Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • z5c cihazıma güncelleme gelmedi companiona da telefonada ayrıca flashtoolda da yok neden acaba
  • bu sitedeki system ui leri telefonuma nasıl flashlarım yardımcı olabilicek arkadaşlar var mıdır acaba ? z5c kullanıyorum o konuya yazmıyorum çünkü konusan yok o konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bende o şekilde düşünüyordum ama şu devirde aynı çipsete sahip herhangi bir cihazın sürümü alması yetiyor. 810 lu herhangi bir cihaz alırsa Z5 içinde çıkacağı düşüncesindeyim. Ha oldu da yanıldık çıkmadı yine sıkıntı değil LineageOS var :)

son üç telefonda sony benim :D şimdiye kadar ne kadar umutsuz bakıldıysa yeni sürüm için hep almıştı telefonlarım. hatta mantıklı düşünerek alır dediğim tüm güncellemeleride almıştı. 8.0 içinde tahminde bulunmak isterim ama gerçekten zor bi tahmin 2015 çıkışlı bi telefon sonuçta ama ben son güncellemesinide 8.0 olarak alacağını düşünüyorum çünkü üst segment bi telefondu z5 halada öyle bana göre. sony bu tarz alırmı almaz mı gibi konularda (zor tahmin dediğim) genelde güncellemeyi veriyor/verdi. z5 inde hakkettiğini düşünüyorum

• 7.1.1 ile dikkatimi çekenler ;

-İngilizce kısımların Türkçe olması

-Menü ve ana ekran ızgarasının değiştirilebilir olması (6x6 gibi)

-Bildirim çubuğundaki H ve LTE logoları artık 3G, 3G+ şeklinde görüntüleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son güncelleme ile x serisin de olan pil bakımı geldi. Çalışıp çalışmadığını deneyerek paylaşacağım.

• Pil bakımı bana gelmedi z5 dual bide arama yapınca rahatsız etme simgesi çıkıyo kapatınca gidiyo bilgisi olan varmı

• hsö123456 H kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Lanet olası sony yine yapamadı.

• Hayatımda gördüğüm en kötü forum burasıdır herhalde. Bi z5 aldık takıldığım bi kaç şey oldu, burada hiç birine cevap veren olmadı. Sitedeki o kadar foruma takıldım. Otomobil forumundan, toplasan kullanıcısı 20 yi geçmeyen gopro forumuna kadar. Hepsi elinden geldiğince yardımcı oldular, oluyorlar da. Burası kadar bencilini görmedim.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Ne the verge hocam xda da gördüğüm kadarıyla ne de benim gibi diğer kullanıcılar bildiklerini saklayacak değiller. Ya ana sayfada vardır yahut görülmemiştir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar bu yeni güncelleme bana gelmedi sebebi ne olabilir acaba?

• Arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum beni aydınlatırsanız sevinirim, Z5 ilk çıktığı zamanlarda her ay güvenlik güncelleştirmesi alıyor muydu XZ gibi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 30 Haziran 2017; 21:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Hayatımda gördüğüm en kötü forum burasıdır herhalde. Bi z5 aldık takıldığım bi kaç şey oldu, burada hiç birine cevap veren olmadı. Sitedeki o kadar foruma takıldım. Otomobil forumundan, toplasan kullanıcısı 20 yi geçmeyen gopro forumuna kadar. Hepsi elinden geldiğince yardımcı oldular, oluyorlar da. Burası kadar bencilini görmedim.

Forumdan bende şikayetçiyim ama insan gibi derdini anlatan herkese yardımcı olmaya çalışmışımdır. Yardım etmek zorundamıyım tabiki değilim ama bunu yapmaktan zevk alıyorum.

Yaşadığınız problemi anlatırsanız birçok kişi yardımcı olmak isteyecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zffb

Ya arkadaşlar bu yeni güncelleme bana gelmedi sebebi ne olabilir acaba?

Şuan için E6633 Dual sürümlere sunuldu. E6603 te yakında alır, herkes aynı gün almıyor ek olarak yoğunluk yaşanmaması için bölge bölge dağıtılır..
  • Arkadaşlar xperia cihazlarımızın ekran çözünürlüğünü değiştirmenin bie yolu var mıdır?

• Immortall I kullanıcısına yanıt
    Ilk mesajda DPI degistirme kismindakilerin aynisini su sekilde yapiniz. DPI yerine.. Ama gerek yok cozunurluk isine DPI ayari yaparsaniz daha fazla alan elde edersiniz..

adb shell vm size 720x1280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 30 Haziran 2017; 21:7:32 >
  • Pil Bakımı bazı Z5'lere gelmemiş Sony yine tökezledi yazık.
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Mesela bana gelmemiş ama güncellemenin genelinden memnunum. Pil bakımı ne işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Hayır. Xz ile beraber başladı o olay

• EKE58 kullanıcısına yanıt
    https://www.sonymobile.com/tr/xperia/technologies/battery/

Kısaca bataryanın erken ölmesini engelliyor..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Admin

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.