Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı şekilde ben de çatlayan camları söktüm önlü arkalı. Kılıfı da çıkardım. Böyle daha iyi. Eline alanlar sony güzelmiş ya diyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunu arka cam değişimi için garantiye gönderen var mı ?

KVK mı ? Teleservice mi ?
  • Cihaz için OREO yakında geliyor arkadaşlar..

Myself ve olivier ile testler devam ediyor..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Sony vermeyeceğim demişti vaz mı geçti ?
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    AOSP ile gelecek, LineageOS, CarbonOS ve MoKee üzerinden dağıtılacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

AOSP ile gelecek, LineageOS, CarbonOS ve MoKee üzerinden dağıtılacak..

Hmm henüz garanti bitmedi bitince bakarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bitti kamerada siyah lekeler çıktı Sanırım son sony maceram olacak z5.
  • xposed ile safetynet geçme ile ilgili bilgi var mı? xposed çıktı ama bundan dolayı kullanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirfke

Arkadaşlar Z5 kullanmaktayım. Telefonda ön arka kırılmaz cam ve silikon kılıf vardı öyle kullanıyordum fakat uzun süren gözlemlerimle ilk kılıfı çıkarıp takarak gözlemledim şebeke gücü kılıfsız artıyor kılıfla azalıyor onda sonra kılıfsız kullanmaya başladım. Bugün iki kırılmaz camına söktüm Wifi çekim gücünde ve şebekeye artış gözlemledim ve arkadaki kırılmaz camın ısıyı arttırdığını bir gerçek cam varken aşırı ısınıyor camı dökünce dünya varmış dedim. Telefonu sade kullanıyorum şuan sıfır gibi fakat garantisi doldu. Dünya malı.... Böyle kullanacağım artık. Birde şu gerçekki yeni telefonlar çıkıyor 1080 p hd amele 4K Vs herkes alıyor bir cam yaktırır bu ekranın bir anlamı kalmıyor ki ozmn aynı 4K tv alınca jelatini sökmeye gibi bunlar hep gereksiz bence.........

Kullandığınız kılıf metal çerçeveli olsaydı direkt olarak çekim gücüne olumsuz yönde etki yapardı ama silikon kılıf için böylesi bir farklılık yaşamanız şaşırttı beni.

• Bianconero kullanıcısına yanıt
    CtsProfile i maskeleyebilirsiniz ama safetynet passlayamazsınız xposed ile. NoDeviceCheck modülünde bu özellik vardı sanırım.

Ama önemli bir detay, uygulamaları apkmirror gibi sitelerden indirmeniz gerekecek.

Denemek isterseniz yedek almanızı şiddetle öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum şarj olmuyor şikayetiyle teleservise verdim 628tl ücret çıkardılar. Kamer şakası falan mı bu yoksa normal mi söyledikleri rakam?

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    anakart değişimi yapacaklardır. alın birde kvk da deneyin şansınızı sonra fiyatına göre yaptırırsınız birinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Arkadaşlar telefonum şarj olmuyor şikayetiyle teleservise verdim 628tl ücret çıkardılar. Kamer şakası falan mı bu yoksa normal mi söyledikleri rakam?

Daha önce cihazı hiç açmadıysanız veya açtırmadıysanız, suda uzun süre tutmadıysanız anakart zarar görmemiştir. Tavsiyem alın cihazı KVK da gösterin, sorunu tespit ettirin. Anakartınız zarar görmüş vs demezlerse bir adet port alıp yola devam edin..

aliexpress.com
    US $2.59 |ZONBEMA For Sony Xperia Z5 E6603 E6653 E6633 E6683 USB Charging Dock Port Charger Connector Flex Ribbon Cable Board|charger connector|flex ribbon cable|connector charger - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/ZONBEMA-For-Sony-Xperia-Z5-E6603-E6653-E6633-E6683-USB-Charging-Dock-Port-Charger-Connector-Flex/32839545591.html

• Adiyamanmp3 A kullanıcısına yanıt
    Her Silikonlu kılf bir olmayabilir tam bilmiyorum ama etkiledi yani. Bazı silikonlu kılıflar yansımasılıdır. Telefon arkasına kart koyduğunuzda kart okumayaniliyor o yüzden olabilir

• 1450 liraya alınır mı z5 dual?

Bu saatten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

1450 liraya alınır mı z5 dual?

Bu saatten sonra

Bu cihaz her zaman alınır saati yok bunun, alternatifi de yok bu cihazın :) Xiaomi almayacaksanız daha iyi bir cihaz yok ülkemizde malesef..

Ha siz soruyu şu şekil sorsaydınız 1450 ye bu cihazı mı alayım yoksa x fiyata başka bir cihazı mı, o zaman yorum yapabiliriz.
    P9 lite çok övülüyor, 1250 civarı.

Benim için önemli olan,

-Batarya

-Ön kamera

-Sorunlu olmaması (Çok önemli) teknik servise götürmek istemiyorum

Ha bir de XA1 var ama işlemci dolayısıyla şüpheliyim

• P9 Lite'ın batarya süresi haricinde bir artısı yok sanırım. İşlemci sebebiyle uzun süre gidiyordur buda daha az performans demek..

Karar sizin, XA1 den uzak durun mtk işlemcili sony cihaz almayın.
    Cihazı maksimum 3-4 yıl kullanmak istiyorum.

Sorun çıkarmaya meyilli mi?

Siz sorun yaşadınız mı?

Bunlar benim için yeterlidir

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.