Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RecepGk

Hocam Allahq şükür root işlemini xda konunuza göre yaptım telefon çalışıyor hatta birkaç tanede root uygulamada kurdum lakin dikkatimi çeken parmak izi özelliği ve ayarları kaybolmuş nasıl çözerim bu sorunu

Telefon modeliniz nedir? Bazen farklı modelde boot dosyasını kurunca bu sorunu yaşayanlar olmuştu geçmişte. Diğer boot dosyalarını denemenizi öneririm, misal dual ise 6633 ü denediniz olmadı 6683 ü deneyin. Yada 6603 denediniz olmadı 6653 deneyin. Cihaza zarar vermez kesinlikle.. Çoğu kişinin problemini çözmüştük diğer Nougat güncellemeleri ile xda dan :)
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    6603 tek sim kartlı tam olarak diğer hangi dosyadan bahsediyoruz kernel dosyası mı
  • RecepGk R kullanıcısına yanıt
    Şuan çıkan 6603 boot dosyası USA için olan, çok aciliyetiniz yoksa bekleyin TR çıkınca burayada ekleyeceğim. 6653 ün boot dosyasını deneyebilirsiniz..
    sorun değil siz ekledeğiniz zaman kurmaya hazırım ama diğer dosyların hepsini sizin xda konunuzdan ekledim bir sorun çıkmaz değil mi buraya yüklediğinizle ve ayrıca kapitalizm tarihi filan bölümünüz nedir acaba
  • quote:

sorun değil siz ekledeğiniz zaman kurmaya hazırım ama diğer dosyların hepsini sizin xda konunuzdan ekledim bir sorun çıkmaz değil mi buraya yüklediğinizle ve ayrıca kapitalizm tarihi filan bölümünüz nedir acaba

6603 olanlar USA sürümü xda da bulunan. Sadece boot dosyası değişecek onu kuracaksınız 6603 e TR sürüm çıkınca. Sorun olmaz hiçbir şekilde.

Burada ne sordunuz tam anlamadım "ayrıca kapitalizm tarihi filan bölümünüz nedir acaba"?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Temmuz 2017; 16:39:55 >
    google drivenizde paylaşılanlar arasında kapitalizmle ilgili ders notları gördüm de o yüzden sordum
  • quote:

google drivenizde paylaşılanlar arasında kapitalizmle ilgili ders notları gördüm de o yüzden sordum

Başka hesapla karıştırmışsınızdır, dışarıya paylaştığım klasörlerde herhangi bir dosya bulunmuyor. Mezun olalı çok oldu mesleğim Bilgisayar Mühendisliği. Kapitalizmle filan ilgim yok yani :)
    7.0 da ve 6.0.1 de denemiştim ben kerneli sonymobile git inden çekip oluşturdum ama hiçbir işe yaramadı. Sıkıntı bunu kernele tanımlatamamam sanırım. Sonuç sürekli softbrick

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kodu inceledim açıkcası yapılan işlem çok basit. Belli bir seviyenin altına düşmesini ve belli bir seviyenin üstüne çıkmasını engelliyor..

%0 - %100 arası olan değer her şarj sonrası kalibre ediliyor.. Misal ölçümler sonrası %5 - %90 arasında gezmesini sağlıyor cihazın ve batarya bu şekilde daha uzun süreli dayanıyor.. Bunu bir insan aklı da yapabilir sonuçta.. Belli değerin altına düşürme belli değerin üstüne çıkarma.. Ne gerek var :)

Ben %2-3 e kadar düşürürüm %100 e kadar şarj ederim hep, öleceksede ölsün batarya benim kullanım sürem daha önemli..
    Geldi diye ben demiştim çünkü sanırım güncelleme yapmadan önceki sürümde deneme amaçlı yüklemiştim sanırım tam hatırlamıyorum.Güncelledikten sonra da o menü de görünce yeni güncelleme ile geldiğini sandım.Yanlış algı oluşturduysam özür dilerim.
    Kodu nereden incelediniz acaba? Bence açık bırakın hocam benim şu ana kadar telefonlar hep pilden gitti. Garanti de bitmiş oluyor genelde yaptırmaya kalksan çok para isteyecek oluyorlar. Tamam siz kendiniz de bunu isteseniz yaparsınız ancak direk dayatılması bence daha iyi olur :) ha belki şöyle düşünebilirsiniz, telefonun pil ömrü uzun oluyor ama ben zaten o kullanmadığım %15'leri kullanmayıp biriktiriyorum aynı hesap
    Aklıma takıldı usa dosyası dediğiniz yazılım dosyası mı yoksa flashboot dosyası mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefonda 1 tane bile oyun oynamıyorum hocam. Sadece ınternet için kullanıyorum ayrıca video izlerim. Ekran ve arka kısım komple ısınıyor. Verdiğiniz programi deneyip sonuçları paylaşırım en yakın zamanda. Teşekkürler

USA ulkesine hazirlanan ROM dosyasi. Her ulkenin rom'u her cihazda calisiyor o konuda sorun yok. Bende suudi arabistan cihazi var misal ben tr rom u kullaniyorum.

Suan fark ettim. Siz benim paylastigim rom doayasini kullanmadiniz degil mi?

Benim paylastigim FTF yi kullanarak wipe yapip kurdugunuzda o boot dosyasi ile her ozelligin calismasi gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Temmuz 2017; 22:0:54 >
  • Sizin verdiğiniz linkten kurdum xda belgeleri içinden ama parmak izi olmadı sorunu anlayamadım yazılımı flash ile kurdum program ile

TR sürümü bekleyelim bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Cihazi bir sifirlayin isterseniz.

Fark ettim arama yapınca çıkıyor wifi'ın orada, bir dener misiniz?

O uzun zamandir olan bir ozellik zaten.. Alarm vs. calmasin uygulama bildirimleri ses cikarmasin diye yapilan bir onlem. Aramayi kapatinca gitmesi gerek. Eger aramaya basladiktan sonra cikip arama kapaninca devre disi olmuyorsa siz kesinlikle bir cihazi formatlayin, duzelecektir..

Ornek

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

kullandığınız tema hangisi ikonlar güzelmiş. birde şu linkteki apk lar stock rom için miydi

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127338192

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Tema stok, sadece ikon paketi var. Modern Light Xperia diye aratırsanız çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Temmuz 2017; 23:9:12 >
  • Custom FR düştü. 2-3 güne TR ve Turkcell romları düşer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar son 10gündür telefonumun şarjında ciddi sıkıntılar var telefonda internet hep açıktır mesaj gelirse mesaja bakarım arama yapmam gerekirse arama yaparım 8de evden çıkıp 5de eve geldiğimde ortalama %50civarı şarjım kalıyordu son 2haftada stamina moduna almama rağmen eve gidene kadar bitiyor şarj,şarj aletinide değiştirmedim

• 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.