Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1075. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10731074107510761077
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rammusty

Coreelec kodi tabanlı bir işletim sistemi gibi. Box ın işletim sisteminden ayrı çalışıyor. Bağımsız Media Center diyebilirsin. Netflix lisansı olmayan cihazlarda full HD Netflix izleyebiliyorsun. Emuelec adından anlaşıldığı gibi oyun emülatörü. Cihazı arcade makinasına dönüştürüyor. Bu da ayrı bir işletim sistemi gibi kuruluyor box tan bağımsız olarak. Android box ın işletim sisteminden bağımsız olduğu için daha stabil çalışıyor bunlar. Ayrı birer rom diyebiliriz. SD kart yada flash belleğe kuruluyor.

KODI içine kurulan Netflix vb eklentileri TEXT şeklinde. Coreelec'te aynı mı veya şöyle sorayım, KODI ile Coreelec arasında +/- ne farklar var?

• dasarum D kullanıcısına yanıt

Kodi-CoreElec birebir aynıdır.

Kodi mevcut işletim sistemine, apk veya program olarak kurulur, CoreElec başlı başına bir işletim sistemidir. Başka bir işletim sistemine ihtiyaç duymaz. Bu yüzden daha Hafif, daha hızlı ve daha karalıdır.

Edit ve Not:

x86 işlemcili (Intel-AMD) PC ler için, LibreElec tarafından yapılan işletim sistemi vardır, windows veya Linux olmadan direk işletim sistemi gibi kurabilirsiniz veya HDD ye kurmadan, bir USB flaş bellekten boot edip çalıştıra bilirisiniz.

Düşük konfigrasyonlu PC'ler için iyi bir alternatif sunar, Windowsun zor çalıştığı PC'lerde bile hızlı bir Kodi deneyimi sağlar.

https://libreelec.tv/downloads_new//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 26 Aralık 2020; 13:29:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Kodi-CoreElec birebir aynıdır.

Kodi mevcut işletim sistemine, apk veya program olarak kurulur, CoreElec başlı başına bir işletim sistemidir. Başka bir işletim sistemine ihtiyaç duymaz. Bu yüzden daha Hafif, daha hızlı ve daha karalıdır.

Edit ve Not:

x86 işlemcili (Intel-AMD) PC ler için, LibreElec tarafından yapılan işletim sistemi vardır, windows veya Linux olmadan direk işletim sistemi gibi kurabilirsiniz veya HDD ye kurmadan, bir USB flaş bellekten boot edip çalıştıra bilirisiniz.

Düşük konfigrasyonlu PC'ler için iyi bir alternatif sunar, Windowsun zor çalıştığı PC'lerde bile hızlı bir Kodi deneyimi sağlar.

Cevabınız için teşekkürler. Ben Enigma2 (VU+ SOLO2) linux tabanlı uydu cihazı için düşünüyordum. Enigma2 için image kurmak zorunlu olduğundan sanırım Coreelec uygun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Cevabınız için teşekkürler. Ben Enigma2 (VU+ SOLO2) linux tabanlı uydu cihazı için düşünüyordum. Enigma2 için image kurmak zorunlu olduğundan sanırım Coreelec uygun olmaz.

Alıntıları Göster

Cihazı ve sistemi hiç tanımıyorum bu yüzden sadece varsayımda buluna bilirim.

LibreElec ve CoreElec Linux altyapısı kullanır, yani bir Linux versiyonudur aslında.

Şayet sistem bir Linux kolu kullanıyorsa kurabilmeniz gerekir, araştırmak lazım.

Ayrıca bu linki inceleyin belki size faydalı bir şey çıkar.

Not: Corelec sadece Amlogic çiplere odaklanmıştır.

LibreElec tüm çipsetlere ve Cpu lara destek vermeye çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 26 Aralık 2020; 13:33:37 >

• Bu Forumda daha çok Amlogic çipsetli And.Boxlar revaçta olduğu için CoreElec ismi çok geçiyor.

LibeElec,CoreElecten daha eski bir oluşumdur ve tüm çipsetlere destek vermektedir.

Amlogic çipseti kullanıyorsanız CoreElec en doğru seçenektir ama diğer çipsetler içinde çok güçlü ve iyi hazırlanmış LibeElec olduğunu hatırlatayım istedim.

• Ayarlar uygulamalar Bluetooth u bul. Onbellegini verileri temizle. Ayrıca pil kısıtlaması varsa Bluetooth ayarlarında kapat onu. Hala olmazsa fabrika ayarlarına dön.
  • rammusty R kullanıcısına yanıt
    Hepsini harfiyen yaptım cihazı sıfırladım hala değişen bişey yok başka yapabileceğim bişey var mı ?
  • axan A kullanıcısına yanıt
    Değişim yaptırmaktan başka caren yok
  • rammusty R kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler firmayla görüşeyim..
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. İnceleyeceğim.

• Arkadaşlar bende grundig smart tv var 4k. Hem netflix bazen kapanıyor hem de asıl meselem hue ışıkları senkronize kullanamıyorum diye bir medya oynatıcı almak istiyorum. Önemli olan google play ve lisanslı olması. 4K desteklemesi. Onun dışında bir pek beklentim yok cihazdan. Bu konuda makul seviyede ne alabilirim?

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Hocam selam bu konuyu yeni gördüm , sürekli duyduğum övgülerden sonra geçen hafta indirimden mibox s 4k aldım,ancak cihazın görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi..çok mat ve renksiz bir görüntü veriyor bence videolar ,filmlerde,bana gelen mi böyle diye düşündüm ancak hepsi aynı..bu cihazın gpu kartı bu kadar mı kalitesiz gerçekten..tivo 4k ya da dynalinkte durum nedir acaba bilginiz var mı?

Yani TV ayarlarına da baktım ancak onunla ilgisi yok ,eski laptopum da bile film video izlerken daha canlı renkler,yani mibox beyaz bir tonda veriyor görüntüyü ..tıpkı telefondaki boe tianma meselesi gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu android tv'lerin pixel gibi yada android one gibi google'dan otomatik güncelleme alanları yok mu şimdi bugün alacağız elimizde o sürümle kalmayalım ?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Mali g31 ekran karti kullaniyorlar ayni goruntu vardir muhtemelen.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Yok hocam g31 iyiymiş mibox da daha kötü mali 450 varmış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar android tv aldıgım dan G7V uzaktan kumanda,kablosuz klavye+mouse ,satıyorum. "G7V airmouse "adıyla aratırsanız urunle ılgılı bır cok bılgıye ulasırsınız.2 aylık.

Android Tv Box için tavsiye.
    Android Tv Box için tavsiye.

sesli arama Gyro ve IR öğrenme ile akıllı uzaktan kumanda 2.4G kablosuz Mini klavye Özellikler: 1. Yüksek kaliteli ses mikrofon 2. Dahili şarj edilebilir lityum pil 3. Dahili 6 eksenli jiroskop sensörü 4. 5 tuş desteği IR öğrenme (programlanabilir) 5. Lazer gravür arkadan aydınlatma. 110 TL sı.

• Arkadaşlar bana Kodi'den Dolby TRUE HD, DTS HD Master gibi HD codecleri sorunsuz 4K olarak oynatabilen bir android media player lazım. Makul fiyatlı bunu al geç düşünme diyebileceğiniz bir cihaz var mı?

Elimdeki mibox 3 ile bunu yapabiliyorum sorunsuz olarak ama diğer TV içinde cihaz lazım elimdeki XBOX Series S kodi açılınca 4k filmlerde rezalet ötesi stabilite ile bunu yapamıyor malesef. XBOXı kullanabilirsem o da olur

• arkadaşlar bana dvb s2 (çanak anteni bağlayabileceğim) ve android özellikli kutu lazım. bu iki özelliği taşıyan en ucuz alternatifler neler ne tavsiye edersiniz?

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Mi box s 4k

• Arkadaşlar xiomi box kullanıyorum ama memnun değilim. Ben netflix YouTube vs bakmıyorum sadece film yükleyip izliyorum H265 uzantılı filmlerde donma yapıyor 700-800 TL civarı alınabilecek daha güçlü 4k box ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 10731074107510761077
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.