Şimdi Ara

Anadolu Seferi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığı değişsin aslında , "Anadolu Seferi RDR klanı " şeklinde

çünkü bu başlık altında klan alım işlemi de yapıyorsunuz ?Hani bunu diğer Türk klan üye ve yetkilileri de görüp de bişi demiyordur yanlış anlaşılması yanlış yere çekilme durumu olabiliceği şeklinde daha önce yapıldı bunlar.

ben en azından klansızım bunları görüyorum söylemek lazım bunları konunun amacı ne tam olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 3 Haziran 2012; 18:28:19 >
  • Türk topraklarındaki durumu göstermek ve destek olabilecek klan yada oyuncular varsa onlarla burdan iletişime geçmek.
    Yarın bir gün bakarsınız 2-3 klan bu konu başlığı altından işlerini yürütebilir.
  • anadolu seferini rdr klanı ile kısıtlamadık ki biz ama bu seferi prestij olarak kullanmak da bizim hakkımız , eger diğer klanlardan yönetici arkadaşlar bunu söyler ise dikkate alınır.....

saygılar/sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hursky

Anadolu Seferi

03.06.2012 itibari ile Anadolu seferinde son durum.....

klanımız bu ugurda bizlere yardımcı olacak online tecrübeli oyunculara ihtiyac duymaktadır....

klanımıza katılabilir , oyunu daha anlamlı hale getirebilirsiniz....

başvuruyu bu linkten yapabilir ya da bana ulaşabilirsiniz..

http://wotakincilar.com/forum/basvuru-formu-t3.0.html

saygılar/sevgiler..........

Seferi sürekli takip ediyorum sürekli topraklar el değiştiriyor ama hala siz ordasınız gerçekten tebrikler başarılarınızın devamını dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

Valla benim bir alman oyuncu ile anım var bu oyunda, yeri gelmişken paylaşayım.. Efsane olduğum bir maçta tanıştık bu arkadaşla, sonra özelden bana sürekli plat daveti falan atardı, bişeyler yazardı anlamadığım almanca cümleler vs. sonra engelledim ben bu vatandaşı rahatsız etmesin diye, günlerden bir gün karşı takımda denk geldi bana karşı, engelli olduğu için tabi maç içinde yazdıklarını göremedim.

Ama en garip noktaya geleyim, maçta bi ara karşılaştık bu arkadaşla ilk ben vurdum ama bana karşı ateş etmedi, hiç unutmuyorum T32'si vardı.. Tankını benim tankın ön gövdesine yan çevirerek kırdı ve kendi takımındaki adamların beni vurmasını engelledi, tabi ben wot oyun tarihimdeki en büyük şoku ve duygusallığı yaşıyordum, ilk defa bir oyun için gözümden yaş geldi.. hem de safkan bir alman oyuncuya karşı..

GERÇEKTEN ALMAN HALKI TARİHTE BİZ TÜRKLERİN HİÇBİR ZAMAN DÜŞMANI OLMAMIŞTIR.. HİÇ UNUTMUYORUM O OLAYI BANA BÜYÜK DERS OLDU!

dünya üzerinde hangi halk birbirine düşmanki?1.Dünya savaşını ve Haçlı seferlerini hatırlatırım Almanya için Merkava! Madem bu kadar gururlandın dostlarını iyi tanı ...

Ayrıca safkan alman oyuncu nedemek?benim bildiğim müslümanlıkta renge ,dile ve kafatasına bakılmaz aynı şeyi türklük içinde söyleyebiliriz ...en fazla bu yüzden Türk ve müslümanlığım ile gurur duyarım kendi açımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Valla benim bir alman oyuncu ile anım var bu oyunda, yeri gelmişken paylaşayım.. Efsane olduğum bir maçta tanıştık bu arkadaşla, sonra özelden bana sürekli plat daveti falan atardı, bişeyler yazardı anlamadığım almanca cümleler vs. sonra engelledim ben bu vatandaşı rahatsız etmesin diye, günlerden bir gün karşı takımda denk geldi bana karşı, engelli olduğu için tabi maç içinde yazdıklarını göremedim.

Ama en garip noktaya geleyim, maçta bi ara karşılaştık bu arkadaşla ilk ben vurdum ama bana karşı ateş etmedi, hiç unutmuyorum T32'si vardı.. Tankını benim tankın ön gövdesine yan çevirerek kırdı ve kendi takımındaki adamların beni vurmasını engelledi, tabi ben wot oyun tarihimdeki en büyük şoku ve duygusallığı yaşıyordum, ilk defa bir oyun için gözümden yaş geldi.. hem de safkan bir alman oyuncuya karşı..

GERÇEKTEN ALMAN HALKI TARİHTE BİZ TÜRKLERİN HİÇBİR ZAMAN DÜŞMANI OLMAMIŞTIR.. HİÇ UNUTMUYORUM O OLAYI BANA BÜYÜK DERS OLDU!

dünya üzerinde hangi halk birbirine düşmanki?1.Dünya savaşını ve Haçlı seferlerini hatırlatırım Almanya için Merkava! Madem bu kadar gururlandın dostlarını iyi tanı ...

Ayrıca safkan alman oyuncu nedemek?benim bildiğim müslümanlıkta renge ,dile ve kafatasına bakılmaz aynı şeyi türklük içinde söyleyebiliriz ...en fazla bu yüzden Türk ve müslümanlığım ile gurur duyarım kendi açımdan.

Belki beni tanısaydın hakkımda düşündüklerinin yanlış olduğunu fark ederdin. Ben böyle genel bir yorum yapayım.. İslam'a ve Kur'an anlayışına gelirsek Kur'an'ın tamamını arapça ve türkçe anlamıyla birlikte bildiğimi söylemek isterim. Allah tabiki ırka, cinse, kafatasına bakmaz.. Ama toplumların genel davranışları vardır, bahsi geçen anımda ben genel davranışları baz aldım..

Çanakkale'deki çeşitli tabyalarda dev top bataryalarının ve sayısız askeri teçhizatın hangi millet tarafından karşılıksız hibe edildiğinden kapıyı açarsak ciltler dolusu yardımı içeren karşılıksız envanterlere ulaşırız.. Almanlar en azından bize karşı savaşmamış ve düşmanlarımıza karşı da bize elinden geldiğince yardım etmiştir. Bu uğurda taktik açıdan nitelikli generallerini bizim dedelerimize göndererek bir miktar da olsa Osmanlı'nın savaş alanındaki operatif eksikliklerini tamamlamıştır. Nitekim dedelerimiz de ilgili Alman generallerine tarihte başka hiçbir yabancı millete verilmemiş Paşa'lık ünvanını vermiştir..

Bunları ben söylemiyorum, tarih söylüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 4 Haziran 2012; 18:36:49 >

• quote:

quote:

quote:

Belki beni tanısaydın hakkımda düşündüklerinin yanlış olduğunu fark ederdin. Ben böyle genel bir yorum yapayım.. İslam'a ve Kur'an anlayışına gelirsek Kur'an'ın tamamını arapça ve türkçe anlamıyla birlikte bildiğimi söylemek isterim. Allah tabiki ırka, cinse, kafatasına bakmaz.. Ama toplumların genel davranışları vardır, bahsi geçen anımda ben genel davranışları baz aldım..

Çanakkale'deki çeşitli tabyalarda dev top bataryalarının ve sayısız askeri teçhizatın hangi millet tarafından karşılıksız hibe edildiğinden kapıyı açarsak ciltler dolusu yardımı içeren karşılıksız envanterlere ulaşırız.. Almanlar en azından bize karşı savaşmamış ve düşmanlarımıza karşı da bize elinden geldiğince yardım etmiştir. Bu uğurda taktik açıdan nitelikli generallerini bizim dedelerimize göndererek bir miktar da olsa Osmanlı'nın savaş alanındaki operatif eksikliklerini tamamlamıştır. Nitekim dedelerimiz de ilgili Alman generallerine tarihte başka hiçbir yabancı millete verilmemiş Paşa'lık ünvanını vermiştir..

Bunları ben söylemiyorum, tarih söylüyor..

Çanakkale savaşında kara kaşımız kara gözümüz için vermedi almanlar onları, bizi çok sevdiklerinden yapmadılar bu yardımları. 1. dünya savaşına, enver paşa ve diğer bazı alman hayranı paşaların "cahilce" alman hayranlıkları sayesinde almanların yanında savaşa girdiğimizden ötürü yaptılar bunları.

3 cephede savaşıyorken almanlar(ingiltere, fransa, rusya), Osmanlı'yı yanına çekerek ruslara karşı yeni bir cephe açılmasını böylece rus cephesini savunurken yaptıkları yığınları başka bölgelere kaydırmayı hedeflemişlerdir bu ittifakla.

Osmanlı techizat olarak zaten eksikti bunu bütün avrupa biliyordu, "hasta adam" diyordu bütün avrupa Osmanlı'ya. almanya sadece Osmanlının "insan faktörünü" kullanmak için Osmanlıyı yanına çekmiştir. bir nevi "bedava asker" gözüyle bakmıştır Osmanlıya almanlar. bir alman askerinin hayatı Osmanlı askerinin hayatından kıymetliydi onların gözünde bir almanın ölmesi yerine bir Osmanlının ölmesi çıkarınaydı. alman olmayıp almanya çıkarlarına savaşan; sanayisi, techizatı ve doğru düzgün ordusu olmayan, (sadece) insan faktörüdür Osmanlı almanların gözünde. silah yardımı ve gerekli diğer techizat yardımlarını yapsınlar bir zahmet.

itilaf devletleri Osmanlıya bu savaşa almanların yanında girmemesi için bir sürü teklifte bulunmuştur. ama o sırada darbe ile yönetimi ele geçirmiş olan ittihat ve terakkinin en üst kademelerinde bulundan enver paşa ve diğer bazı paşaların "savaşı almanyanın kazanacağını" düşünmelerinden ötürü Osmanlı ve almanlar müttefik konumuna gelmişlerdir. bize karşı savaşmamışlar demişsin. 3 cephede savaşırken nasıl bize karşı savaşabilirlerdi ki zaten almanlar.

o paşa ünvanı verdiler dediğin alman generallerden biri olan "Liman Von Sanders" Osmanlı askerinin canını, hayatını düşünmeden sırf itilaf devletlerine zarar vermek stratejik olmayan saldırılar yaptırıp, Osmanlı askerini hunharca katlettiren bir canidir.

Osmanlı askerini, sadece savaşta "alman askerlerinin yerine ölecek insan faktörü" olarak gören bir millete bu kadar hayran olmak yanlıştır(bana göre). tabi kimin neye yada kime hayran olduğu beni ilgilendirmez, sadece yanlış olan bilgileri düzeltmekti niyetim.

• yaw Almanya madem türkiyeyi seviyor EU birliğinde neden devamlı ters düşüncelere sahip?

Entegrasyon adı altında neden asimile ediyor orada yaşayan türkleri?

verdikleri 5-8 tane leopard tankını istediğimiz yerlerde kullanamıyoruz?

Gümrük birliğinde attıkları kazık hala duruyor?

Neden isviçre ve türkiye Almanca dilinde aynı söylemde isimleri var?

Daha geçenler de Alman Vakıflarının PKK desteğini Başbakan açıkladı yıllarca bilinen gerçeklerdi bunlar.

Geçenlerdeki Milli Piyade tüfeği açıklandığında soruşturma açıldı almanyada vay efendim biz neden böyle bir hata yaptıkta buradaki ihalelerde başarılı olamadık.

Almanya ile aramızdaki milli futbol maçlarında üstünlüğümüzü çeşitli önlemlerle son dönemdeki turnuvalarda engelliyorlar gitmemiz de engelleniyor bknz : İsviçre olayları .

Almanya gider israil ile bile daha iyi geçinir Türkiyeye kazığı atar çünkü adamlar içten pazarlıklıdır işin en iyisini yapar ve yapmak içinde heryolu tezgahlamaktan çekinmezler yine bnkz : Viyana kuşatması başarısızlığı rivayete göre köprü geçilmesi sırasında bir türk komutana rüşvet verilmesi araştırın detayını sallamıyorum.

Almanya herzaman türkiyeyi kullanmıştır kullanmaya da devam edicektir...acı gerçekler bunlar kimi arkadaşların zoruna gitsede bunlar gerçeklerdir.

Ben Kendi ülkemi Almanyadan daha fazla seviyorum bu yüzden yukarıda yazdıklarımı asla unutmam unutturmamda bunlar şehir efsanesi değil arkadaşlar kendi ülkeniz ve insanınızı sevmeyi bilmeden almanyayı seviyorsanız sevmeye devam edin fakat onlar sizin gibi düşünmez.

• Hiçbir Millete yada Irka adını siz koyun hayranlık duyulmaması gerekir.Dünyada bu güne kadar Bedir Savaşı hariç Çanakkale savaşı gibi (zalimlere karşı=emparyalism e karşı--Kuran'da belirtilen tek geçerli savaş şeklidir:düşmanlık=zulüm.) bir savaş daha görülmemiştir.En anlamlı, yapılması zorunlu ve haklı oran taraf olarak Türkler Dünya tarihine çıkmıştır.Şuan bütün batının emperyalist düşünce ve hareketleri yine bizim üzerimizdedir.
    Bu konu hakkında oldukça bilgiye sahibim ve çok kitap okudum hala okumaktayım.
    Otonomunda bahsettiği gibi; Liman Von Sanders'in Çanakkale savaşında bizim dahi komutanlarımıza ilallah dedirten taktikleri yüzünden sayısız kardeşlerimizi oralardaki topraklara gömmek zorunda kaldık.(Lütfen Tu. ÖZ-Di... kitabını okuyunuz)
    İşte tam o sırada; işi bir şekilde kılıfına uydurarak (İnsiyatif kullanarark) tümenlerimizin sağ kolunudaki tepeleri 1-gün önceden alarak savunan M.Kemal savaşın kaderini değiştirmiştir.Uzaklara gitmeye gerek yok.Aradığımız bütün kuvveler bizim içimizde zaten mevcut.Farkında olalım yeter...Olayları incelerken çok geniş açıdan en büyük çerçeveyi düşünerek incelemek en doğrusudur diye düşünüyorum.

• Hala Alman hayranlığı olduğunu mu sanıyorsunuz ? O devlet eninde sonunda yıkılacaktı zaten, en azından Avrupalı bir müttefiğimiz olursa bir şansımız olurdu. Ki tek değil Almanlar sanırım, Bonneval(Humbaracı Ahmet Paşa) var Fransız.
  • Dün çıktığımız tüm savaşlardan istenilen sonucu aldık. Okadar çok gerilimi yüksek maçlardıki 4 günde elimdeki tüm tier 10 tankları topraklarımızı korumak pahasına patlattım. Son el halluf maçına Jagdtiger ile çıkmak zorunda kaldım. El hallufta Jt ile 2 kill alıp üstüne 2400 damage yaparak, hiç hasar almadım. ÜStelik mükemmel görüş yeteneği sayesinde tüm saldıran is7 tanklarını spotladım. Görünmeden pek çok tankı spotlayarak benim de bilmediğim bir yönünü keişfettim. Dün çok başarılı savaşlar atlattık.
  • Arkadaş biraz abartmış düşmanı olmamıştır falan doğrudan bir savaşmışlığımız yoktur ama bunda almanların dünya siyasetine çok geç adım atmasınında etkisi büyüktür. Almanya imparatorluğunun ne doğru düzgün bir sömürgesi nede bir siyaseti vardı gelişmesini istemeyen sömürge zengini diğer avrupa ülkelerine mi yanaşacaktı yoksa hasta adama mı? Tabiki hasta adamı seçti ve aramızdaki bağlar zamanla gelişti ama çıkar temelli bir bağlılıktır.

Bence diğer milletleri sevmekte bir sorun yok aslında sevmekten çok saygı duymak bana göre. Tabiki her millete saygı duyulmalı ama bazılarına daha çok duymaktan kendimi alamıyorum bunlardan biride almanlardır. Nedeni ise çok basittir yaptıklar harika araçlar 2. dünya savaşındaki o inanılmaz tanklar şuan yaptıkları o harika arabalar. BMW Volkswagen ikiside ayrı efsane. Hayalimdeki araba 98 model 3.18idir zaten. Annem 00 model bora tdi sahibi tam bir canavar! Alman arabalarının kaportasına yavaşça dokunun sonra yakın dönem diğer ülke arabalarına özellikle dandik pegoya aradaki farkı anlarsınız Uzun lafın kısası yaptıkları işlere göre bazı milletlere daha fazla saygı duymakta bir sakınca görmüyorum jamaikalılar böyle araba yapsaydı onlarada çok saygı duyardım (Alman milletine saygım büyük yaptıkları arabalara ise hayranlığım ikisi karıştırılmasın lütfen...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 6 Haziran 2012; 10:07:39 >

• Arkadaşlar konu yanlış yönlere çekildi. Benim alman hayranlığı ile ilgili evren paşa vari bir düşünce yapım yok. Kendi toplumumu bırakıp da başka bir topluma körü körüne ideolojik bir bağlanma da söz konusu değil. Ama nedense alman toplumu genel yapısıyla takdir ettiğim ve sevdiğim bir toplum yapısı. Tarihte aynı japonya gibi büyük yıkımlar yaşamış bir toplum olmasına rağmen kendini toparlamasını bilmiş disiplinli bir toplum. En çok da bu yönünü takdir ederim ben almanların, çok disiplinli ve birbirlerine bağlılar.

tarihte biz türklere karşı en azından bir ingiltere, bir fransa veya bir yunan kadar düşman olmadıklarını bildiğim için yabancı toplumlar içinde en ılımlı gördüğüm toplum almanyadır. bunu nereye bağlarsanız bağlayın fakat bu bir hayranlık değildir.
  • merkava aslında sana hitaben yazmadım bunu facebook hesabımda Nazi subaylı avatarı olan tanıdıklarım var da

hatta adam bizzat kendini nazi subayı kılına sokmuş avatarında.

Nazileri burada yargılamıyorum haddim değil fakat içimde biriktirdiklerimi de kusmam gerekiyordu bazı insanlar karşılıksız sevgiyi sevebilir ama ben sevemiyorum çocukken bende amerikalılardan daha fazla severdim almanları şu anda ise bunlardan eser yok .

bu aynı şeye benziyor nasılki Son Irak işgal operasyonu öncesi ülkede bir amerika sevilmesi vardı şimdi sorunca bundan eser yok İnsana zulüm eden herzaman karşılığını buluyor işte.

Tarihi ve hafızayı silemiyorsun ne kadar uğraşırsan uğraş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Haziran 2012; 12:02:50 >
  • quote:

merkava aslında sana hitaben yazmadım bunu facebook hesabımda Nazi subaylı avatarı olan tanıdıklarım var da

hatta adam bizzat kendini nazi subayı kılına sokmuş avatarında.

Nazileri burada yargılamıyorum haddim değil fakat içimde biriktirdiklerimi de kusmam gerekiyordu bazı insanlar karşılıksız sevgiyi sevebilir ama ben sevemiyorum çocukken bende amerikalılardan daha fazla severdim almanları şu anda ise bunlardan eser yok .

bu aynı şeye benziyor nasılki Son Irak işgal operasyonu öncesi ülkede bir amerika sevilmesi vardı şimdi sorunca bundan eser yok İnsana zulüm eden herzaman karşılığını buluyor işte.

Tarihi ve hafızayı silemiyorsun ne kadar uğraşırsan uğraş.

Bence olaya alman milleti olarak bakmamalısın belki haklısın zamanında oy verip başa geçirdiler ama nazi partisinin böyle vahşi bir politika güdeceğini bildiklerini sanmıyorum. Her milletten takıntılı arızalı insanlar çıkabilir ve bu insanlar ciddi görevlere geldiklerinde verdikleri hasar inanılmaz büyüyebiliyor nazi partisinin en çok zarar verdiği milletlerden biride almanlardır. Hitler intihar etmeden önce berlindeki tüm alt yapının yok edilmesini emretmiştir... (Üstün ırk olduğunu sandığı alman ırkının öyle olmadığı anlayınca kendi halkını açlığa susuzluğa mahkum etmeye çalışmıştır. Asla uygulanmayan emirlerden biridir)

• Başlığın özüne dönülürse çok sevinicem arkadaşlar...
  • ya arkadas finaller vardı konuları takip edemedim anadolu seferi nerelere cekilmiş maşallah..........

konunun özüne dönek o vakitttttttttttttt

Anadolu Seferi

06.06.2012 tarihi ile seferimizdeki son durum , bu ugurda emegi gecen arkadaşlara teşekkür ediyorum......bu zorlu cografyada bizlere destek olacak tecrübeli arkadaşlara kapımız her zaman acık....

sevgiler/saygılar.....

http://wotakincilar.com/forum/basvuru-formu-t3.0.html

• Şimdi baktımda İstabul'un Avrupa Yakası'nı alabilseniz inanılmaz bir getiri söz konusu olur sizin için zira 4320 altınla sanırım oyunda en çok kazandıran bölge. Umarım alabilirsiniz bir gün. Başarılar, Allah kolaylık versin.
  • teşekkürler kardeşim şuan müttefiklerde umarız o da olur ...

saygılar...
  •  Anadolu Seferi

40 günü aşkındır süren anadolu mücadelemiz tüm hızıyla sürmektedir tüm RDR ailesine gösterdiği üstün mücadeleden dolayı teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.