Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay beklemenin ardından güncelleme gelebildi nihayet umarım ingilizce yerler de düzelmiştir.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam şoktayım şuan hiç sağda solda haberi dolanmıyor ne ara geldi yav. Ben de indirip denemeyi düşünüyorum o zaman bi iki gün içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Türkçe kaynak yok evet, kim okusunda anlasın yabancı kaynakları :) Herkes üşengeç bu ülkede, eğer okuyan varsa bile paylaşmaya üşeniyor insanlar bilgisini. Benim cezam vardı 5 gündür. Dengesizin birine haddini bildirdiğimiz için yönetim uzaklaştırma verdi. Artık cezamız bittiğine göre paylaşımlara devam edebilirim. Bu hafta çok yoğun işlerim ama atlattığımda konuya eklemeler yapacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

3g 4g bekleme süreainden daha düşük. Eğer hala yapmak istiyorsanız ve ayarlardan yapamadıysanız servis menüsünde ayarı var. Gsm+umts seçeceksiniz.

Sinyalle alakalı o dediğiniz. Eğer 4G santralinin dibinde isen ve ısrarla 3g kullanacağım dersen çok batarya harcar cihaz o bantları dinleyebilmek için. Bulunduğunuz bölgede hangisi daha yüksek verimliyse onu kullanmak daha iyi olacaktır. 4G az çeken bir yerde 4G yi aktif kullanmaya çalışmak daha fazla zaman ve batarya harcamanıza sebep olacaktır..

Desteklenen bant türleri ve frekansları..
    4G LTE(1800, 1900, 2100, 2300, 2600, 700, 800, 850, 900 MHz)
    3G (1900, 2100, 850, 900 MHz)
    2G (1800, 1900, 850, 900 MHz)

Misal Ankara Kazan ilçesinde 3G daha verimli çalışırken, Ankara Çankaya ilçesinde 4G daha verimli çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Haziran 2017; 20:15:31 >

Yönetim önüne gelene uzaklaştırma veriyor. Neyse artık geçmiş olsun. 7.1.1 ftf dosyasını oluşturdum şuan flaşlıyorum birşeyleri yanlış yapmadıysam kurulması lazım. Deneyimlerimi yazarım konuya.
  • Kamerada bi değişiklik yok.
    Çok hızlı netliyor bende eskiye göre. Çekilen fotoğraflarıda görüntülerken çok hızlı netliyor..

• İndirme Linki : Google Drive

32.4.A.0.160 E6633 TR boot dosyası Sony RIC yamasını, dm-verity yamasını, drm fix yamasını, en son sürüm busybox-1.26.2 içermektedir.

Kendi indirdiğiniz FTF ile kurulum yaptıktan sonra Bootloader Kilidi açık cihazlar için hazırlamış olduğum boot ve twrp imajlarını kurabilirsiniz.

Kurulumdan önce cihaz 1 kez başlatılmış olmalıdır..

Boot Kurulumu
    fastboot flash boot boot_32.4.A.0.160_E6633_TR.img

TWRP Kurulumu
    fastboot flash recovery twrp_32.4.A.0.160_E6633_TR.img

Root Kurulumu
    TWRP üzerinden bu dosyayı kurunuz : https://goo.gl/Rc7NQJ
    Google Play den uygulamasını indiriniz : https://goo.gl/VajnqJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Haziran 2017; 22:7:43 >

• Telefonu ilk aldığım zaman (android 6) kamerada dokunma engelleyici mod vardı adnroid 7 ye güncelleştirdiğimde bu mod kayboldu bulaıyorum android 7de kaldırıldı mı bu mod?
  • fsfani F kullanıcısına yanıt
    Küçük uygulamalar arasında touch block uygulaması mevcut.
  • Kurulumu gerçekleştirdim, her özelliği sorunsuz çalışıyor.

52 tane sistem uygulamasını ve ön yüklü uygulamaları sildim telefon kuş gibi hafifledi tabiki.

Batarya performansını kullandıkça anlatırız.. Tüm stok yazılımlar son sürümleri ile güncellenmiş, çift tık, parmak izi, kamera ve özellikle ses şuan için daha iyi diyebilirim. Isınma tamamen yok olmuş diyebilirim (oyun dışında)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Haziran 2017; 22:21:51 >

Çekilen fotoğraflardaki netleme süresi hala sorunlu bende. Zaten parmak izi kullanmadığım için e6603 us romu kurdum. Ülkeler arası fark olabilir mi?

Edit: şimdi farkettim fotoğraf çektiğimiz andan sonra açıp bakınca hızlı netliyor ama albümden rastgele bi resim seçip yüklemeye çalıştığınızda vakit alıyor

Edit2: ses ve güç tuşuna basılı tutma işlemini yaptım düzeldi, şuan normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 28 Haziran 2017; 23:19:7 >
  • Ben zaten kullanmıyorum ama clearaudio+ Spotifyda hoparlörde çalışmıyor. Kulaklıkta sorun yok. Müzik uygulamasında her türlü çalışıyor

Onların hiç fark yarattığını görmedim ben. ViPER4Android FX Materialized kullanıyorum PDesire Mod ile birlikte, o zaman ses cidden farkediyor..

labs.xda-developers.com
    XDA Labs | ViPER4Android FX 2.7
    https://labs.xda-developers.com/store/app/com.pittvandewitt.viperfx

XDA Developers
    [SOUNDMOD][EndOfLife][LP-P]Project Desire Gen ZeroTwo One, Reincarnation
    https://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/soundmod-project-desire-feel-dream-sound-t3130504

Baya dandik bişey zaten bu clearaudio. Diğerleri kulaklıkta baya ile yarıyor ama. Root lazım tabi bunlara. Bu telefonda root işine hiç girmedim daha üşeniyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Baya dandik bişey zaten bu clearaudio. Diğerleri kulaklıkta baya ile yarıyor ama. Root lazım tabi bunlara. Bu telefonda root işine hiç girmedim daha üşeniyorum :)

Rootsuz android kullanmak bana işkence geliyor. Ciddi sabır gerektiriyor.. Aldığım gün root attım bu z5'e artık yeni cihaz alır almaz rootluyorum. Garantiniz bitince sizde girişeilirsiniz root işine, pek zor bir şey değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Haziran 2017; 23:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Küçük uygulamalar arasında touch block uygulaması mevcut.

ilk aldığımda kamerada mevcuttubu olay şimdi bulamadım nerdedir bb
  • Benim Dual e gelmedi yeni guncelleme.Bakalim sirayla veriliyor sanirim.Bekleyecegiz artik :)

• fsfani F kullanıcısına yanıt
    Görev görünümü tuşu-> sol üstteki küçük uygulamalar yazısı sırası ile açılan menüde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell de LTE yaziyordu onuda 4.5G yapmislar :/ Bazi ikonlar degismis. Kim talep ettide bunlari degistirdiler acaba :)

Kizilayda 40Mbps degerini verdi arada 46 filan oldu ama ortalama buymus. Idare eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 29 Haziran 2017; 8:54:49 >
  • 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.