Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün P9 Lite cihazına baktım ve açıkçası benim cihazımdan bi artısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin temelli geciyorum mi5s plus'a, oncesinde son kez bir batarya degeri atayim. Internette gezinme, video, muzik, 10dk da konusma var icinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Bugün P9 Lite cihazına baktım ve açıkçası benim cihazımdan bi artısı yok

Beklentinizi karşılayamamasına üzüldüm hocam. Bence ön yargısız bir şekilde xiaomi'nin modellerine de göz atın. Nihayetinde Huawei'de bir Çin markası. :)

• Adiyamanmp3 A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi buradaki mağazalarda maalesef ki yok hocam.

Daha sonra belki Huawei e detaylı bakacağım.

Sony nin tam da bana hitap eden cihazlara sahip olduğunu düşünüyorum.

Yine de desteğiniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Xiaomi buradaki mağazalarda maalesef ki yok hocam.

Daha sonra belki Huawei e detaylı bakacağım.

Sony nin tam da bana hitap eden cihazlara sahip olduğunu düşünüyorum.

Yine de desteğiniz için teşekkürler

Rica ederim hocam. Umduğunuzu bulursunuz inşallah.

• Şimdiye kadar androıd hep sony kullandım. Bahar ayında güzel bı model çıkarmaz ıse değiştireceğim markayı :D sony gıbı f/p ürünü ve kaliteli malzeme kullanılan telefon modellerı neler var bildiğiniz? bazı büyük sıtelerınde bu tarz incelemelerine bakıyorum f/p ürünü sıralamasına felan sony olmuyor hiçbirinde o yüzden bu lıstelerı objektıf bulmuyorum on yargılı buluyorum. O yüzden bı sıte ıncelemesı lınk atmazsanız sevınırım :)

• 1500 lira bütçem var
    xperia z5,xperia x,xiaomi mi5s,xiaomi a1(5x) arasında kaldım
    önceki cihazım xperia m5 di ve kamerası muazzamdı,özellikle ön kamerasını çok beğeniyodum
    genel olarak instasgram whatsapp kullanır,real racing 3 oynar,video izlerim
    sizce hangi cihazı almalıyım
    mi5s konusunda azda olsa lgd panel korkum var o yüzden kararsızım.z5 çok hoşuma gidiyor ama ön kamera ve ısınma nasıl?
  • slyman_b kullanıcısına yanıt
    Cevapladim.

• Sabahtan beri 2 kez yaptı.
    Telefon kulaktayken ekran kapalı kulağımızdan uzaklaştırınca açılır ya; görüşme bittikten sonra ekran simsiyah kaldı, hiçbir tepki vermedi, kilitlendi. Reset atmak zorunda kaldım 2 kez.
    Çözüme dair fikri olan?
  • Yakınlık sensörü testi yapın

Servis menüsünü açmak için arama ekranına *#*#SERVICE#*#* i tuşlayın, service tests proximity sensor ü deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 21 Kasım 2017; 22:57:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 lira bütçem var
    xperia z5,xperia x,xiaomi mi5s,xiaomi a1(5x) arasında kaldım
    önceki cihazım xperia m5 di ve kamerası muazzamdı,özellikle ön kamerasını çok beğeniyodum
    genel olarak instasgram whatsapp kullanır,real racing 3 oynar,video izlerim
    sizce hangi cihazı almalıyım
    mi5s konusunda azda olsa lgd panel korkum var o yüzden kararsızım.z5 çok hoşuma gidiyor ama ön kamera ve ısınma nasıl?
  • Beyler bıktım instagram sorunun mesaj bildirimleri sonra geliyor ve uygulama takılıyor nasıl düzelteceğiz bunu.

Sildim yükledim aynı sürümde güncel bi türlü düzelmedi.

• Teşekkürler.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir sıkıntı yok, greenify falan kullanıyor musunuz? Push bildirim servisi ve mesajlaşma servisi çalışıyor mu instagramın

• ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Ön kamera kötü, isiniyor baska cihaz bakin.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Sorun yok bende, farkli bir sey yapmis olabilirsiniz. Guncellemeler sonrasi cihaza format atmamis olabilirsiniz. Cache datalari kalmis olabilir cihazda.. Yada kullandiginiz bir program bildirimleri blokluyordur vb. Format atin cihaza sizin icin cok sorun yaratiyorsa..

• Beyler biraz moral bozacak ama mi5s plus da durum bu sekilde. 2 gundur takmadim sarja. Cok daha fazla is yaptim z5 ile yaptigimdan ama yinede dayandi.. Millet yazinca hadi be diyordum, hayretler icerisindeyim..

• Bildirimlerde sıkıntı yok geliyor hiç almama gibi bir şey yok ama çok kurcalayınca ya da açık veya arka planda kalınca ekranın üstünde bildirim durumu geriden geliyor mesaj geliyor yukarda çıkmıyor dm de görünüyor sonra yukarda görünüyor geriden gelme söz konusu bide.

Isındığından mı takılıyor arada donma falanda oluyor 1 ay böyle.

Önbelliği temizliyorum zaten bildirimlere baktım engelleme veya kapatma yok.

En iyisi uygulamayı kaldırıp kalıntıları silip tekrar kurayım.

Bu sıkıntı sadece instagramda var bu arada.

• Beyler size bir şey soracağım. Ben bu telefonu almayı düşünüyorum.bu fiyat aralığında ki rakiplerinde ya şebeke sorunu var(ki ben bu yüzden değiştiriyorum 1 yıllık note 4 ümü) ya da sar değerleri tavan, cep boy baz istasyonu gibi. Ama bundada bir Kronik sorun olarak ısınma problrmi oldupunu söylüyorlar. Oyun oynarken hep ısınma olur zaten ama merak ettiğim youtube ta video izlerken veya chrom-insta gibi app lerde ısınma yapıyor mu?

Aynı anda 2 uygulama açılıyor mu samsung ta ki gibi?

Bir de şarjı nasıl gidiyor? Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.