Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliexpresste 4 li olarak satılır, servis komple kasayı değiştirir. Tek bulunabileceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sorunun adi "white spot screen", garantiden ekraninizi degistirebilirler..

peki bi ucret isterlermi garantiye verdigimde ne soyliyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    Garantisi aktifse ucret vermenize gerek yok. Cigazin garanti disi kalmasina neden olacak bir darbe izi yoksa gonderin direk. "Ekran uzerinde beyaz lekeler olusmaktadir. Gun gectikce artmaktadir. Kullanimimi olumsuz yonde etkiledigi icin ekran degisimi ve beraberinde su gecirmezlik ozelligi icin basinc testi yapilmasini istiyorum. Urunun tamirati mumkun degilse ucret iadesi hakkimdan faydalanmak istiyorum. Tesekkurler." seklinde bir imzali dilekce ile gonderebilirsiniz. Adres fatura isim tarih vs. ekleyerek tabiki..

• quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

Önerebileceğiniz kılıf var mıdır ?

Düşünmeden kesinlikle Spigen Thin Fit alabilirsiniz.Kılıf sevemeyen,kullanmayan ben 7-8 aydır kullanıyorum.Telefonu temizlemek dışında çıkarmadım kılıfı.Parmak izi okuyucusunu engellemiyor bu arada,alıcağınız kılıfta buna dikkat edin.

• Z5 compact telefonumda ghost screen var 3 aydır farkediyodum ama adını bilmiyodum ne yapmam lazım?

• Cevap görünmüyor evet bir görüntünün lekesi kalıyor ekranda kitleyip tekrar açıyorum hala o alttaki üçgen kare tuşlar görünüyor ss alınca görünmüyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

arkadaşlar hızlı cevap verebilirseniz telefon oyun oynarken video izlerken 1 saat fln geçtiğinde çok ısınıyor mu ona göre lenovo p2 veya bunu alacağım 1 saate

oyun oynarken 1 saatte ısınmayan telefon varmı :D
  • quote:

Garantisi aktifse ucret vermenize gerek yok. Cigazin garanti disi kalmasina neden olacak bir darbe izi yoksa gonderin direk. "Ekran uzerinde beyaz lekeler olusmaktadir. Gun gectikce artmaktadir. Kullanimimi olumsuz yonde etkiledigi icin ekran degisimi ve beraberinde su gecirmezlik ozelligi icin basinc testi yapilmasini istiyorum. Urunun tamirati mumkun degilse ucret iadesi hakkimdan faydalanmak istiyorum. Tesekkurler." seklinde bir imzali dilekce ile gonderebilirsiniz. Adres fatura isim tarih vs. ekleyerek tabiki..

2. el alımlarda satış sözleşmeside isteniyor para iadesine. öyle biliyorum en azından. benim z5 te sıfır ama sözleşmesiz kişiden aldığım için o konuda garantim yok :D
  • Arkadaşlar, mico usb-hdmi kabloyla z5 i lcd televizyona bağlamak mümkün mü? Bu yolla film falan seyredebilir miyiz? Wifi özellikli televizyona bağlanabiliyormuş, ama kabloyla wifisiz televizyona deneyen var mı?
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    hepsi ısınır tabi de çok ısınmayı elde tutamayacak kadar ısınmayı kastetmiştim.1200 tl ye Xaomi mi 5s aldım memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

Arkadaşlar, mico usb-hdmi kabloyla z5 i lcd televizyona bağlamak mümkün mü? Bu yolla film falan seyredebilir miyiz? Wifi özellikli televizyona bağlanabiliyormuş, ama kabloyla wifisiz televizyona deneyen var mı?

Mhl adaptörle oluyormuş, kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

2. el alımlarda satış sözleşmeside isteniyor para iadesine. öyle biliyorum en azından. benim z5 te sıfır ama sözleşmesiz kişiden aldığım için o konuda garantim yok :D

bugun aradım kvk yı garanti belgesi veya faturayı koyun dediler bende imeiden sorgulayın ddim oyle olmuyor dediler...ee nolcak peki belge yok..göndersem boşa zaman kaybetmek istemiyorum ...xperia Care de garantisi gözüküyor..sizce napmalıyım

• Arkadaşlar rehberdeki kişilerin ararken çıkan fotoğrafları bulanık oluyor. Bu bir sorun mu, yoksa bi ayarı mı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: opaksu91

quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

bugun aradım kvk yı garanti belgesi veya faturayı koyun dediler bende imeiden sorgulayın ddim oyle olmuyor dediler...ee nolcak peki belge yok..göndersem boşa zaman kaybetmek istemiyorum ...xperia Care de garantisi gözüküyor..sizce napmalıyım

normalini bilmiyorum. ben elden teslim etmiştim hiçte belge götürmedim (2sene oluyor) . ulaşabilirsen sen aldığın kişiye ulaş faturasını al. zaten almaman hata olmuş. bende fatura var ama satış sözleşmesi yok mesela. en fazla iadelik durumda para iadesi alamam bende ama garantiyi her türlü yaptırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

hepsi ısınır tabi de çok ısınmayı elde tutamayacak kadar ısınmayı kastetmiştim.1200 tl ye Xaomi mi 5s aldım memnunum

hayırlı olsun. 1 saat oyunda biraz fazla ısınıyor. video izlemede ısınma az oluyo.
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor.
  • opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    Online alınan her cihazda faturası yok bahanesi yalandır.. Elektronik fatura zorunlu artık. Nereden aldığını söylesin faturanızı talep edip yazdırın.
  • quote:

Online alınan her cihazda faturası yok bahanesi yalandır.. Elektronik fatura zorunlu artık. Nereden aldığını söylesin faturanızı talep edip yazdırın.

2. el almış ama. sorun olurmu faturayı almada ?
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Kimden satin aldiysa o girecek aldigi siteye fatura cikaracak, anlasildigimi saniyordum.. Magazadan aldiysa yine faturasini isteyebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Kasım 2017; 6:42:21 >
  • Arkadaşlar Z5 kullanmaktayım. Telefonda ön arka kırılmaz cam ve silikon kılıf vardı öyle kullanıyordum fakat uzun süren gözlemlerimle ilk kılıfı çıkarıp takarak gözlemledim şebeke gücü kılıfsız artıyor kılıfla azalıyor onda sonra kılıfsız kullanmaya başladım. Bugün iki kırılmaz camına söktüm Wifi çekim gücünde ve şebekeye artış gözlemledim ve arkadaki kırılmaz camın ısıyı arttırdığını bir gerçek cam varken aşırı ısınıyor camı dökünce dünya varmış dedim. Telefonu sade kullanıyorum şuan sıfır gibi fakat garantisi doldu. Dünya malı.... Böyle kullanacağım artık. Birde şu gerçekki yeni telefonlar çıkıyor 1080 p hd amele 4K Vs herkes alıyor bir cam yaktırır bu ekranın bir anlamı kalmıyor ki ozmn aynı 4K tv alınca jelatini sökmeye gibi bunlar hep gereksiz bence.........

• 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.