Android Tv Box için tavsiye. (1128. sayfa)

-
-
hocam cevaplar için saolun, bakalım biraz daha araştırayım, olmazsa elden çıkarırım 4k tv sahibi olma şartı ile :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim hocam. sorunu çözsek daha güzel olurdu tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen çalıştırabilsem iyi olacaktı hocam, cihaz hoşuma gitmişti, kullanamadık. bu arada bugün babamların full hd sony led eski model tv sinde denedim görüntü gene alamadım.
satıcıdan dispute kaldırdım artık bunu satıp, box lara bakacağım.
SpyWar
Sticks'i bir de HDMI portu olan laptop yada masaüstünde çalıştırmayı dene.
Diğer çözüm:Tv'ye takılı diğer HDMI kabloların hepsini çıkarıp sadece sticksi takıp dene. HDMI portlarında çakışma olabilir.
-
yeri değil sanırım ama burası daha aktif olduğu için buraya da sormak istedim.
a95x f3 air kullananlar boştayken aldıkları ortalama sıcaklık değerini paylaşabilirler mi?
-
Geçen yaz başında bodrum /İstanbul dahil 6 ay kullandım değerleri tam olarak hatırlamıyorum ama geçmiş sayfalarda paylaşmıştım sanırım, öyle rahatsız edici sıcaklık olayı yaşamadım. Maç,film üstüste seyrettim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam boşta 65-70 görüyorum. anormallik var gibi geldi. cihaz tv ünitesi üstünde duruyor.
ayrıca antutu puanım 45000 çıktı. internetteki incelemelerde 70 civarıydı. sıcaklık olarak da 10-15 derece kadar daha düşük değerler yazılmış hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 9 Nisan 2021; 21:27:55 > -
Antutu 6 - 7 - 8 farklı çıkar. Bu skora int. hızı da etki eder.
Bu skorlara fazla takılı kalmamak gerekir.
Antutu testini tamamlaması da bir başarı.
Bu testi tamamlayamayan kutular da oluyor.
Cihazın sıcaklığı normal. Isıyı daha da düşürmek için Clean Master ya da
benzeri bir uygulama kurup arkaplanda çalışan uygulamalarını kapatıp, ram
temizliği yapmak gerekiyor.
Ayrıca box ın hava sirkilasyonunu arttırmak için kutuya bir-iki tane delik açmak
10 dereceye kadar ısıyı düşürür.
-
-
And. tv box almak isteyenler için;
KING pro, kullanıcı deneyimi.
-Saolun hocam tesekkur ederim.Tabii ses kalitesi mibox in cok ustunde ayrica goruntu kalitesi de daha cok hosuma gitti renkler daha sicak gorunuyor mibox a gore.Sd karttaki coreelec i kullanmadan once cihazin icinde appmarket diye bir app var sanirim beelink rom un icinde hazir kurulu geliyor orda netflix vardi onunla coreelec teki netflix arasinda fark var mi hocam appmarketten kursam? aslinda meraktan soruyorum biraz da cunku mibox i komple sifirladim sadece netflix icin kullaniyorum suan.Onun disinda herseyi gt king pro dan izliyorum.Blutv de dizi izlerken arada bir ekranda cok cok nadir de olsa yesil cizgiler bi belirip kayboluyor bu blutv ile mi ilgili sizce? mi box ta olmuyordu.Suan 2 saattir chrome dan bi siteden dizi izliyorum gt king pro da herhangi birsey olmadi sanirim blutv ile ilgili.
-Kumanda konusunda sanirim benim sansima , kumandam biraz sikintili elimi sag ok tarafina goturup hafif bastirinca , ekranda ses inip cikiyor .Cok dert etmedim sadece cihazi acip kapamak icin kullaniyorum artik kumandayi zaten benim el boyutlarima uymuyor tuslar birbirine yakin :))Suan mouse ve klavye ile kullaniyorum epey memnunum.
-Bu arada kumandam sanirim bt model cunku usb dongle cikmadi .Hatta acaba fabrikasyon hatasi mi diye dusundum ama degilmis cunku yukarida yeni wifi6 li alan arkadasimizdan da usb dongle cikmamis.Wifi performansini soranlar icin ,eski model hakkinda fikrim yok fakat yeni wifi6 modelde modemden 5ghz den baglaniyorum ve hic sikinti yasamadim .Speedtest yapinca da cikan degerler mibox tan iyiydi.Gercekten super bir cihaz ve canavar gibi miboxta chrome calismiyordu bile firefox tan zar zor film acmaya calisiyordum o da donuyordu acilmiyordu dunya varmis rahatladim.Cihaz fansiz bir mini pc gibi ve hersey mibox tan farkli modda aciliyor yani masaustu gibi aciliyor uygulama moduna nazaran dolayisiyla butun uygulamalari artik sorunsuz donmadan mouse la kullanabiliyorum.
Yeni alacak arkadaslara da Wifi6 model olup olmadigini kontrol edip almalarini tavsiye ediyorum.İnternetteki tum vidyolar eski wifi li cihazin kutu acilimi ve incelemesi.Yeni Wifi6 modellerde kutusunun sağ alt kisminda dolby vs. ustunde wifi6 yaziyor.Ayrica cihazin da sağ kisminda kocaman beyaz WIFI6 yaziyor.Kumandasi bt li dolayisiyla netteki vidyolardaki gibi kumanda pil yerinden usb dongle cikmiyor.
-Bu arada ben de mibox ta eskiden ethernet kablosuyla baglanmak zorunda kaliyordum cunku int paketim 35 megabit olmasina ragmen mibox a 5 megabit internet geliyordu :D. Ethernet kablosuyla komple tum interneti kayipsiz almayi basardim.Fakat daha sonra modemimi degistirip yeni nesil model alinca ona da gerek kalmadi ethernet kablosunu cikardim direkt.Dolayisiyla gt king lerde de ayni durum olabilir eski wifi model varsa elinizde cok masrafa girmeden yeni nesil bir modem alip sansinizi deneyebilirsiniz.Benim eski modem 2.4 ghz liydi yeni modemler genelde 2.4ghz-5ghz 2 frekansa sahip.Ben 5ghz den kayipsiz hem mi box hem de wifi6 gtlink pro dan baglanabiliyorum
-
Merhaba. Mi stick kullanıyorum. Stremio ve SeyirTURK tarzı uygulamalar arıyorum. Kullandığınız uygulamaları yazarsanız sevinirim.
hocam ben daha ziyade internetteki incelemelerle karşılaştırdığımda çıkan yüksek farktan dolayı endişe ettim. yalnız antutu hakkında doğru söylüyorsunuz. testi tekrar yaptım 61 bin skor verdi. geekbench 5 yaptım orda da normal skor aldım. sanırım tek sorun sıcaklık farkı. boştayken 60-65 civarı birkaç uygulama açıp kapatınca 70 civarı oluyor. gerçi antutu yaparken 80'i hiç geçmedi. üst sınırı nedir bilemiyorum.
sanırım dediğiniz gibi 1-2 delik daha açmak ve kutunun ayaklarını yükseltmek gerek.
edit: bir de internetteki incelemeler 1 yıl öncesine falan ait olduğu için yazılımsal bir fark da olabilir. eski stock romları bulup birini kurup denemek lazım aslında.
edit2: antutu'yu kendi sitesinden indirdim zaten play store'dan kalkmış. cihaz internete kablosuz 5 ghz ile bağlı 50 mbit kullanıyorum. modemle kutunun arasında 15-20 cm falan var yan yana duruyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 10 Nisan 2021; 23:36:11 > -
Zini Tv
Cep Tv
Global Tv
Panorama
Rokkr
Gol Tv
Maç Tv Pro
-
quote:
Orijinalden alıntı: sroadhocam ben daha ziyade internetteki incelemelerle karşılaştırdığımda çıkan yüksek farktan dolayı endişe ettim. yalnız antutu hakkında doğru söylüyorsunuz. testi tekrar yaptım 61 bin skor verdi. geekbench 5 yaptım orda da normal skor aldım. sanırım tek sorun sıcaklık farkı. boştayken 60-65 civarı birkaç uygulama açıp kapatınca 70 civarı oluyor. gerçi antutu yaparken 80'i hiç geçmedi. üst sınırı nedir bilemiyorum.
sanırım dediğiniz gibi 1-2 delik daha açmak ve kutunun ayaklarını yükseltmek gerek.
edit: bir de internetteki incelemeler 1 yıl öncesine falan ait olduğu için yazılımsal bir fark da olabilir. eski stock romları bulup birini kurup denemek lazım aslında.
edit2: antutu'yu kendi sitesinden indirdim zaten play store'dan kalkmış. cihaz internete kablosuz 5 ghz ile bağlı 50 mbit kullanıyorum. modemle kutunun arasında 15-20 cm falan var yan yana duruyorlar.
61K oldukça iyi bir skor.
Başka bir rom kurmaya da riske girmeye de gerek yok.
-
Merhaba Maç TV pro için kullanıcı adı şifre istiyor bunu nasıl çözeriz.
Arkadaşlar tv+ ready cihazı bir tv box görevi görüyor değil mi? Performansı nasıl, kullanan var mı acaba?
2021 1.3 sürümü şifre istemiyor.
Youtube daki sine tech kanalına, apk depolarına ya da teelgram a bakın.
-
turkcell in tv+ ready sinde bir tv boxtaki gibi esnek kullanım olmaz.
TiVo Stream 4K yı inceleyin.
-
DREAMSTAR A4'ün tanıtımını izledim 4 GB RAM, 32 GB ROM ilgimi çekti. ancak Netflix 480p izleniyormuş. Amazon Prime için bir bilgi bulamadım var mı DREAMSTAR A4 ve A2 kullanıp Amazon Prime izleyen?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X