Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu telefonun bırakın 7.1.1'i 7.0'ı alması bile mucizeydi. Kaldı ki bu saatten sonra 8.0'ı vereceklerini zannetmiyorum.
  • Arkadaşlar güncellemenin getirdiği yenilikler neler bilen var mı? Ya da böyle değişen şeylerin listesi gibi bir şey var mı bulamadım da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam
  • Güncelleme bulmuyor

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Mucize? Yeni google iş ortağı sözleşmesine göre premium yahut üst sınıf cihazların 2 yıl android veya güvenlik yaması alması zorunlu. Adamlar patch yapmak yerine sürüm yükseltiyor patch ı google yapmış oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Talk.sonymobile da konusu var hocam linki mesajı düzenleyip atarım
    https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/32-4-A-0-160-7-1-1-is-on-a-roll-updated-users-can-leave-a/td-p/1237478/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 29 Haziran 2017; 11:58:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme yaptıktan sonra bir işlem daha yapılıyordu ama hatırlayamıyorum ne yapmak gerekliydi? Fabrika ayarlarına mı sıfırlıyorduk?

• Benim dual güncelleme 485 mb gelmiş

• Bende görünmüyor

• Arkadaşlar selam,
    Aşağıda yazan bölümü 1. sayfada bulamadım ;
    iyi adım yönergeleri nerede?
    Marsmallow a dönmek için adımlar ve linkler nerede acaba?
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Bende o şekilde düşünüyordum ama şu devirde aynı çipsete sahip herhangi bir cihazın sürümü alması yetiyor. 810 lu herhangi bir cihaz alırsa Z5 içinde çıkacağı düşüncesindeyim. Ha oldu da yanıldık çıkmadı yine sıkıntı değil LineageOS var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Arkadaşlar selam,
    Aşağıda yazan bölümü 1. sayfada bulamadım ;
    iyi adım yönergeleri nerede?
    Marsmallow a dönmek için adımlar ve linkler nerede acaba?

Konuya Indeks ekledim sırf bu sorular gelmesin diye :)

Z5 Kullanıcıları için Rehberlerde Kullanılacak Gerekli Dosyalar (TR FTF Dosyaları)

buradan dosyaları indirirsiniz, devamında bu rehber uygulanacak..

Sony Mobile Flasher (Flashtool) İle Yazılım Yükleme İşlemi
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Xperiafirm ile başka ülkenin(us) rom'unu indirdim.Ftf dosyasına çevirirken hangi kısımları eklemiyorduk(misc ta gibi bir şeyler vardı internette baktım eksik bilgi var yanlış yapmak istemiyorum.
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kısıt yok, simlock haricinde hepsi eklenebilir (simlock eklense dahi kurulmasına sadece pro sürüm flashtool da izin veriliyor, cihazı kitliyor..). Eğer tedirgin ediyorsa sizi TA uzantılı dosyaları eklemeyiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 29 Haziran 2017; 18:42:21 >
  • bana güncelleme gelmedi
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ta 'lar ne işe yarıyor eklemesem ne eksik olur eklersem ne farkı olur?
  • 7.1.1
    Kamera örnek çekim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 29 Haziran 2017; 19:10:27 >
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    TA'lar bölüm başlangıç kodlarını ve büyüklüklerini içerir. Temiz, fabrika çıkışı kurulum yaparken simlock hariç tüm bölümler formatlanır. TA'lar bölümlerin stock rom'a uygun yeniden formatlanmasında kullanılır..
  • z5 dual için mysony den mail geldi, taktım güncelleniyor şimdi.. çok memnunum alacaklara. önceki telefonum xperia ZR idi (tabiri caizse Z compact)

bu arada güncellemeleri hep pc companion ile yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 29 Haziran 2017; 20:0:36 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    İster Companion ile ister OTA ile isterseniz Flashtool ile yapabilirsiniz. Ben her zaman Flashtool'u seçiyorum. Sıfırdan kurmak huzur veriyor bana :)
  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.