cok tesekkürler bende sipariş geceyim |
Android Tv Box için tavsiye. (1077. sayfa)

-
-
vergiyi önceden mi verdiniz yoksa sonra iade mi edildi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergi iadeli aldığınızda önceden vergi ödenmiyor. 50 veya 100 TL arası aldığınız ürüne göre bir tür sigorta ödemesi yapıyorsunuz. Ürün geldiğinde herhangi bir vergi çıkarsa kargocudan aldığınız belgeyi karşı tarafa sunup paranızı iade alıyorsunuz.
Bende böyle bir durum olmadı. Çünkü bu tarz vergi iadeli aldığınızda sanırım satıcı vergi çıkmaması için bir formül üretiyor. Çünkü benim aldığım iki üründe de ek vergi çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 4 Ocak 2021; 12:42:12 > -
cevabınız için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Compass3548
Kontrol edeyim beelink allımda aslında ama rakamsal baya yüksek apple 4k da ilgimi çekmiyor değilBeelink KING in ax standardında WIFI 6 destekli yeni modeli çıktı.
Alternatif olarak Ugoos AM6 lar da uygun.
Apple 4K oldukça kaliteli ve konforlu bir cihaz.
USB portu yok.
Yüklemeler INFUSE gibi programlarla kablosuz olarak yapılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardarHocam ben sadece harici hard diskten 1080p-4k film ve dizi izleyeceğim. Netflix YouTube vs kullanmayacağım. Bu durumda Beelink gt pro ile smart arasında fiyat farkına değecek bir şey olacak mı benim için?
Alıntıları GösterHDD den içerik izleyecekseniz en uygun cihaz Zidoo modellerinden bütçenize uygun olanı.
Yerleşik ve çok gelişmiş player i var. Zidoo modellerini de araştırın.
-
Banggood da ürünü PTT kargo getiriyorsa vergi çıkar ,ürünü teslim alıp vergisini ödüyoruz paketin üzerinde verginin yazilli olduğu makbuzun resmini çekip onlara mail atıyorsunuz hemen iadeyi yapıyorlar,tabi vergiyi iade alma konusu için ürünü alırken gümrük verrgisine karşı sigortalamis olmalisiniz -
Vergi iadeli ve sigortalı aldığımı belirttim zaten. Ama her üründe vergi mutlaka çıkacak diye bir şey yok. Satıcı sanırım ürünü daha ucuz bir ürün gibi gösteriyor diye düşünüyorum. Çünkü iki alışverişte de vergi çıkmaması şans olamaz.
Vergi çıkması durumunda yapılacakları yazdım.
-
Hocam IPTV player olarak ne tavsiye edersiniz ücretli bile olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: gelecek3535Android box tavsiyem sudur ;
1. Nvidia shild box en iyisi 3000 tl
2. ugoos am6 pro 1000 tl civari (2. en iyi)
3. hk 1 4/32 gb ,600 tl
4. mi box 4k 450 tl
5.300/400 tl olan modeller
fiyat dustukce kalite azaliyor
4 gb ram en az 32 gb hafiza ve islemci iyi olacak
Liste ilginç geldi bana . Neden çok övülen beelink king yok merak ettim. Ugoos benim de favorim.
-
Merhaba km9 pro vardı birine vermek zorunda kaldım.
Bunu ayarında önerdiginiz cihaz ne var
quote:
Orijinalden alıntı: senutListe ilginç geldi bana . Neden çok övülen beelink king yok merak ettim. Ugoos benim de favorim.
Alıntıları GösterUgoos için favori deme sebebiniz nedir? Ben mesela netflix falan değil HDD üzerinden 1080p-4k filmler izlemek için hiremco nitro X3+ Sipariş etiim. Ugoos alsaydım daha mı iyi görüntü, renk alacaktım? Bilmediğim için soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanHDD den içerik izleyecekseniz en uygun cihaz Zidoo modellerinden bütçenize uygun olanı.
Yerleşik ve çok gelişmiş player i var. Zidoo modellerini de araştırın.
Alıntıları GösterHocam selam cevabınızı yeni gördüm. Bu modeli sizden duydum bakacağım. Hiremco nitro S3+ tavsiye edildi. Karşılaştırma videosu yok ama 1k üstü verirsem tam olarak avantajı ne olacak bana?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 5 Ocak 2021; 20:58:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardarUgoos için favori deme sebebiniz nedir? Ben mesela netflix falan değil HDD üzerinden 1080p-4k filmler izlemek için hiremco nitro X3+ Sipariş etiim. Ugoos alsaydım daha mı iyi görüntü, renk alacaktım? Bilmediğim için soruyorum
Alıntıları GösterUgoos malzeme kalitesi oldukca yuksek metal kasadir. Wifi cekim gucu cikarilabilir antenleri sayesinde baya iyidir. Havalandirmasi ve kaliteli macun vs kullanmasi nedeniyle diger cihazlara gore dusuk sicaklikta calisir. Pili vardir enerji kaybinda vs kolay kolay brick vs olmaz. Yazilim destegi sayesinde devamli guncelleme alir. Android tv icinde port edilmis oldukca fazla yazilim vardir. Ugoos icin sadece uretici degil ruslarinda en cok tercih ettigi tv box olmasi nedeniyle ruslar tarafindan sasvlad tararindan yazilimilar uretilmektedir. Kisacasi bana gore cinden alinacak en kaliteli cihaz ugoos markali olanlardir. Sonrasinda minix beelink mecool gelir. Hiremco ile ugoos u kalite olarak karsilastirmak pek mantikli degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardarUgoos için favori deme sebebiniz nedir? Ben mesela netflix falan değil HDD üzerinden 1080p-4k filmler izlemek için hiremco nitro X3+ Sipariş etiim. Ugoos alsaydım daha mı iyi görüntü, renk alacaktım? Bilmediğim için soruyorum
Alıntıları GösterFiyat yönünden sıkıntın yoksa alabiliyorsan ugoos am6 pro al hocam.Bende de hiremco nitro s2+ var.Gerçekten memnunum ama ugoos am6 pronun hem işlemcisi daha iyi (s922x) hem grafik yongası daha iyi hemde ramleri ddr4.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1403
Merhaba km9 pro vardı birine vermek zorunda kaldım.
Bunu ayarında önerdiginiz cihaz ne varYardimci olacak kimse yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1403Yardimci olacak kimse yok mu
Alıntıları GösterKm1 var
Iptv player dan kastınız programmı yoksa cihaz mi? -
Program mecool km1 kullanıyorum ve memnunum,stabil iyi bır program .. -
android cihazlar için stabil iptv uygulamaları olarak bir liste fena olmaz. ücretsiz ve ücretli olarak ayrılmış. var mı bilgili bir arkadaş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Ocak 2021; 23:46:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X