Şimdi Ara

Anadolu Seferi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: Baran Ecel

Sanırım büyük bir başarı ve insanın söylenildiği gibi anadolu topraklarında Türkleri görünce milliyetçilik damarları şaha kalkıyor. (Her ne kadar aşırısını sevmesemde :D) Lakin oyuna başlayalı daha 1.5 ay gibi bir süre oldu bu 1.5 ay süre içerisinde 2 hafta gibi bir dönem hiç giremedim yani anlayacağınız eziğim :P ama gel gelelim ezik olmama rağmen bazı şeyleri görmedim de değil. Abicim bu Türkler ne böyle ya bu kadar mı havalı olunur ve bu kadar mı birbirinin kuyusunu kazma fiili gerçekleşir :D Şu birinci sayfada gördüğüm şeyler yetti de arttı bile yani dışarıdan bakan biri olarak oyuna daha yeni başlamış biri olarak gördüğüm clan işlerinden uzak durmam gerektiğini hissettiriyor bana :) Yabancı dilim yok ama yabancılar damı böyle diye Avusturya da ki kuzenime sorduğumda ''hayır oyunda sadece Türklere özgü bir şey bu yani en azından benim gördüğüm kadarıyla'' gibi bir cevap alıyorum buda aklıma CEHENNEM, ZEBANİ, FRANSIZLAR, İNGİLİZLER, TÜRKLER fıkrasını getiriyor :D

Yani arkadaşlar yazdıklarımda sürç-i lisan ettiysem af ola ama bu ezik kardeşinizin gördüğü oyuna yeni başlamış kardeşinizin dışarıdan tarafsız bakan biri olarak duydukları bu :D Yine de Anadolu topraklarını almaya ve elinde tutmaya çalışan arkadaşlara başarı diliyorum.

Bence ön yargılısın daha hiç bir klana bile katılmamışken sadece forum da okuduklarına dayanarak Türk klanları hakkında kötü izlenime sahip olduğunu söylüyorsun.

Sen bunu söylerken yaşını merak ediyorum aslında yaştan çok olgunluk öne çıkıyor ama bunun pek bir önemi yok.

Sen daha bu oyuna belkide yeni başlarken yada başlayamamışken neredeyde tüm Türk klanları Kuzey Afrikada birlikte sırt sırta savaşıyorduk. Gerek oyuncu sayımızın azlığı gerekse klanların farklı hedefleri olmasından bu ittifak bir şekilde son buldu.

World Of Tanks oyununun Türkiye de başladığı tanıtımlarla Türkiye de ki oyuncu sayısının artması ile ileride Türk klanlarının daha güçlü ve ileride daha büyük ittifakları doğusacağı kesin. Bekleyeceğiz ve neler olacağını göreceğiz.

Belkide sen daha bir klana girmemişken veya girememişken Türk klanlar ittifakı Osmanlı İmparatorluğu topraklarına tekrar sahip olacak.

Sana iyi oyunlar.

Yaşım 26 bana göre olgun insan mütevazi insandır buda göreceli bir kavramdır ayna ve aynaya bakış açısıyla ilgili bir durum :)
    Ön yargılıyım evet zaten oyuna yeni başladığımı ve çaylak olduğumu ifade ettim bu demek oluyor ki bilmediğim onca şey var. Hatta ve hatta özellikle dedim ki ''dışarıdan bakan birisi olarak konuşuyorum'' Klanlara girmedim giremedim diye bir şey yok çünkü daha skill kasarken bir klana girmem çok saçma olurdu ve bende bu saçmalıktan uzak durdum.

Oyunu ekşi sözlükte sağa sola salça olurken fark ettim övgü dolu sözleri görünce nedir ulan bu herkesin heyecanla anlattığı oyun diye araştırdım ve hoşuma gitti başladım pişman değilim ama dışarıdan bakan birisi olarak insanlarda ki ego başkasını ufacık görme duygusu özellikle Türklerde beni şaşırtmadı Türk toplumunun genel yapısında bu var olan bir şey ve bende buna dikkat çeken bir yazı yazdım. Şimdi bana yahu bunları neden söylüyorsun diyebilirsin haklıda olabilirsin ama hani yaş ve olgunluktan bahsettin ya o yüzden böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Zaten konuşmanda yine dediğime gelmiş olay önce birlik daha sonra ayrılık aynı çatı altında tek hedef imkansızdır bizim toplumda D: Bunlar benim şahsi düşüncelerim.

Dipnot : Sadece forumda gördüklerimden dolayı yazmadım oyun içerisinde karşılaştığım Türklerin genelinde bu tip şeyler gördüğümden ötürü bir ön yargı oluştu kafamda. Herkes böyle demiyorum benim karşılaştıklarımın çoğunluğu böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran Ecel -- 25 Mayıs 2012; 15:50:07 >

• Alıntı üzerine alıntı yapmak istemesim bence boşuna yer işgal ediyor .

Karşılaştığın bazı oyuncuların tavır ve hareketlerini tüm Türk oyuncularına mal etmen bence yanlış. Pek çok klan pek çok iyi ve olgun oyuncu var, oyunda onlarla kısa zamanda karşılaşacağına eminim :)

Ayrıca klanların ayrılık sebebi klanların farklı yerlere ilerlemek istemeleriydi. Bu oyunun keyif almak arkadaşlarla hoş vakit geçirmek için oynadığımızı unutmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 25 Mayıs 2012; 17:08:10 >
  • Dün günlük x2 lerimi alırken Türk arkadaşlara rastladım bunlardan birisi bana ateş etmek istemedi ama ben ona arkadan saldırdım diğeri arti kullanıyordu paso bana çalıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Dün günlük x2 lerimi alırken Türk arkadaşlara rastladım bunlardan birisi bana ateş etmek istemedi ama ben ona arkadan saldırdım diğeri arti kullanıyordu paso bana çalıştı :D

Sana ateş etmeyen onurlu savaşçının ismini söyle de yazalım bir kenara... Bu arada insan kardeşine hiç arkadan saldırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

quote:

Dün günlük x2 lerimi alırken Türk arkadaşlara rastladım bunlardan birisi bana ateş etmek istemedi ama ben ona arkadan saldırdım diğeri arti kullanıyordu paso bana çalıştı :D

Sana ateş etmeyen onurlu savaşçının ismini söyle de yazalım bir kenara... Bu arada insan kardeşine hiç arkadan saldırır mı?

aslında tam anlamı ile öyle olmadı benle ilgilenmeyip benim base'ime doğru gitti ben de o sıra diğerini yokettikten sonra ona daldım .

kardeş dediğin düşman takımında olmazki madem orada dalacan :Dd hatırlayamadım ismini şu an

• Akuna bize katılmazmısın. EN azından 1 hafta deneyip çıkarsın. Sana ihtiyacımız var.
  • quote:

quote:

quote:

aslında tam anlamı ile öyle olmadı benle ilgilenmeyip benim base'ime doğru gitti ben de o sıra diğerini yokettikten sonra ona daldım .

kardeş dediğin düşman takımında olmazki madem orada dalacan :Dd hatırlayamadım ismini şu an

Valla benim bir alman oyuncu ile anım var bu oyunda, yeri gelmişken paylaşayım.. Efsane olduğum bir maçta tanıştık bu arkadaşla, sonra özelden bana sürekli plat daveti falan atardı, bişeyler yazardı anlamadığım almanca cümleler vs. sonra engelledim ben bu vatandaşı rahatsız etmesin diye, günlerden bir gün karşı takımda denk geldi bana karşı, engelli olduğu için tabi maç içinde yazdıklarını göremedim.

Ama en garip noktaya geleyim, maçta bi ara karşılaştık bu arkadaşla ilk ben vurdum ama bana karşı ateş etmedi, hiç unutmuyorum T32'si vardı.. Tankını benim tankın ön gövdesine yan çevirerek kırdı ve kendi takımındaki adamların beni vurmasını engelledi, tabi ben wot oyun tarihimdeki en büyük şoku ve duygusallığı yaşıyordum, ilk defa bir oyun için gözümden yaş geldi.. hem de safkan bir alman oyuncuya karşı..

GERÇEKTEN ALMAN HALKI TARİHTE BİZ TÜRKLERİN HİÇBİR ZAMAN DÜŞMANI OLMAMIŞTIR.. HİÇ UNUTMUYORUM O OLAYI BANA BÜYÜK DERS OLDU!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 25 Mayıs 2012; 16:46:04 >

• Jeri gördümmü dalıyom direk :DDDDASDASDASDAS

Jep ,Yanki ve Nataşa larıda unutmamak lazım gerçi Jep ler gelmedi

UberJager @ internetim kotalı ve yavaş şimdilik klan zor benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Mayıs 2012; 17:56:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla benim bir alman oyuncu ile anım var bu oyunda, yeri gelmişken paylaşayım.. Efsane olduğum bir maçta tanıştık bu arkadaşla, sonra özelden bana sürekli plat daveti falan atardı, bişeyler yazardı anlamadığım almanca cümleler vs. sonra engelledim ben bu vatandaşı rahatsız etmesin diye, günlerden bir gün karşı takımda denk geldi bana karşı, engelli olduğu için tabi maç içinde yazdıklarını göremedim.

Ama en garip noktaya geleyim, maçta bi ara karşılaştık bu arkadaşla ilk ben vurdum ama bana karşı ateş etmedi, hiç unutmuyorum T32'si vardı.. Tankını benim tankın ön gövdesine yan çevirerek kırdı ve kendi takımındaki adamların beni vurmasını engelledi, tabi ben wot oyun tarihimdeki en büyük şoku ve duygusallığı yaşıyordum, ilk defa bir oyun için gözümden yaş geldi.. hem de safkan bir alman oyuncuya karşı..

GERÇEKTEN ALMAN HALKI TARİHTE BİZ TÜRKLERİN HİÇBİR ZAMAN DÜŞMANI OLMAMIŞTIR.. HİÇ UNUTMUYORUM O OLAYI BANA BÜYÜK DERS OLDU!

Son cümlene katılmadım doğrusu... 2.Dünya savaşında yenilen almanyada ele geçirilen bazı belgelerde Türkiyenin işgal edilmesi için hazırlanmış belgeler planlar ele geçirildi... Rusyadan sonra sıra bize gelecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

quote:

quote:

quote:

quote:

Son cümlene katılmadım doğrusu... 2.Dünya savaşında yenilen almanyada ele geçirilen bazı belgelerde Türkiyenin işgal edilmesi için hazırlanmış belgeler planlar ele geçirildi... Rusyadan sonra sıra bize gelecekti.

Geçenlerde bir haber sitesinde okumuştum bu konuyu. Hitler Berlin'deki bir kaç stratejiste Türkiye hakkında her türlü ayrıntılı araştırma yapmalarını emretmiş. Söylenen kişilerde gerçekten bir kaç yıl boyunca araştırmalarını yapıp görevlerini tamamlamış. Fakat ben bu konuda tüm Alman halkının suçlu olduğunu düşünmüyorum. Suçlu olan bir kişi varsa kendi halkını da kendi kurduğu felakete doğru sürükleyen Hitler'dir. Zaten çöküşün son gününde Berlin metro hattında öz be öz Alman olan 66.000 vatandaşını suda boğdurarak katletmiştir.

Bir söylentiye göre ise Almanlar Rommel komutasında İngilizleri Mısır'dan atabilseydi, Ürdün, Irak ve Azerbaycan yolu ile Güney Doğu Rusya'da Stalingrad'da bulunan Paulus ordusuyla birleşip Sovyet harekatını bitireceklerdi. Tabi böyle bir pozisyon oluşsaydı Hitler'in yukarıda bahsi geçen planı devreye girebilirdi.

Ama dediğim gibi ben Alman halkının diğer tüm yabancı halklara oranla biz Türklere düşman olmadığını düşünüyorum. Zaten günümüzdeki durum da bunun bir göstergesidir. Yurt dışındaki ülkeler içinde en yoğun Türk nüfusu yoğunluğu Almanya'da bulunuyor.

• quote:

O elemanın nickini versene Özgür(yanlış olabilir :P) abi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 25 Mayıs 2012; 18:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Principes

quote:

Meister_Yooda

Nick adı budur, eğer almanca biliyorsan beni söyle bakalım hatırlayacak mı yaptığı olayı..

• quote:

Ama dediğim gibi ben Alman halkının diğer tüm yabancı halklara oranla biz Türklere düşman olmadığını düşünüyorum. Zaten günümüzdeki durum da bunun bir göstergesidir. Yurt dışındaki ülkeler içinde en yoğun Türk nüfusu yoğunluğu Almanya'da bulunuyor.

neonaziler katlederken Türk gurbetçileri bunu söylemek zor kanımca. Türklerin almanyada çok bulunması da geçmişte taşeron işçi kalmadığından bizzat almanyanın davetiyle istek üzerine bizden giden işçilerle ilgili, yoksa bizi sevmelerinden değil. almanyanın büyüme çabaları; Türklerin geçim sıkıntısı "ekmek parası" derdidir orda çok bulunmalarının sebebi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Principes

quote:

Meister_Yooda

Nick adı budur, eğer almanca biliyorsan beni söyle bakalım hatırlayacak mı yaptığı olayı..

Az buçuk çeviriyorum bir şeyler

• Mutlaka vardır olgun ve bunun sadece oyundan ibaret olduğunu düşünen insanlar ilerledikçe oyunu daha iyi kavrayınca bu insanlar illa ki karşıma çıkacak kafamda ki bu ön yargıda silinecek belki de :) Ama ben şu anda gördüğüm şeyleri yazmak istedim görmediğim şeyler hakkında olumlu olumsuz konuşmalar yapmam yanlış olurdu.

Benim anlatmak istediğim konu :) bu sadece oyunda olsa birlik beraberlik olması eskiden sahip olduğumuz toprakları almak ben bir clan da olsam da olmasam da bunu gördüğümde sevinirim. Eleştirmek ve eleştirilmek başarının görünmeyen yanıdır. :D

Zaten en az 4 tankımı X yapana kadar bir clan başvurusu yapmayı düşünmüyorum o zamana kadar belki dediğin gibi Osmanlı topraklarını almış olur Türkler bizde toprakları korumak için alınan çaylak askerler olarak gireriz :D Neyse oyun bile olsa hayalini kurmak güzel bir şey :D:D
  •  Anadolu Seferi

29 gündür anadolu seferine devam etmekteyiz ,

29,05,2012
  • Anadolunun değerli topraklarından kazanılan altınlarla, Teşvik primi sayesinde ilk haftada 10 tier tankımız daha envantere eklendi. Teşfik primi olarak tam 16500 altın tank kasan arkadaşlara dağıtıldı.
  • bazı oyuncular sırf anadolu için mücadele ediyoruz diye klanımıza katıldılar , gercekten güzel ve düşündürücü bir durum......
  • Başarılar tebrik ederim bende oyuna yeni başladım aranıza gelmek isterim ama çok acemiyim
  •  Anadolu Seferi

03.06.2012 itibari ile Anadolu seferinde son durum.....

klanımız bu ugurda bizlere yardımcı olacak online tecrübeli oyunculara ihtiyac duymaktadır....

klanımıza katılabilir , oyunu daha anlamlı hale getirebilirsiniz....

başvuruyu bu linkten yapabilir ya da bana ulaşabilirsiniz..

http://wotakincilar.com/forum/basvuru-formu-t3.0.html

saygılar/sevgiler..........

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.