Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/xperia-actions-system/xperia-actions-system-1-0-a-0-12-release/xperia-actions-system-1-0-a-0-12-android-apk-download/

http://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/xperia-actions/xperia-actions-1-0-a-0-12-release/xperia-actions-1-0-a-0-12-android-apk-download/

Artı olarak bu ikisini kurduğunuz zaman da aynı ayar kısmına Xperia actions bölümü de ekleniyor.(ikisininde kurulu olması lazım)
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NirceNidya -- 1 Temmuz 2017; 15:20:44 >

• Bricklayer kullanıcısına yanıt
    Ezik ve kırık yoksa çerçevede ve yamulma yoksa kasada sorun yaşatmazlar düşüncesindeyim. Eğer para isterlerse geri gönderin yapmayın dersiniz olur biter :) Ücretsiz diye biliyorum gönderim vs..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Gönderim Teleservices ise yurtiçi kargo üzerinden ücretsiz olarak yapılıyor.KVK bilmiyorum.
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun bilgiler için, bende tüm Sony uygulamaları kaldırılmış şekilde o sebeple kurmadım hiçbirini..

Tam gerekli apk lar ve yönergeler olsun diye sormuştum iyi oldu, elbet biri gelip bende olmadı diyecektir :) Verecek cevabımız olsun..
  • 7.1 için nasıl root işlemi yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.1.1 ilaç gibi geldi gerçekten , kesinlikle pil konusundaki sıkıntıyı çözmeyi başarmışlar ,şuanda yüzde 40 şarjı var telefonumun ekran süresi şimdiden 4.5 saat (full evdeydim wifi full açıktı oyun oynadım whatsapp kullandım ve internette dolaştım).7.0 ile birebir aynı kullanımla şarj 0 a indiğinde 5 saat ekran süresi alıyordum.

Bu arada telefonun ekranıyla ilgili bi sıkıntım var ekranın sol tarafının çerce ve ekran birleşim yerinde renk atması yada ışık hüzmesi sorunu başladı o kısım aşırı açık renk duruyo, renkli arka planlarda belli olmuyor ama beyaz,açık gri, mavi gibi renklerde bayağı belli etmeye başladı ve görüntüsü biraz rahatsız ediyor, teleservice e göndersem ekranımı değiştirirlermi yoksa sıfır değişimi yapma ihtimalleri varmı,birde ne kadar sürüyor bu işlemler, ekranın değişmesini hiç istemiyorum çünkü sonrasında telefon eski hali gibi olmuyo hiç bi zaman, benzeri bi sıkıntı yaşayan varsa teleservice nasıl bi çözüm üretti yardımcı olursa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RecepGk

7.1 için nasıl root işlemi yaparım

xda da paylaştım, burası için henüz erken :)

Cihaz E6633 dual ise uygulayabilirsiniz, E6603 için daha TR sürümü sunulmadı o sebeple hazırlamadım.

xda : Android 7.1.1 Boot & Kernel & TWRP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Temmuz 2017; 17:4:55 >
  • uummuuttss kullanıcısına yanıt
    Bölgesel ışık parlamalarında ekran paneli değişiyor sadece, ellerinde parça varsa uzun sürmez.. Youtube da vakum ile o sorunu çözenler var ama yine paneli açıyorlar..
    eyvallah hocam, aynı yerde pil bakımı da vardı kurdum geldi hepsi. (dual 6633)
    Rootsuz kullanıcılar için ses ve ses kalitesi arttırma ayrıca pil süresi uzatma tavsiyeleriniz var mı ? :)
    Ses için şunu kullanabilirsiniz veya birçok benzeri var mağazada : Volume Booster and Equalizer

Batarya için yine Greenify kullanabilirsiniz (rootsuz uyguladığı yöntemler var, ne kadar etkili tartışılır) : Greenify

Kvk mng ile anlaşmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu özellik kernel gerektiriyor hocam. Çalıştırdıktan sonra adb logcat dökümünü açarsanız durdurma profili uyarı veriyor. Androplus a xda dan mesaj attım lakin nasıl çalıştığı hakkında fikrim olmadığı için yardım edemeyeceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 2 Temmuz 2017; 8:56:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu güncellemeden sonra ikide bir rahatsız etmeyin modu kendi kendine açılmaya başladı başla kimsede var mı bu durum?

• Bende var aktif ettim diyenler, bosa yapti yani? Ise yaramiyorsa sileyim madem. Zaten xperia yavas sarj ediyor batarya olmesin diye, bu uygulama ile daha da yavas mi oluyor acaba?

• GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Cihazi bir sifirlayin isterseniz.

• Lineage kurunca sonynin görüntü ses iyileştirmeleri çalışıyor mu

• herkese merhaba, ben cihazı alalı 1 seneyi geçti, cihazdan gayet memnunum ama ekranın alt tarafında hafif beyazlaşmalar ve tam sim taktığımız bölümün altında ekranda sararma başladı. Problem bildiğim kadarıyla piksel problemi. Cihazın halen garantisi devam ediyor. Öğrenmek istediğim bu tip durumlarda cihazı garantiye yolladığımızda kullanıcı hatası vs. gibi bir sorun çıkarıyorlar mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Cihazi bir sifirlayin isterseniz.

Fark ettim arama yapınca çıkıyor wifi'ın orada, bir dener misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bölgesel ışık parlamalarında ekran paneli değişiyor sadece, ellerinde parça varsa uzun sürmez.. Youtube da vakum ile o sorunu çözenler var ama yine paneli açıyorlar..

Anladım ,çok teşekkür ederim cevap için , siz ne yapmamı önerirsiniz ekran değişimine değermi sizce yoksa ekrandaki sıkıntı ciddi bir seviyeye ulaşmadıkça kullanmaya devammı etmemi önerirsiniz?Baya kararsızım ne yapsam diye.
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.