Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal kullanımda sorun çıkarmıyor veya kronik bir sorunu vardır diyemem. Suya sokar veya düşürürseniz sorun yaşamanız muhtemel. 4 yıl götürecek bir cihaz mı orası tartışılır. Zaten 2015 yılı amiral gemisi..

3-4 yıl kullanmak için bütçenizi yükseltip Galaxy S6 & S7'e bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

1450 liraya alınır mı z5 dual?

Bu saatten sonra

Hocam Sony ve HTC'yi çok sever, her platformda da savunurum ama naçizane tavsiyem marka takıntınız yok ise o bütçe ile xiaomi almanız yönünde olur. Kısa bir süre mi 5s kullandım. Gerek arayüzü, gerekse de uygulamalardaki küçük detaylar çok keyifliydi. Üstelik donanım olarakta üst seviye bir cihaz. Xiaomi öncesinde ise z5 dual kullanmıştım ve parmak izinin sürekli hata vermesinden ötürü bir an evvel elden çıkarmıştım. Akşam tanıttığım parmak izi okuyucu sabah bu donanım kullanılmıyor diyip okumuyordu. Yine de siz daha iyi bilirsiniz. Hangisi içinize sinerse onda karar kılın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1450 liraya alınır mı z5 dual?

Bu saatten sonra

Bu arada mi 5s'in kamera yazılımı Google pixel'in kamera alt yapısıyla aynı. Kriter kamera ise bu açıdan da çok tatmin edeceğini düşünüyorum.

• Adiyamanmp3 A kullanıcısına yanıt
    Ekledim listeye. Marka takıntım maalesef ki var ancak ne yapalım...

Huawei P9 Lite hakkında bilginiz var mı?

Z5 4 yılı çıkarır mı

• quote:

Ekledim listeye. Marka takıntım maalesef ki var ancak ne yapalım...

Huawei P9 Lite hakkında bilginiz var mı?

Z5 4 yılı çıkarır mı

Hocam valla bende haddiden fazla takıntılı bir insanım hatta ilaç dahi kullanıyorum düzenli olarak ama cihazı deneyimledikten sonra ön yargılarımı yıktı resmen. :) Ki şu an başka cihaz kullanmama rağmen bunları söylüyorum. Mi 5s'ide elden çıkardım. Huawei'ye dair ise genel olarak olumlu yorumlar yapılıyor. P9 Lite hakkında da negatif bir şey okumadım pek ama biraz eskidi bence artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 17 Kasım 2017; 21:39:45 >
    P9 lite alacağım gibi..

Mi 5s e bakacağım daha sonra, dayımda Z4 var ve gayet iyi. Z5 de ile pek farkı yok.

Yarın çarşıya çıkacağım. Bakacağım biraz.

İthalatçı garantili olmasına ne diyorsunuz Xiaomi nin

• quote:

P9 lite alacağım gibi..

Mi 5s e bakacağım daha sonra, dayımda Z4 var ve gayet iyi. Z5 de ile pek farkı yok.

Yarın çarşıya çıkacağım. Bakacağım biraz.

İthalatçı garantili olmasına ne diyorsunuz Xiaomi nin

Z3 Plus'ı (Z4) bende kullanmıştım, bayağı da keyif almıştım kullandığım dönem içinde. Z5 onun küçük detaylarla kırpılmış hali zaten. İşlemcisinde soğutma var z5 serisinin. Bu sayede daha az ısınma yapıyor Z3 plus'a nazaran. Xiaomi'nin garanti sağlayıcılarından biri Evo firması. Hakkında pek olumlu konuşulmuyor ama ülkede distribütör garantili cihazlar bile sudan sebeplerle garanti kapsamı dışına alınabiliyor. Çok büyük meblağlar verilmedikçe ben pek önemsemiyorum garanti olayını.

Bende Mi5s Plus'a geçiş yapacağım :) Xiaomi dediğimde hiç tepki vermedi önermedim o sebeple. Xiaomiyi bilen ve başka ürünlerinden memnun kalan insan alıyor genelde. Servis dediğimiz şey ülkede rezil durumda. Apple cihaz alınmadığı sürece garantiler çok işe yarar olmuyor. Ben deltaya güvenip aldım. Düşürmediğim sürece sorun çıkarmayacağını düşünüyorum telefonun.. Telefonda çok fazla veri olduğundan bir türlü geçiş yapamadım, pazar akşamına geçmiş olurum hayırlısıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Kasım 2017; 21:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bende Mi5s Plus'a geçiş yapacağım :) Xiaomi dediğimde hiç tepki vermedi önermedim o sebeple. Xiaomiyi bilen ve başka ürünlerinden memnun kalan insan alıyor genelde. Servis dediğimiz şey ülkede rezil durumda. Apple cihaz alınmadığı sürece garantiler çok işe yarar olmuyor. Ben deltaya güvenip aldım. Düşürmediğim sürece sorun çıkarmayacağını düşünüyorum telefonun.. Telefonda çok fazla veri olduğundan bir türlü geçiş yapamadım, pazar akşamına geçmiş olurum hayırlısıyla :)

Aynen hocam. :) Ben o dönem içinde 5s plus yerine tasarımsal olarak daha çok hoşuma gittiği için 5s'i tercih etmiştim. :) Kullandığım süre içinde de cihazın tek vasat yanı parmak izi okuyucusu idi. Yeni Miui sürümüyle beraber parmak izi okuyucusunda da düzeltme yapmışlar takip ettiğim kadarıyla. :) Umarım sizde sorunsuz ve keyifle kullanırsınız.

Çok teşekkür ederim, z5'den de çok memnunum şuan ama ekranını kırdığımdan beri soğudum cihazdan. Tamir etmek çok uzun vaktimi aldı ve süreç oldukça zordu. Ekranı tamir ettim, babama söz vermiştim bunu yapıp sana vereceğim diye, o dönemde mi5s plus siparişi vermiştim onda da evo garanti sıkıntısı yaşadım iade oldu vs. iyice canım sıkıldı bu telefon işlerinden. Sonrasında deltaya siyah mi5s plus geldiğini görünce tekrar sipariş ettim.

1-2 sene telefon değişmeyi düşünmüyorum. Umarım beni mutsuz etmez terciğim..
  • quote:

Çok teşekkür ederim, z5'den de çok memnunum şuan ama ekranını kırdığımdan beri soğudum cihazdan. Tamir etmek çok uzun vaktimi aldı ve süreç oldukça zordu. Ekranı tamir ettim, babama söz vermiştim bunu yapıp sana vereceğim diye, o dönemde mi5s plus siparişi vermiştim onda da evo garanti sıkıntısı yaşadım iade oldu vs. iyice canım sıkıldı bu telefon işlerinden. Sonrasında deltaya siyah mi5s plus geldiğini görünce tekrar sipariş ettim.

1-2 sene telefon değişmeyi düşünmüyorum. Umarım beni mutsuz etmez terciğim..

İnşAllah hocam. :) 5s plus'larda panel olayı tartışılıyor mu bilmiyorum ama ona da bi göz atın isterseniz hocam. 5s'lerde ghost korkusundan ötürü kimse LG panelli cihazlara yanaşmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 17 Kasım 2017; 22:2:2 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Benim için tarihi bir an.

Karşılaştırma yapar mısınız hocam?

İlk aldığım cihazın paneli jdi di sanırım. Sonradan aldığımın paneli sharp çıktı. LG denk gelmedi hiç, xiaomi de kullanmıyordur belki yeni cihazlarında. Adamlar 3 dünya devi ile anlaşmış, riski azaltmak için. Gerçekten çok başarılılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Kasım 2017; 22:27:56 >
  • quote:

İlk aldığım cihazın paneli jdi di sanırım. Sonradan aldığımın paneli sharp çıktı. LG denk gelmedi hiç, xiaomi de kullanmıyordur belki yeni cihazlarında. Adamlar 3 dünya devi ile anlaşmış, riski azaltmak için. Gerçekten çok başarılılar..

Doğrudur hocam, plus serisinde kullanmıyor olabilirler. Tekrardan hayırlı olsun cihazınız. :)
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aldım bugün teleservisten şarjı yuzde 15ti ben bitik verdim baktım kasası açılmamış dedim nasıl olur bitane telefonuna götürdüm necatibeyde aldı soketi içinden birsürü toz çıkardı taktı şarj oldu

• Arkadaslar sizde burdaki deger benimle aynı mı servise vermeden once kotu degistirin yazıyordu (bad please replace it) simdi boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 17 Kasım 2017; 23:28:45 >
  • Maalesef 20 aydır severek kullandığım çizik dahi olmayan telefonumun ekranında sararmalar başladı. Teknik servis yolu gözüktü..
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Biraz daha temiz kullanmalı cihazı :)
    ringke fusion yahut soket kapatıcı lazım size
    yeni takılan pil 3000000 civarında gelir, benim batarya yaz başında değişti, şuan yaklaşık aynı değerde. ama kalibrasyon yapmamış olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.