M

Yüzbaşı
09 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba,

Aracım 2008, Citroen C4 1.6 SX.

Araç motor üst kapağından yağ kaçırıyordu. Sanayide bir ustaya götürdüm, zaten kısa zaman önce değiştirilmiş contayı bir daha değiştirdi, 350 lira uçtu. Sonrasında yağ sızıntısı gitmedi.
Sinirlendim yetkili servise götürdüm. Yetkili servis de işçiliğin kötü olduğunu söyledi. Genel bakım yaptılar, sıvı conta, yağ filtresi, yağ cart curt değiştirdiler (ses etmedim tek şu yağ sızıntısı gitsin diye). 1100 lira da servis öptü. Sonra 1000 KM yol yaptım geldim daha beter. Sonra servisle papaz olduk derken, 150 lira daha ödedim sübap kapağı contası değiştiler. Yağ sızdırma büyük ölçüde bitti çok az bir kaçak var, lanet olsun dedim bir daha gitmemek adına şimdilik yağ seviyesini izleyerek araca biniyorum. Eksilme vs. yok. Tepeleme yağ doldurmuşlar belki biraz eksilince bu yağ atma biter ümidiyle kendi haline bıraktım.

Neyse bunca muameleden sonra -tabi 2 defa açıldı kapandı 1 hafta içinde- ekte eklediğim videodaki ses çıkmaya başladı. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı arkadaşlar? Yetkili servise tekrar gitmek istemiyorum, başka bir servise gideceğim şu ortalık düzelince, düzelirse tabi. Ankarada ikamet ediyorum. Bir de servisten sonra araba boşta çalışırken, debriyaja basınca kesilen, debriyajdan çekinde sanki fan çalışıyor bir uğuldama sesi daha çıktı. Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Teşekkürler.
Arkadaşlar malum konu herkesin gündeminde. Bugün Bayburt'ta bile elektrik mühendisliği var düşünün.

Kampanya içeriği:

Ülkemizde özellikle son yıllarda, ihtiyaç olmadığı halde plansız bir şekilde hızla kurulan üniversite ve plansız açılan onca bölümden rahatsızlık duyuyoruz. Var olan üniversitelerimizde bile hoca, eğitim, fiziki imkanlar ve öğrenci kalitesi konuları tartışılır haldeyken; bugün hala ısrarla, bölümden mezun olabilecek aday için istihdam şansı var mıdır, bölümden mezun olacak adaya ülke bazında ihtiyaç var mıdır veya bölümden okuyacak olan aday gerekli eğitimi alabilecek midir gibi soruların cevapları doğru şekilde saptanmadan yeni üniversite ve bölümlerin kurulduğunu düşünüyoruz. Ek olarak var olan bölümlerin kontenjanları da son yıllarda ciddi derecede artırılmıştır. Bunun sonucu olarak da kapasitesi belirli eğitim kurumları ve sınıflara, bu kapasitesinden fazlaca öğrenciler yerleştirilmiştir.
Bizler bu bölüm ve üniversite kurulumları için harcanan kaynakların, öğrencilerin yetiştirilmesi, hocaların yetiştirilmesi ve var olan durumun daha iyi şartlara getirilmesi için harcanmasını talep etmekteyiz. İlgililerin bu konuya dikkat çekmesini, durumu çok daha iyi bir şekilde analiz etmesini istiyoruz.

https://www.change.org/p/y%C3%B6k-gereksiz-%C3%BCniversite-ve-%C3%BCniversite-b%C3%B6l%C3%BCmleri-kapat%C4%B1ls%C4%B1n
Herkese merhabalar,

Haziran gibi okulum bitiyor inşallah arkadaşlar. İtü elektronik haberleşmeye yüksek lisans başvurusu yapmayı düşünüyorum onümüzdeki günlerde. Ayni evrelerden gecmis forum uyeleri varsa yardimci olabilirler mi? Yurt, burs imkanları, sehre adaptasyon, itudeki egitim vs gibi konular nasil ilerler gibi...
Arkadaşlar merhaba,

Elimde bir cihaz var 3-5 aylık c5 Ultra. Bu cihazın sony türkiye kapsamında olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz? Siteden bulamadım.

İyi forumlar.
Merhabalar,

Acer V3-571G-53218G notebook modeli için anakartı nereden temin edebilirim bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim?
Merhabalar,
Benim soyle bir problemim var. Programlamadan bildigimiz and & operatorunu bilgisayar yazmiyor. 6 tusunda kayitli bu operator bende. 6 tusu calisiyor. ALT tusu da diger kombinasyonlarda calisiyor. Alt+5 % isareti mesela... anlamadim gitti. Bu konuda fikri olan var mi?
merhabalar bu devrenin girişine 10 mv 5 hz darbe sinyali verildiğinde çıkışından ne alınır, devre ne işlemi gerçekleştirir fikri olan paylaşırsa sevinirim.

merhabalar, ders anlatimi için tablet ariyorum arkadaslar. ders anlatim videolari cekecegim. daha once hic grafik tablet kullanmadim. note 3 u yazilimla kullanmak istedim ama formulleri yazarken cok cirkinlesiyor o olmadi yani. tavsiyeleri bekliyorum
Max 1000 tl tavsiyelerinizi bekliyorum. S4 cok klasiklesti onu direk kafadan cıkardım
Mtk6572 replika ile aldigim verim. Orijinal telefonumda fark ediyor ama. Onu da eklerim isteyen olursa.
Hakkında
Forum İmzası:
AMD Ryzen 1600 3.9 GHZ O.C. | Gskill Ripjaws 8 gb 2400 Mhz DDR4 CL15 | ASUS B350M-K | MSI GT1030 2GDDR5 O.C. | Samsung EVO 850 250GB
Forum İkinci El İmzası:
AMD Ryzen 1600 3.9 GHZ O.C. | Gskill Ripjaws 8 gb 2400 Mhz DDR4 CL15 | ASUS B350M-K | MSI GT1030 2GDDR5 O.C. | Samsung EVO 850
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 395
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.277 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 128 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.