.

Ethernet girişi, SPDIF vb gibi portların hepsi var.

NETFLIX sertifikalı.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148287027

Bu iki ürün piyasayı sallayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Alıntıları Göster

UFS standardı ile SSD hızında ve aynı anda hem okuma hem de yazma yapılabiliyor.

Fakat NETFLIX sertifikalı cihazlar stream için dizayn ediliyor , orjinal ve 3. parti içeriklerin depolanması istenilmiyor.

Diğer yandan bu and. tv boxlardaki tüm bileşenlerde maliyet düşürülmek isteniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Uzunca süre kullanmadım ama fena sayılmaz, algılaması iyi.

Dreamstar A5 model cihaza gelince; adamlar kutu üzerinde netflix'i desteklediğini belirtmiş. Yarın birgün modlu netflix kullanıldığını tüketiciler öğrenince başımız ağrır diye düşünmüyor mu acaba ? Yada burası Türkiye, hiç bişey olmaz mı diyor, anlamadım.

Diğer taraftan bu markacı firmalar bu esn lisansını kolayca aşmanın bir yolunu bulmuş sanırım. Çünkü çok değişik markada mod'lu netflix kullanılmaya başladı.

Mecool km6 deluxe cihazda netflix'i 4k lisanslaysan fransız ile mail üzerinden görüştüm. Netflix bu cihaz için yeni bir koruma geliştirirse, onu da aşmak için, çözümüm hazır diye yanıt verdi.

Yani netflix'i yüksek çözünürlükte izlemek için çözüm türleri de artıyor sanırım.

Son belirttiğiniz hususa katılamayacağım. Sık sık hafıza temizliği yapmak gerekiyor. 4GB RAM 'li olsaydı, daha konforlu kullanım sağlardı, diye değerlendirmekteyim.

Alıntıları Göster

Sanırım 4 yıldan fazla oldu Logitech K400 Plus dokunmatik mouse lu klavyeyi kullanıyorum.

Çok memnunum sadece tuşların arka ışıklandırması yok.

Benim gibi loş ışıkta tv izlemeyi sevenler için bir eksiklik.

Karanlıkta ekran klavyesini kullanmak zorunda kalıyorum.

Bu bir savaşa dönüşecek fakat NETFLIX her şekilde bunu engeller.

Kullananlar modlu NETFLIX uygulamalarının kalıcı olmayacağını bilmeli.

Ram temizliği birçok cihazda bulunan tuş ile yapılabiliyor. Ayrıca uygulamalar da mevcut.

Örneğin bu kutuların zirvesinde bulunan Nvdia Shields Pro da 3 Gb ram var ve TEGRA X1 ile

antutu lideri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Sanırım 4 yıldan fazla oldu Logitech K400 Plus dokunmatik mouse lu klavyeyi kullanıyorum.

Çok memnunum sadece tuşların arka ışıklandırması yok.

Benim gibi loş ışıkta tv izlemeyi sevenler için bir eksiklik.

Karanlıkta ekran klavyesini kullanmak zorunda kalıyorum.

Bu bir savaşa dönüşecek fakat NETFLIX her şekilde bunu engeller.

Kullananlar modlu NETFLIX uygulamalarının kalıcı olmayacağını bilmeli.

Ram temizliği birçok cihazda bulunan tuş ile yapılabiliyor. Ayrıca uygulamalar da mevcut.

Örneğin bu kutuların zirvesinde bulunan Nvdia Shields Pro da 3 Gb ram var ve TEGRA X1 ile

antutu lideri.

Alıntıları Göster

Netflix'in işi inatlaşmaya götürebileceğini sanmıyorum. Lisanslı cihaz markalarından baskı gelmedikçe, netflix böyle bir adım atmaz. Zira cihaz lisanssız olsa bile, cihaz sahibi netflix'e üye olup izliyor. Durduk yerde ne diye müşteri kaybetsin.

İşte kumanda ya da uygulama ile 2 GB'lık cihazlarda ara sıra hafıza boşaltma işlemi yapılabiliyor da, cihaz 4 GB. olsaydı, kullanıcı ya da ev ahalisi, bu detay ile ilgilenmek durumunda kalmayacaktı. Yani uzun süre birikenleri boşaltmamak ta, kullanıcı için bir konfordur.

Hasılı; cihaz fiyatları neredeyse 1000 tl düzeylerini gördü. Konfor arayanlar 2 GB RAM'li modeli almakta iisteksiz kalacaklardır, diye değerlendirmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 7 Nisan 2021; 0:42:36 >

• KD1 almıştım, elime ulaştı. dün denemek istedim yalnız cihaz açılmıyor tv de sinyal yok. cihaz üzerindeki led beyaz yanıyor kumandadan kapatınca kırmızıya dönüyor ama tv ye görüntü gelmiyor. tv nin 3 hdmi girişi hepsi normalde çalışıyor. dispute açtım mecbur. cihazı açık tutuyorum belki kendine gelir diye.

• 
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.