Şimdi Ara

Android cihazdan İphone a Gecen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 3 cihaz arasında kaldım Note 5 İphone 6 ve 6 Plus

Elbetki donanım özelliklerine göre Note 5 tartışmasız ilk tercih olacaktır ama birazda kullanım acısından değerlendirmek lazım bu 3 cihaz arasında kaldım bana iphone dan note 5 e yada note serisinden iphone gecen arkadaşların görüşleri artıları eksileri lazım

Not: şuanda 2 yıldır G2 kullanıyorum son derece memnunum sadece sıkıldım.

i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • Note 5 le multimedyaya tam hakim olursun. Kalem mukemmel. Ekran ve kamera mukemmel. Diger tarafta da apple rahatligi ve hizi var. Standart kullanim icin cok hizli cihaz. Ama tabi ozellestirilebilirligi malum. Kamerasini da ben cok sevmedim. Tasarimi guzel. Ben sahsi olarak note 5 i secerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • note 5in en önemli artısı şarjı olacaktır 5s kullanırken tam günü göremezken note 4 ile rahatlıkla görüyorum. Değer kaybı açısından iphone 6 almanı tavsiye ederim özellik için note 5 kesinlikle.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.