Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi icin cok tesekkur ederim. En kisa zaman da verip tamir ettirmekte fayda var bu durumda. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum söylediklerini yaptım ama bi düzelme olmadı başka bi önirin varmı
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Uygulama direk sensordeki veriyi okur. Bosta 35-45 arasinda olur. Oyun oynadiktan, video izledikten sonra yani yuk altinda kullandiktan sonra en fazla 50-55 leri gorur.

Sensordeki veriler bunlar oldugunda elinize bir 10-15 derece asagisi hissedilir. Yani su lazerle olcen makinalar da yuzeydeki sicakligi olcer..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam iki üç gündür forumu garip hesaplar bastı. Uzun saçma mesajlar atıp forumu kirletiyorlar.

Bu arada konuda sorulan her soruya yanıt verip insanlara yardım etmeye çalışıyorsunuz, teşekkürler. Konu son zamanlarda çok işlevsel bi hale geldi

• shnmngck S kullanıcısına yanıt
    Sony nin son dönem telefonlarında kronik sorun bu. Benim z5 dede var aynısı. Ben henüz çözüm bilgisine ulaşamadım.

• parazite P kullanıcısına yanıt
    Temmuz ve ağustos aylarında zirve yapacak sıcaklık. Alırken biliyormuydunuz bilmiyorum ama snapdragon 810 malesef böyle. Yazın video veya foto çekerken yada konuşurken kasılmalar kapanmalar yapabilir. Şuan size bu cevabı yazarken elimin yandığını hissediyorum mesela z5 imde :)

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Sagolun, hepimizin sayesinde.

Uzun mesajlar atan kisiler var diyosunuz yani forumda, yurdumun gencleri okul bittimi ne yapsakta eglensek diye yeni yollar ariyorlar o zaman. Kafayi hic iyi seye calistirmazlar zaten, okuyalim iyi bir ise sahip olalim gelecegimizi kurtaralim yok.. Forum forum gezelim, kari kiz dusurelim, aylak aylak volta atalim.. Son zamanlarda cok gormeye basladim..

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sagolun, hepimizin sayesinde.

Uzun mesajlar atan kisiler var diyosunuz yani forumda, yurdumun gencleri okul bittimi ne yapsakta eglensek diye yeni yollar ariyorlar o zaman. Kafayi hic iyi seye calistirmazlar zaten, okuyalim iyi bir ise sahip olalim gelecegimizi kurtaralim yok.. Forum forum gezelim, kari kiz dusurelim, aylak aylak volta atalim.. Son zamanlarda cok gormeye basladim..

geçen bahsi geçmişti özelden konuşmuştuk sanırsam. stock nougat romları çin sitelerinde var demiştiniz site yada rom linki varmı şimdi lineage yi kurcam bugün fırsatım oldu ancak.. beğenmezsem bide diğer romları deneyim
  • EXPOXL E kullanıcısına yanıt
    bi çözüme ulaşırsan bizimlede paylaş
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    bbs.gfan forumları.. ben pek bir şey anlamadım siz biraz kurcalayın bakalım..

z5 :
    bbs.gfan.com
    Sony索尼Sony Xperia Z5/Premium/Compact论坛-Sony Xperia Z5/Premium/Compact什么时候出|曝光|概念机-Sony Xperia Z5/Premium/CompactROM刷机包下载|ROOT-机锋论坛
    http://bbs.gfan.com/forum-1645-1.html

en son 7.1 için şunu hazırlamışlar translate ile baktım hiçbir özellik yok romda. root, busybox eklemiş selinux permissive yapmış, aramada ses kaydı dışında eklenen birşey yok.. öyle çok özel şeyler beklemeyin yani nougat custom romlardan.. xposed çalışmadığı için detaylı özelleştirmeler yapamıyorlar..

m-rom 7.1 :
    bbs.gfan.com
    [M-ROM][7.1][解锁][全机型]XN_Z5/P/C|自选精简|归属地中国化|v1.5 - Sony Xperia Z5/Premium/Compact 安卓论坛 机锋论坛
    http://bbs.gfan.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9166673

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Temmuz 2017; 0:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

bbs.gfan forumları.. ben pek bir şey anlamadım siz biraz kurcalayın bakalım..

z5 :
    bbs.gfan.com
    Sony索尼Sony Xperia Z5/Premium/Compact论坛-Sony Xperia Z5/Premium/Compact什么时候出|曝光|概念机-Sony Xperia Z5/Premium/CompactROM刷机包下载|ROOT-机锋论坛
    http://bbs.gfan.com/forum-1645-1.html

en son 7.1 için şunu hazırlamışlar translate ile baktım hiçbir özellik yok romda. root, busybox eklemiş selinux permissive yapmış, aramada ses kaydı dışında eklenen birşey yok.. öyle çok özel şeyler beklemeyin yani nougat custom romlardan.. xposed çalışmadığı için detaylı özelleştirmeler yapamıyorlar..

m-rom 7.1 :
    bbs.gfan.com
    [M-ROM][7.1][解锁][全机型]XN_Z5/P/C|自选精简|归属地中国化|v1.5 - Sony Xperia Z5/Premium/Compact 安卓论坛 机锋论坛
    http://bbs.gfan.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9166673

ozmn kurmayım hiç :D üç beş özelliği programla kendimizde ayarlıyoruz :)çeyrek ingilizcemle bunları çevirirsem birde ingilizceye hiç anlamam :D

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba akşam niyet ettim 7.1 xda konunuzdan root işlemlerine başladım 7.1 yükledim bootloader klit açtım lakin ötesine geçemedim img dosyalarını yükleyemiyorum hata veriyor.Acaba rica etsem yardımcı olabilir misiniz daha hızlı iletişim için recepgok50@gmail.com okuduğunuz için teşekkürler herkese hayırlı günler arkadaşlar
  • Merhaba arkadaşlar, 7.1.1 ile pil koruma modu geldi mi sizlere? Ya ben yerini bulamadım ya da bana gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Yok hocam iki üç gündür forumu garip hesaplar bastı. Uzun saçma mesajlar atıp forumu kirletiyorlar.

Bu arada konuda sorulan her soruya yanıt verip insanlara yardım etmeye çalışıyorsunuz, teşekkürler. Konu son zamanlarda çok işlevsel bi hale geldi

Katılıyorum yazdıklarınıza,

Konu sahibi sayesinde, çok işlevsel bir yardımlaşma konusu oldu.

Uzun zamandır da bu kadar kalitesi kullanıcıyı da bir arada görmedim açıkcası.

• rocker1903 kullanıcısına yanıt
    Geldi diyen kisi kendi yuklemis programi, baska bir arkadas yazdi kendimiz yuklesekte calismiyormus, gostermelik yani sadece. 2-3 sayfa kadar gerideki mesajlari okuyabilirsiniz.

• Hocam öm üzerinden c kodunu yolladım qnovonun. Sizde import etmeyi deneyebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar. gecen ctesi günü havuzda teli su altında çekmek için suya girdim .taş çatlasın 4 sn durmadı bile sonra baktım kulaklık girişi hatası vermeye başladı. ardından telefon 12 saat titreşimde kaldı ekran gitti. pirince felan da koydum da kar ettiğini sanmıyorum. ardından denemek için şarja taktım aşırı dereceded telin ısındığını fark ettim.
    velhasıl bu durum garanti kapsamına girer mi
  • acemi33 A kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun. Cihazin anakartinin ortasinda renk degistiren kagit var suyla temas ettiginde. O renk degistiyse garanti disi kaliyor :/

Unutmayin cihaz SES ACMA VE GUC tusuna uzun sure basildiginda kapanir. Su ile temasta anormal durumlarda hemen kapatin bu sekilde. 12 saat titresimde kalmasi suyun oraya kadar ilerledigini gosteriyor..

Ben cok umutlu degilim ama bir yollayin isterseniz.

• Bakayim koda ama stok icin calistiramayiz bunu. Stok kernel kodlarini sunmadi sony 7.1 icin. Calismasi icin kodlari komple bastan derlemek gerekiyor. Var olan kernelin ramdisk ine direk entegre olmaz..

MDP5 destekli bir tool olsa init dosyasina ekler baslangicta calisacak bir binary hazirlardik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Temmuz 2017; 14:0:1 >
  • Hocam Allahq şükür root işlemini xda konunuza göre yaptım telefon çalışıyor hatta birkaç tanede root uygulamada kurdum lakin dikkatimi çeken parmak izi özelliği ve ayarları kaybolmuş nasıl çözerim bu sorunu

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.