Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LineageOS da Viper4FX var Audio FX var o sistemler yok. Goruntu olarak daha basarili diyebilirim. AOSP kisminda tum ses modlarini yukleyebilirsiniz Dolby vs. akliniza ne gelirse o yonden de daha basarili..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uummuuttss

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bölgesel ışık parlamalarında ekran paneli değişiyor sadece, ellerinde parça varsa uzun sürmez.. Youtube da vakum ile o sorunu çözenler var ama yine paneli açıyorlar..

Anladım ,çok teşekkür ederim cevap için , siz ne yapmamı önerirsiniz ekran değişimine değermi sizce yoksa ekrandaki sıkıntı ciddi bir seviyeye ulaşmadıkça kullanmaya devammı etmemi önerirsiniz?Baya kararsızım ne yapsam diye.

Cok fazla ve daginiksa gonderin degissin bence. Bende de sadece beyazda belli olan sag altta var biraz ama garanti yok bende cok belli olmadigi icin cihazi acmakta istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Cihazi bir sifirlayin isterseniz.

Fark ettim arama yapınca çıkıyor wifi'ın orada, bir dener misiniz?

O uzun zamandir olan bir ozellik zaten.. Alarm vs. calmasin uygulama bildirimleri ses cikarmasin diye yapilan bir onlem. Aramayi kapatinca gitmesi gerek. Eger aramaya basladiktan sonra cikip arama kapaninca devre disi olmuyorsa siz kesinlikle bir cihazi formatlayin, duzelecektir..

Ornek

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Temmuz 2017; 23:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mamnaris

herkese merhaba, ben cihazı alalı 1 seneyi geçti, cihazdan gayet memnunum ama ekranın alt tarafında hafif beyazlaşmalar ve tam sim taktığımız bölümün altında ekranda sararma başladı. Problem bildiğim kadarıyla piksel problemi. Cihazın halen garantisi devam ediyor. Öğrenmek istediğim bu tip durumlarda cihazı garantiye yolladığımızda kullanıcı hatası vs. gibi bir sorun çıkarıyorlar mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Sararma ve beyazlasma sorunlarinda garanti dahilinde panel degisir. Her panelde olabiliyor, endise etmeyin. Kullanici hatasi degildir gonul rahatligiyla yollayabilirsiniz. Ekran paneli degisip gelecektir..

Eger cihaz cercevesinde kirik-catlak-ezik yoksa sorgusuz sualsiz tamir edilir. Bu saydiklarim varsa cihazi dusurmussunuz diyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Temmuz 2017; 23:49:24 >

• Bu aralar havalardanmı nedir şarj daha hızlı tükenmeye başladı, şu telefon boşta olayına çözüm yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: kin_yas

Bu aralar havalardanmı nedir şarj daha hızlı tükenmeye başladı, şu telefon boşta olayına çözüm yokmu

Detaylarin ekran goruntusunu atarsaniz oneride bulunabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Cihazi bir sifirlayin isterseniz.

Fark ettim arama yapınca çıkıyor wifi'ın orada, bir dener misiniz?

O uzun zamandir olan bir ozellik zaten.. Alarm vs. calmasin uygulama bildirimleri ses cikarmasin diye yapilan bir onlem. Aramayi kapatinca gitmesi gerek. Eger aramaya basladiktan sonra cikip arama kapaninca devre disi olmuyorsa siz kesinlikle bir cihazi formatlayin, duzelecektir..

Ornek

Aynen aramayı kapatınca gidiyor şimdi denedim teşekkür ederim. Bir daha öyle seçili kalırsa reset atarım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: kin_yas

Bu aralar havalardanmı nedir şarj daha hızlı tükenmeye başladı, şu telefon boşta olayına çözüm yokmu

Aynen hocam benim de öyle, yaz ayında olmamızın etkisi bu. Hava uzun süre güneşli olunca ekran parlaklığı da uzun süre parlak olmak zorunda kalıyor. E bir de kış, bahar aylarına göre güneş çok daha fazla aydınlatıyor etrafı, o zamanlar bu kadar aydınlık olmuyor hava. öyle olunca otomatik parlaklık fazla oluyor :)

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aktif edersiniz lakin 5:40 ta full dolacak pop up ı çıksa dahi 5:40 tan önce doluyor. Bi battery care bi qnovo son z serisinin boynunu büktü. Ne portlayacak adam var ne nasıl çalıştığını bilen. C# kod kaynağı var qnovonun ama ne zaman portlasam kernel kaynaklı softbrick yaşıyorum. İstiyorsanız bilgisayara geçince size de atayım bir göz atın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lineage os kurunca kamera ve film video izleme performansı orjinal os gibi oluyor mu

• e6603 e güncelleme gelmedi mi arakaşlar? ne zaman geliceği konusunda bi bilgi var mı?
  • nslookup kullanıcısına yanıt
    Dağıtım halka halka ilerliyor 1-2 hafta içerisinde gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neuron2 N kullanıcısına yanıt
    Kismen ayni, bu kadar soruyla suphelerinizi gidermek yerine TWRP den bir yedek alip kursaniz daha iyi olur. Begenmezseniz geri yuklersiniz yedegi..

• Bu silinen mesajlar kimin acaba? Aramizdan biri mi?

• nslookup kullanıcısına yanıt
    XDA da 7.1.1 linklerini ve anlatimi paylastim. Beklemek istemiyorsaniz yukleyebilirsiniz E6603 cihaziniza..

Buyrun.. Sadece 1-14 u uygulayin, FTF kurulumu..

XDA Developers
    [FTF][OLD Nougat][32.4.A.0.160] E6603/33/53/83 Google Drive + Patched Kernels
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/ftf-e66xx-patched-kernels-google-drive-t3630282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Temmuz 2017; 12:54:14 >

• Telefon özellikle son 1-1.5 aydır çok fazla ısınıyor. O kadar ki koluma degdirince acitacak derecede. Bunu çözmenin bir yolu var mi? Yedek alıp sıfırlasak bi etkisi olur mu? Teşekkürler

• selamu aleyküm ben 1 ay önce z5 dual alarak aranıza katıldım.size bi kaç soru sormak istiyorum.şebeke çok oynak sürekli gidip geliyo bazen full oluyo bazen sıfıra iniyor ilk 15 gün türkcelle kullandım son 15 gündür türk telekomla kullanıyorum aynı bu normalmi.2. sorumda 7.1.1 egüncelledikten sonra gelen aramalarda zilsesi 1.5 saniye normal bir şekilde çıkıyor sonra kendi kendine kısılıyor bunun bir çözümü varmı.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: parazite

Telefon özellikle son 1-1.5 aydır çok fazla ısınıyor. O kadar ki koluma degdirince acitacak derecede. Bunu çözmenin bir yolu var mi? Yedek alıp sıfırlasak bi etkisi olur mu? Teşekkürler

Sicaktan kastiniz tam olarak nedir onu gormek lazim.

Bu uygulamayi kurunuz. Telefonu yeniden baslatip 5-10dk kullanmayiniz ve degeri olcunuz.

Oyun mu oynuyorsaniz artik ne yapiyorsaniz isindiran onu yapip birde o degeri olcunuz. Cihaz haddinden fazla mi isiniyor yoksa sicaklardan dolayi normal bir durum mu inceleyelim..

Hem batarya hemde cpu sicakligini ayri ayri not edin..

play.google.com
    CPU-Z - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Temmuz 2017; 21:44:17 >

• shnmngck S kullanıcısına yanıt
    Sebeke durumu normal bende Turkcell im, hic cubuk yokken de 3 cubuk varken de telefon cekiyor ve 4G calisiyor bende.

Ses kismindaki probleminiz ilk kez nougat ciktiginda olan bir problemdi sanirim, sifirlamak sorunu belki cozebilir. Kulakligi taktiginizda yukarda cikan cihazi incele ve ses kalitesini iyilestir seklinde bir ayar aciliyordu. O ayar ortam sesini dinliyor mikrofonlardan ve sesi optimize ediyor. Onuda kapatmayi deneyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Temmuz 2017; 21:48:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parazite

Telefon özellikle son 1-1.5 aydır çok fazla ısınıyor. O kadar ki koluma degdirince acitacak derecede. Bunu çözmenin bir yolu var mi? Yedek alıp sıfırlasak bi etkisi olur mu? Teşekkürler

Sicaktan kastiniz tam olarak nedir onu gormek lazim.

Bu uygulamayi kurunuz. Telefonu yeniden baslatip 5-10dk kullanmayiniz ve degeri olcunuz.

Oyun mu oynuyorsaniz artik ne yapiyorsaniz isindiran onu yapip birde o degeri olcunuz. Cihaz haddinden fazla mi isiniyor yoksa sicaklardan dolayi normal bir durum mu inceleyelim..

Hem batarya hemde cpu sicakligini ayri ayri not edin..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

Telefonun hangi sıcaklık aralığında olması lazım? Benimki de sıcaklarda iyice sinir bozmaya başladı bu ısınma konusunda

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.