Hocam ben hiremco nitro s2+ aldım 2 ram 16 hafızası var.Netflix(540p) amazon prime(480p) falan önemli değil diyorsan öneririm.420 liraya kadar düşmüş fiyatı.h265 videolarda sorun yok.Smart youtube next uygulamasıyla youtubeda 4k yüksek fpslerdede problem yaşamıyorum.Youtubedada scroll kanalında ve mert temizerin incelemesi var. S922X işlemcili box almayacaksan o fiyatlara çıkmana gerek yok diye düşünüyorum. s905x3 işlemci mali g31 ekran yeterli kombin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 1 Ocak 2021; 17:23:58 > |
Android Tv Box için tavsiye. (1076. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrularkadaşlar bana dvb s2 (çanak anteni bağlayabileceğim) ve android özellikli kutu lazım. bu iki özelliği taşıyan en ucuz alternatifler neler ne tavsiye edersiniz?
Bence iki ayri cihaz uydu alici ve tvbox al. Fiyati daha uygun ve performa nsli our
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 09kezman09Hocam ben hiremco nitro s2+ aldım 2 ram 16 hafızası var.Netflix(540p) amazon prime(480p) falan önemli değil diyorsan öneririm.420 liraya kadar düşmüş fiyatı.h265 videolarda sorun yok.Smart youtube next uygulamasıyla youtubeda 4k yüksek fpslerdede problem yaşamıyorum.Youtubedada scroll kanalında ve mert temizerin incelemesi var.
S922X işlemcili box almayacaksan o fiyatlara çıkmana gerek yok diye düşünüyorum.
s905x3 işlemci mali g31 ekran yeterli kombin.
Alıntıları GösterBilgi için teşekkürler. Xiaomi de 2 GB tam. Kasma ramden dolayıdır diye düşünmüştüm. Demek ki onunla ilgili değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar elimde A95x F3 var 4 GB ram 32 rom değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrularkadaşlar bana dvb s2 (çanak anteni bağlayabileceğim) ve android özellikli kutu lazım. bu iki özelliği taşıyan en ucuz alternatifler neler ne tavsiye edersiniz?
Mecool K5 var ...
hk 1 box 4/64 gb
Bende ilk cihaz olarak onu kullanmıştım, şimdi sizede tavsiye edebileceğim beelink gt king kullanıyorum memnunum, yerli olsun derseniz alp smart as565 gayet stabil -
Kontrol edeyim beelink allımda aslında ama rakamsal baya yüksek apple 4k da ilgimi çekmiyor değil -
Tabiki bütçe ile ilgili ama takip ettiğim bir cihazdı beelink ,tv box kullanmaya aşina olunca hiç düşünmedim ve gerçekten hız olsun sistem olsun farkı hissediyorum -
Ne kadara aldınız beelinki -
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Bende ilk cihaz olarak onu kullanmıştım, şimdi sizede tavsiye edebileceğim beelink gt king kullanıyorum memnunum, yerli olsun derseniz alp smart as565 gayet stabilHocam ben sadece harici hard diskten 1080p-4k film ve dizi izleyeceğim. Netflix YouTube vs kullanmayacağım. Bu durumda Beelink gt pro ile smart arasında fiyat farkına değecek bir şey olacak mı benim için?
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardarBilgi için teşekkürler. Xiaomi de 2 GB tam. Kasma ramden dolayıdır diye düşünmüştüm. Demek ki onunla ilgili değil.
Alıntıları GösterKasma falan yok hocam.Ramin şöyle bir avantajı var arka planda çok uygulama açarsan(ben mesela iptv+stremio+tarayıcı+1-2 program daha açıyorum herhangi bir kasma olmuyor.Muhtemel oyun falan oynayacaksan 2 gb ramde arka planda program falan çalışırsa belki kasma yapabilir.Scrool yt kanalındaki Kaan Beyinde kullandığı cihazmış hiremco nitro s2+ Sorunsuz kullanıyorum demişti.Benim 2 hafta oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Compass3548
Arkadaşlar elimde A95x F3 var 4 GB ram 32 rom değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz ?S905X3 lü işlemcili bir boxun var değiştireceksen bence onun üstüne çıkman lazım işlemcisi S922X olan Beeling modelleri olabilir.
-
4gb ram önemli değil ise alp smart işinizi görür, esas burada karar verilmesi gereken Türkiye cihazı ve garanti olayıda önemli, çinden aldığımız cihazlarda sorun olduğunda iade olsun muhatap olsun biraz uğraştırıyor. Beelink tabiki iyi bir cihaz ,pro su ise dolby ve ses olayı farkı var -
Ben yaz başlarında 1000 TL ye almıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
4gb ram önemli değil ise alp smart işinizi görür, esas burada karar verilmesi gereken Türkiye cihazı ve garanti olayıda önemli, çinden aldığımız cihazlarda sorun olduğunda iade olsun muhatap olsun biraz uğraştırıyor. Beelink tabiki iyi bir cihaz ,pro su ise dolby ve ses olayı farkı varHocam dolby true hd kullanabileceğimiz cihaz nedir?
Ben de avr var ve dolby true hd ile dts hd master arşivimdeki filmler. Sırf bunun için xbox series s aldım ama olmadı. Ne almalıyım mibox 3 ile bunu yapabiliyorum süper değil ama iş gördü.
-
Beelink gt king pro yu bi incele derim bizdeki king den tek artısı komple ses üzerine istediğini alabilirsin diye düşünüyorum -
Son zamanlarda banggoddan tv box alan var mı vergiler nasıldır hocalarım?
-
Ben aldım ,vergi sigortası yaparsanız odedigijizi iade eder -
quote:
Orijinalden alıntı: brabberSon zamanlarda banggoddan tv box alan var mı vergiler nasıldır hocalarım?
iki cihaz aldım mecool k7 ve beeling king . Vergi garantili aldım ücret ödemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X