Şimdi Ara

Anadolu Seferi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapı açılmş ne güzel...Her gün savaşıyoruz tek başımıza. 8. gün.Anlamak mümkün değil.Adamlar landing bölgesini almak için topraklarını bırakıp geliyorlar birbirlerine yardım için.
  • 12 gün önce Kıbrısı alarak başlattığımız anadolu seferimiz sürüyor

Anadolu Seferi
  • Vatan topraklarında istikrarla perçinlenmiş ve kesinlikle şans olmayan parlak bir başarı. Mevcut ilerleyişinizi genişletmeniz dileğiyle...
  • Vay be valla helal olsun. Keşke bizde destek çıkabilsek. İçim içimi yiyor sizi izlerken.
  • Bütün başarı dilekleri için klanım adına hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Bizde RDR olarak Sultanları, TR1AN'yi ve diğer Türk klanlarını Anadolu da bizimle birlikte omuz omuza Anadolu topraklarını savunurken görmek istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 11 Mayıs 2012; 19:35:14 >
  •  Anadolu Seferi
  • tebrikler güzel başarı
  • Oyunda olsa insanın kendi topraklarını alması çok acayip bir duygu.Ama dediğim gibi tank freezing ve burdaki ittifak klanlarla mücadele etmek günden güne zorlaşıyor...Son tankımıza kadar çıkıp savaşmaya kararlıyız.Seviyesi ne olursa olsun.
    Safkan10
  • Anadolu seferini biraz abarttık sanırım
     Anadolu Seferi

Anadolu Seferi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 15 Mayıs 2012; 0:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

Anadolu seferini biraz abarttık sanırım
     Anadolu Seferi

Anadolu Seferi

Anadolu seferi değil osmanlı imparatorluğu kurulmaya doğru gidiyorsunuz galiba:)

• Diplomaside bize söylediklerini kursaklarına tekrar sokuyoruz...Yaptığımız bu...Ne kadar yalnız olsak da savaşmaya devam...
    Safkan10
  • anadolu seferinde bulundugumuz son nokta........

Anadolu Seferi

emeği gecen bütün arkadaşları tebrik ediyorum .....yürüttüğümüz diploması ile her gecen gün anadoludaki duruşumuz kesinleşmektedir.

klanımıza yeni oyuncular seviye fark etmeksizin başvurabilirler.....

başvuru için;

http://wotakincilar....formu-t3.0.html

sizleri de aramızda görmekten gurur duyarız......

• tebrikler valla aranızda olmyı isterdim ama hem tongar ile yaptıgım anlasma hemde o saatlerde işte olmamdan dolayı olamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparse

tebrikler valla aranızda olmyı isterdim ama hem tongar ile yaptıgım anlasma hemde o saatlerde işte olmamdan dolayı olamıyorum...

alpar iyi dileklerin için teşekkürler senide görmek isterdik aramızda ama verilmiş sözler varsa elbette haklısın

Anadolu Seferi
  • anadolu seferinde son durumumuz....

Anadolu Seferi
  • Sanırım büyük bir başarı ve insanın söylenildiği gibi anadolu topraklarında Türkleri görünce milliyetçilik damarları şaha kalkıyor. (Her ne kadar aşırısını sevmesemde :D) Lakin oyuna başlayalı daha 1.5 ay gibi bir süre oldu bu 1.5 ay süre içerisinde 2 hafta gibi bir dönem hiç giremedim yani anlayacağınız eziğim :P ama gel gelelim ezik olmama rağmen bazı şeyleri görmedim de değil. Abicim bu Türkler ne böyle ya bu kadar mı havalı olunur ve bu kadar mı birbirinin kuyusunu kazma fiili gerçekleşir :D Şu birinci sayfada gördüğüm şeyler yetti de arttı bile yani dışarıdan bakan biri olarak oyuna daha yeni başlamış biri olarak gördüğüm clan işlerinden uzak durmam gerektiğini hissettiriyor bana :) Yabancı dilim yok ama yabancılar damı böyle diye Avusturya da ki kuzenime sorduğumda ''hayır oyunda sadece Türklere özgü bir şey bu yani en azından benim gördüğüm kadarıyla'' gibi bir cevap alıyorum buda aklıma CEHENNEM, ZEBANİ, FRANSIZLAR, İNGİLİZLER, TÜRKLER fıkrasını getiriyor :D

Yani arkadaşlar yazdıklarımda sürç-i lisan ettiysem af ola ama bu ezik kardeşinizin gördüğü oyuna yeni başlamış kardeşinizin dışarıdan tarafsız bakan biri olarak duydukları bu :D Yine de Anadolu topraklarını almaya ve elinde tutmaya çalışan arkadaşlara başarı diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran Ecel

Sanırım büyük bir başarı ve insanın söylenildiği gibi anadolu topraklarında Türkleri görünce milliyetçilik damarları şaha kalkıyor. (Her ne kadar aşırısını sevmesemde :D) Lakin oyuna başlayalı daha 1.5 ay gibi bir süre oldu bu 1.5 ay süre içerisinde 2 hafta gibi bir dönem hiç giremedim yani anlayacağınız eziğim :P ama gel gelelim ezik olmama rağmen bazı şeyleri görmedim de değil. Abicim bu Türkler ne böyle ya bu kadar mı havalı olunur ve bu kadar mı birbirinin kuyusunu kazma fiili gerçekleşir :D Şu birinci sayfada gördüğüm şeyler yetti de arttı bile yani dışarıdan bakan biri olarak oyuna daha yeni başlamış biri olarak gördüğüm clan işlerinden uzak durmam gerektiğini hissettiriyor bana :) Yabancı dilim yok ama yabancılar damı böyle diye Avusturya da ki kuzenime sorduğumda ''hayır oyunda sadece Türklere özgü bir şey bu yani en azından benim gördüğüm kadarıyla'' gibi bir cevap alıyorum buda aklıma CEHENNEM, ZEBANİ, FRANSIZLAR, İNGİLİZLER, TÜRKLER fıkrasını getiriyor :D

Yani arkadaşlar yazdıklarımda sürç-i lisan ettiysem af ola ama bu ezik kardeşinizin gördüğü oyuna yeni başlamış kardeşinizin dışarıdan tarafsız bakan biri olarak duydukları bu :D Yine de Anadolu topraklarını almaya ve elinde tutmaya çalışan arkadaşlara başarı diliyorum.

daha bu burda yazalınlar.....bir gün oluyor bütün sırp klanları hep beraber cıkarma yapıyor bır gün de bütün polonyalılar beraberce saldırıyor , merak eden varsa diger klanlara sorsun valla bende merak ediyom nedenını anadoluya bır kapı acıldı ve bölge stabil degil eger turk klanları bölgeye girerse sıkıntı cekmez , ama şunu da söyleyeyim anadolu idi sanırsam kusuruma bakmayın diplomasi işine ben bakmıyom bizlere yardım ettiler , klan olarak klan savaşlarında gurbetcı arkadaşlarla savaşıyok bizde vakit sıkıntısı oldugu için bilmem anlatabildim mi.......

• Valla insanın en büyük düşmanı eşi yani nefsidir.Şu egolar vs...reler yokmu...İşte o her şeyi bitirir.En çokta insanın kendisini.Hayatın her yerinde bu böyledir.Oyunda da bu böyle.
    Şu düşünceler hakim ne yazık ki diğer Türk klanlarında:
    Onlar aldılar bizde alırız..Anadolu haricinde İstanbulun avrupa yakası en baştan da hedefimizdi zaten, yok oydu buydu vs...Hep en büyük olma en önde olma vs istekleri kendini üstün görme yada ilk bahsettiğim gibi egoları tatmin ,gösteriş en iyi olmak gibi bir şeyler var...Yani o kadar çok üzülüyorum ki.Nedeni şu '1 ay olacak neredeyse' sürekli yardım eden çıkarma atan 1 klanın haricinde başka (Tank kapasitesi iyi olan daha önce birlikte savaştığımız) Türk klanı yok.İnanırmısınız geçenlerde diplomaside adamlar bana bunu sordu; yardım edebilecek buraya gelebilecek Türk klanları varmı diye? :( ...Cevap dahi veremedim.Bir çekemezlik bir ön yargı gelmiş gidiyor.Taa en başından beri yardım edin eyy Türk klanları diyoruz...1 ay olcak nerdeyse yok.yok..Ne yazık ki...
    Şöyle bir haritaya bakın...Adamlar birbirlerine nasıl yardımcı oluyorlar.Birbirlerini nasıl kollayıp koruyorlar.Ben diplomasi yapıyorum; şurdan bu gelicek burdan bu girecek diye birbirlerine yardım edeceklerini söylüyorlar....Gıptayla dinliyorum derin bir ohh çekerek ve üzülerek.
    Bir bakarsınız bizim Türk klanları başka bir yerden çıkarma yapmışlar ordan birbirlerine yardımcı oluyorlar.Yada başka edindikleri yabancı klanlarla birlikte hareket edeceklerini söylüyorlar..Sonra da yarın bir gün toprak alınca da yardım beklemek için irtibata geçiyorlar.Ona da eyvallah ederiz.Ama şuan TÜRKİYE'DEYİZ en önemli yerdeyiz.Burda yardımlaşmazsak nerde yardımlaşabiliriz? Daha önemli bir yer varmı?Herkes önce bir şöyle kafasını yukarı kaldırsın bir düşünsün.En başta anlatıklarımı ve bu son yazdıklarımı.Kendini eleştirsin bizi değil...önce kendini...Bizim her şeyimiz, team speak 3 bilgilerimiz şifrelerimiz bize ulaşabileceğiniz her şeyi zaten biliyorlar.Gene yok gene yok.Çok üzücü oyunda olsa.
    Ne yapalım bizde bizim gibi düşünen, oyuncuları bünyemize katarız RDR RDR2 RDR3 klanlarımızı kurarız paşalar gibi TÜRKİYE için savaşmaya devam ederiz.Bu oyunda haritada en iyiyim diyen klanlar bile bir kaç gün içerisinde silinebilir.Sorun değil biz çözümü uzun vade de bulmuş bir klanız.Yeri geldiğinde 1. seviye tankla bile çıkar savaşırız...Lütfen gelin sizde bize yardım edin, bize katılın.

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran Ecel

Sanırım büyük bir başarı ve insanın söylenildiği gibi anadolu topraklarında Türkleri görünce milliyetçilik damarları şaha kalkıyor. (Her ne kadar aşırısını sevmesemde :D) Lakin oyuna başlayalı daha 1.5 ay gibi bir süre oldu bu 1.5 ay süre içerisinde 2 hafta gibi bir dönem hiç giremedim yani anlayacağınız eziğim :P ama gel gelelim ezik olmama rağmen bazı şeyleri görmedim de değil. Abicim bu Türkler ne böyle ya bu kadar mı havalı olunur ve bu kadar mı birbirinin kuyusunu kazma fiili gerçekleşir :D Şu birinci sayfada gördüğüm şeyler yetti de arttı bile yani dışarıdan bakan biri olarak oyuna daha yeni başlamış biri olarak gördüğüm clan işlerinden uzak durmam gerektiğini hissettiriyor bana :) Yabancı dilim yok ama yabancılar damı böyle diye Avusturya da ki kuzenime sorduğumda ''hayır oyunda sadece Türklere özgü bir şey bu yani en azından benim gördüğüm kadarıyla'' gibi bir cevap alıyorum buda aklıma CEHENNEM, ZEBANİ, FRANSIZLAR, İNGİLİZLER, TÜRKLER fıkrasını getiriyor :D

Bence ön yargılısın daha hiç bir klana bile katılmamışken sadece forum da okuduklarına dayanarak Türk klanları hakkında kötü izlenime sahip olduğunu söylüyorsun.

Sen bunu söylerken yaşını merak ediyorum aslında yaştan çok olgunluk öne çıkıyor ama bunun pek bir önemi yok.

Sen daha bu oyuna belkide yeni başlarken yada başlayamamışken neredeyde tüm Türk klanları Kuzey Afrikada birlikte sırt sırta savaşıyorduk. Gerek oyuncu sayımızın azlığı gerekse klanların farklı hedefleri olmasından bu ittifak bir şekilde son buldu.

World Of Tanks oyununun Türkiye de başladığı tanıtımlarla Türkiye de ki oyuncu sayısının artması ile ileride Türk klanlarının daha güçlü ve ileride daha büyük ittifakları doğusacağı kesin. Bekleyeceğiz ve neler olacağını göreceğiz.

Belkide sen daha bir klana girmemişken veya girememişken Türk klanlar ittifakı Osmanlı İmparatorluğu topraklarına tekrar sahip olacak.

Sana iyi oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.