Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm, Cevabın için teşekkür ederim kardeşim, Z5 ilk çıktığı yıllarda ne kadar aralıklarla güncelleme alıyordu bende XZ var her ay güncelleme geliyor bu iyi birşey tabi ki çok memnunum.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bende XZ var bu özellik kapalı, açık olması şart mıdır?
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Onu tam bilemiyorum hocam. Ben çıktıktan 6 ay sonra aldım. Sony güncelleme konusunda asla üzmez. Yeni modellerde en üst seviyeye çıktı bu deneyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 7.1.1de kulaklık ve hoparlör sesi mi artmış bana mı öyle geliyor. Gerçi her güncellemede aynı şeyi hissediyorum psikolojik galiba :) Ama şundan eminin, ekolayzer ayarları müzik dinlerken hoparlörlerde eskiye nazaran çok daha etkili, daha önce de birçok kez hoparlörlerle dinlediğim parçalarda hoparlörden duymadığım ayrıntıları da alabiliyorum. Bu ayarları deneyebilirsiniz fark hissediliyor

Dinamik ses dengeleyici de açık olacak.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Edit: 2 önceki sürümden bir önceki sürüme(sonu 33le bitiyordu galiba) geçerken ses kısılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 30 Haziran 2017; 23:18:25 >

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Değerler değişmemiş yine 84 ile kısıtlamışlar hoparlörleri, kulaklıkta 74 de kısıtlanmış.

Ben hoparlörleri 90, kulaklıkları 88 yaparak kullanıyorum. Tam istediğim dğerler..
    Hocam root olmadan oynamanın bir yolu yok değil mi bu değerlerle. Genelde yetiyor ama bazen yetersiz geliyor kulaklık ses düzeyi.

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Malesef, hadi hoparlörü kısıyorlar onu anlarımda kulaklık değerini niye kısıyorlar acaba? Sağır olacaksak biz olacağız.. Ben hiç hoşlanmıyorum böyle maksimum ses seviyesinde yanımda biri bağırınca duyduğumda. Araca bağladığımda AUX'a bile bazı şarkılarda yetmiyor..
    Geçen paylaştığınız bi amfi vardı. O tarz birşey almayı düşünüyorum yakın zamanda. Evde filan kullanırken daha keyifli olur.

• EKE58 kullanıcısına yanıt
    Pil bakımını apk mirror sitesinden indirip kurduğunuz zaman geliyor.İsterseniz deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sondoron

Bende XZ var bu özellik kapalı, açık olması şart mıdır?

Şart değil ama açık tutarsanız uzun vadede daha sağlıklı olur. Bence açık tutun. Xz kullanırken bir müddet bu özelliği deneyimledim çok hoşuma gitmişti.

• Kerneldan arttırmadıkları sürece isterse o değerleri 99 yapsınlar, fark etmez. Şahsen benim o değerleri yükselterek aldığım tek sonuç kulak tırmalayıcı ses oldu, o nedenle tercih etmiyorum.

Eski Optimus Gold cihazımda FauxSound destekli kernel kullanarak analog gain veriyorduk sese, en iyi sonuç o şekilde alınıyordu bana sorarsanız.

• NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz yerden indirip kurdum pil bakımı özelliği bana da gelmiş oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Batarya Bakımı'nı yüklemek isteyenler bu uygulamayı kursunlar.

Link : Battery Care

Xperia™ Actions System, Xperia™ Actions ve Support kurulu olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Temmuz 2017; 15:30:30 >

Ayarlar / Yardımcı menüsü altında Pil Bakımı başlığı var. Oradan aktif ediliyor ama ben apkyı kurduktan sonra baktım kendisi aktifleşmişti.

• Arkadaşlar en son 4 sene önce lg g2 ye root atmıştım.7 aydır z5 kullanıyorum telefonu rootlamak istiyorum ama clear audio tarzı programlar gider diye içimde bir korku var anlatım çok iyi ama insan genede tedirgin oluyor.

Eminim benim gibi de arkadaşlar vardır bu konı hakkında detaylı bir video çekilmesi ihtimali var mı acaba

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    Arkadaşlar ekrandaki sorun yüzünden garantiye yollayacağım ama bu çatlak yüzünden sıkıntı çıkar mı? Daha önceden bu şekilde gönderen var mı?
  • Bricklayer kullanıcısına yanıt
    Çıkarabilir hocam. Her haltı bahane edip kullanıcı hatasına bağlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bricklayer

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    Arkadaşlar ekrandaki sorun yüzünden garantiye yollayacağım ama bu çatlak yüzünden sıkıntı çıkar mı? Daha önceden bu şekilde gönderen var mı?

Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam belli oluyor darbe, vuruk falan olmadığı

• Sizce kaç güne tanır bizi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepGk

Arkadaşlar en son 4 sene önce lg g2 ye root atmıştım.7 aydır z5 kullanıyorum telefonu rootlamak istiyorum ama clear audio tarzı programlar gider diye içimde bir korku var anlatım çok iyi ama insan genede tedirgin oluyor.

Eminim benim gibi de arkadaşlar vardır bu konı hakkında detaylı bir video çekilmesi ihtimali var mı acaba

Gideceğini düşündüğünüz özellikler nedir? Onların çalıştığı hakkında size görsel atayım.

Kernel kurduğunuz takdirde tüm özellikleri çalışmakta. Sizi yinede tedirgin ediyorsa hiç girişmeyin root işine. Aksilik yaşarsınız heyecandan deneyiminiz yoksa..
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.