Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ApsinteX

Aslinda urun bir nevi rasperry pi gibi geldi bana.. Mantikli ama wifi modulunu pek anlamadim. İcinde dahil mi ayri mi satin alinacak :)

Odroidler bir çok yönden pi lere göre daha iyi.

Android boxlarda wıfı ile BT çipseti aynı ve arıza olduğu zaman değiştirilemiyor.

Odroidler de ayrı parça olarak satılıyor ve arıza durumunda değiştiriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Merhabalar arkadaşlar,

Vavoo veya Kodi gibi uygulamalar için uygun fiyatlı bir ürün tavsiye edermisiniz ?

RasperyPi alıp kendim dizayn edecektim, ancak fiyat olarak mantıklı olmuyor bundan dolayı vazgeçtim.

Mi Box S kampanyasını kaçırdım onunda fiyatı uçmuş geri.

Burada cihazı ne için kullanacağınız önemli.

Vavoo ve KODI mibox S te çalışır fakat 8 Gb lik rom un 3.2 Gb sini sistem kullanıyor

kullanım için 4.8 Gb kalıyor.

NETFLIX, Prime Video ve yerleşik choremecast önemli değilse Alpsmart, hiremco ya da Dreamstar modellerinden biri olabilir.

Bütçe ayırıp DDR4 ram li daha kaliteli cihaz almaya değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Hocam aslında amaç sadece TV ye bağlı bir cihaz olarak değil olduki farklı ihtiyaçlara cevap verecek bir cihaz almak. Ama yinede ağırlık TV ye bağlı Media cihaz. Mesela beelink gk55 gibi bir cihaz. Bu arada Nvidia shield pro da dikkatimi çekti. 2000-2200 maksimum bütçe ile nasil bir şeye yonelmeliyim aklım karıştı. Birde bir adet ip kameram var dış ortam onvif destekli. Kayıt cihazım yok. Bu yüzden 7/24 çalışan bir PC ile kayıt yapıyorum. Markette onvif adında bir uygulama var sanırım kayıtta yapabiliyor. Bu TV box kar 7/24 çalışmaya uygun mu acaba?

Beelink GK55 fiyat olarak oldukça iyi.

Androide bulaşmam derseniz alınabilir.

Dört Çekirdekli Intel Celeron J4125 İşlemci. Taban Frekansı 2.00 GHz .

Fakat HDMI teknolojisi 1.4 ve çok eski.

Android programların avantajı az yer kaplaması ve nerdeyse sınırsız denilebilecek alternatiflerin olması.

İntel de and. programlar emulatör kullanmak gerekir bu da pc leri çok yoruyor.

Nvdia Shields daha çok ev sinema sistemi kullanımına uygun.

ODROID N2 performans olarak GK55 ten aşağı kalmaz. HDMI 2.1 var ve androiden başka ubuntu, linux, coreElec, libreElec gibi birçok başka işletim sistemi kullanılabiliyor.

Önceki mesajlarda paylaşmıştım. Youtube ta videoları var. ODROID lere kamera da takılabiliyor.

Cihazlarda ısınma sorunu yok. SSD ve HDD takılabiliyor.

ODROID N2 yi inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Burada cihazı ne için kullanacağınız önemli.

Vavoo ve KODI mibox S te çalışır fakat 8 Gb lik rom un 3.2 Gb sini sistem kullanıyor

kullanım için 4.8 Gb kalıyor.

NETFLIX, Prime Video ve yerleşik choremecast önemli değilse Alpsmart, hiremco ya da Dreamstar modellerinden biri olabilir.

Bütçe ayırıp DDR4 ram li daha kaliteli cihaz almaya değer.

Alıntıları Göster

Cevap için teşekkürler. Aslına bakarsanız böyle şeylerle yakından ilgiliyimdir ancak maliyet fazla olsun istemiyorum. Netflix - Prime Video kullanmıyorum ama chromecast olsun isterim.

Bahsettiğiniz cihazların fiyatı yüksek gibi geldi, Birde flash yada hafıza kartı desteği yokmu Mi Box S in ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartallımurat

Bende indirimi yakalayıp amazon dan mi box s ikinci tv için aldım aynı zamanda beelink gt1 mini 2 kullanıcısıyım beelinki sayın limanyakan ustadın tavsiyeleri doğrultusunda aliexpres ten aldım iyimiki almışım. İkisini kıyaslamak gerekirse beelink benim için açık ara önde cep telefonu gibi düşünün hiç bir kısıtlama ve hafıza sorunu olmadan akıcı bir şekilde kullanabiliyorum. Mi box s 4k sadece netflix yüksek çözürlüğü var 40 inç e kadar tv kullanacaksınız oda sorun olmaz diye
    Düşünüyorum netflix kıyaslaması yaptığımda rahatsızlık verecek boyutta fark yoktu izleme olarak. Normal fiyattan alacaklar için Tavsiyem
    biraz fazla bütçe ayırıp ugoos beelink gibikaliteli bir cihaz alırsanız donma ısınma vs.... Sorunları yaşamaz akıcı bir şekilde kullanırsınız.

Ben de ısrarla bunları anlatmaya çalışıyorum.

İlk defa MiBox S kullananlar yeregöğe sığdıramıyorlar.

Kullanım amacına göre, fiyatına ve bu donanımla yapabildiklerine göre iyi bir cihaz fakat;

Beelink GT1 mini, Ugoos X3 ya da s922 X çipsetli bir cihaz kullansınlar ondan sonra konuşsunlar.

• Arkadaşlar 2 cihaz arasında kaldım Türkiye'den arkasinda duracaklari için cihazlardan hangisi alınmalı.

Alpsmart as 575 X3
    Hiremco enjoy plus
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar

Smart tv özelliği olmayan Plazma Tv için indirim hışımı ile 200TL'ye Xiaomi Mi TV Stick aldım.

Yavaşlık, internet çekmeme sorunları ile uğraşıyorum. Bence henüz olmuş bir cihaz değil kendisi zira asıl görevi kablosuz internet üzerinden Netflix'den video oynatmak olan cihaz oldukça hantal ve seyir zevkini bozuyor.

Benzer özelliklerde stabilite ve kablosuz wifi noktasında sıkıntı yaratmayacak tercihen ethernet girişi olan bir cihaz önerebilir misiniz?

Not:iPhone kullanıyorum ve görüntüyü yansıtmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Cevap için teşekkürler. Aslına bakarsanız böyle şeylerle yakından ilgiliyimdir ancak maliyet fazla olsun istemiyorum. Netflix - Prime Video kullanmıyorum ama chromecast olsun isterim.

Bahsettiğiniz cihazların fiyatı yüksek gibi geldi, Birde flash yada hafıza kartı desteği yokmu Mi Box S in ?

Alıntıları Göster

Bir adet USB 2.0 portu var ve HDD bağlanabiliyor.

"Browse" ve diğer seçenek "Set up as internal storage" seçilip format atılınca 64GB lik flaşh belleğin 57 GB si kullanılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

Arkadaşlar 2 cihaz arasında kaldım Türkiye'den arkasinda duracaklari için cihazlardan hangisi alınmalı.

Alpsmart as 575 X3
    Hiremco enjoy plus
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Youtube tan her iki cihazın da videolarını izleyin.

Arayüzüne bakın. Hangisi hoşunuza giderse onu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

Merhabalar

Smart tv özelliği olmayan Plazma Tv için indirim hışımı ile 200TL'ye Xiaomi Mi TV Stick aldım.

Yavaşlık, internet çekmeme sorunları ile uğraşıyorum. Bence henüz olmuş bir cihaz değil kendisi zira asıl görevi kablosuz internet üzerinden Netflix'den video oynatmak olan cihaz oldukça hantal ve seyir zevkini bozuyor.

Benzer özelliklerde stabilite ve kablosuz wifi noktasında sıkıntı yaratmayacak tercihen ethernet girişi olan bir cihaz önerebilir misiniz?

Not:iPhone kullanıyorum ve görüntüyü yansıtmak istiyorum.

Yeni kullanıcı olduğunuz için cihazı henüz kişiselleştirip, sorunları çözememişsiniz.

Topiğindeki 1. mesajı incelemediyseniz inceleyin.

WIFI ANLYZER programını yükleyip modem destekiyorsa 5 Ghz ye çekin ve çekimi yüksek

kanallardan birine geçin.

Sorunların çözümü mi stick topiğinde var.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Hocam cihazın henüz siparişini dahi vermeden tüm sayfaları gece tek tek okudum. Olumlu yorumlara ağırlık verip indirime de girince hemen aldım.

Konuya yazdıklarımı buraya yazıp burada bir dağınıklığa sebep olmak istemem. Ama vaktiniz varsa Stick konusunda yazdıklarıma bakabilirseniz çok sevinirim. Zira her yolu denedim. İş cihazın becerisine kaldı ve orada da çuvalladı zaten.

• onno66 kullanıcısına yanıt
    Alpsmart 565 kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Donma kasma takılma en ufak sorun görmedim. Coreelec, emuelec kurdum. Canavar gibi cihaz. 2 sene garanti de cabası.
  • Zaten bana gelen ürünler problemli çıktığı için daha ilk günde aşırı soğumama neden oldu.Sıkıntısız çıktığı için Hiremcoyuda bundan dolayı tuttum:) Verdiği hdmi kablosuda çok kaliteli gerçekten.Alsmart ve Dreamstarda aynı hdmı kalitesini alamadım.

Donanım olarak zaten aynı cihazlar.Hiremconunda yazılım desteği var görünüyor şuanda.Bakalım uzun vadede desteği devam edecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 25 Aralık 2020; 23:18:56 >
  • Arkadaşlar elimde bu ürün var hazır kurulu geldi(netflix vs.) rotlu cihaz ama bluetoothtan bağlanamıyorum bu cihazda bluetooth var mı yok mu kullananlardan bilgi verirse sevinirim.

• axan A kullanıcısına yanıt
    Wi-fi açık mı?
  • Evet açık internete wifi üzerinden bağlanıyorum
  • axan A kullanıcısına yanıt
    Bluetooth var cihazda attığın linkte yazıyor. Senin cihazın arayüzünü bilmiyorum ama benim ana ekranda sağ üstte Bluetooth simgesi var. Geçenlerde kaybolmuştu baglanmiyordu oyun kolum. Wi-fi yi kapatıp tekrar açınca simge geldi bağlandım
  • rammusty R kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım dan soruyorum bahsettiğiniz coreelec / emulec ne işe yarar nedir.
  • onno66 kullanıcısına yanıt
    Coreelec kodi tabanlı bir işletim sistemi gibi. Box ın işletim sisteminden ayrı çalışıyor. Bağımsız Media Center diyebilirsin. Netflix lisansı olmayan cihazlarda full HD Netflix izleyebiliyorsun. Emuelec adından anlaşıldığı gibi oyun emülatörü. Cihazı arcade makinasına dönüştürüyor. Bu da ayrı bir işletim sistemi gibi kuruluyor box tan bağımsız olarak. Android box ın işletim sisteminden bağımsız olduğu için daha stabil çalışıyor bunlar. Ayrı birer rom diyebiliriz. SD kart yada flash belleğe kuruluyor.
  • rammusty R kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran görüntüleri bu şekilde bluetooth görünüyor ama tıklayınca hata verip kapanıyor. Android Tv Box için tavsiye. Android Tv Box için tavsiye. Android Tv Box için tavsiye.

• 
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.