Bildirim
Anadolu Seferi (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Son tanka kadar savunmaya devam arkadaşlar. Akdenizi vermedik oyunun en iyi klanlarından birini akdenizde boğduk ezdik savunmaya devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 1 Mayıs 2012; 22:13:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: silverdream
Son tanka kadar savunmaya devam arkadaşlar. Akdenizi vermedik oyunun en iyi klanını akdenizde boğduk ezdik savunmaya devam...
? -
quote:
Orijinalden alıntı: vuque
quote:
Son tanka kadar savunmaya devam arkadaşlar. Akdenizi vermedik oyunun en iyi klanını akdenizde boğduk ezdik savunmaya devam...
?
Acele etme özerk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 1 Mayıs 2012; 22:38:54 > -
quote:
quote:
quote:
?
Acele etme paşam
4 dakika bana pek acele gelmedi evren.Ayrıca hayırdır paşam maşam? -
quote:
quote:
quote:
quote:
?
Acele etme paşam
4 dakika bana pek acele gelmedi evren.Ayrıca hayırdır paşam maşam?
Özerk ne bu agresiflik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 1 Mayıs 2012; 22:20:15 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
?
Acele etme paşam
Özerk ne bu agresiflik.
Agresiflik falan yok evren.Paşam falan yazınca onu soruyorum.Pek paşamlık bir muhabbetimiz olduğunu hatırlamıyorumda ondan sordum...
Çünkü arada o muhabbet yokken paşamlı konuşma biraz küçümsemeye kaçıyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
?
Acele etme paşam
Özerk ne bu agresiflik.
Agresiflik falan yok evren.Paşam falan yazınca onu soruyorum.Pek paşamlık bir muhabbetimiz olduğunu hatırlamıyorumda ondan sordum...
Sorun paşam kelimesiyse geri aldım sözümü. İyi eğlenceler özerk.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
?
Acele etme paşam
Özerk ne bu agresiflik.
Sorun paşam kelimesiyse geri aldım sözümü. İyi eğlenceler özerk.
Sağol evren sanada.Tebrikler bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 2 Mayıs 2012; 2:07:33 >
-
Biraz sakin ol bu ne agresiflik böyle burası forum herkes karşılıklı saygı içerisinde istediğini yazabilir. Sana göre oyunun en iyi klanı şuyken bana göre bu olabililir. Sakin ol biraz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 1 Mayıs 2012; 22:21:23 > -
Türkler birlik olsa orada klan felan kalmazda diğer dostlardan yanaşan çıkmadı (Sultans-Anatolian hariç)
Biz verdiğimiz sözü tuttuk anadoluya giren ilk klan olduk toprak aldık savunduk. İnşallah yarında tutmaya devam edeceğiz. Silinsekte dahada güçlü geleceğiz.
RDR nin oyundaki asli amacı Anadoluya hakim olmak ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 1 Mayıs 2012; 22:29:41 > -
Çok güçlü klanlarımız var ama genelde şu birlik beraberliği sağlayamıyoruz. Yabancılar baya iyi yapıyor takip ettiğim kadarıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fornicras.
Çok güçlü klanlarımız var ama genelde şu birlik beraberliği sağlayamıyoruz. Yabancılar baya iyi yapıyor takip ettiğim kadarıyla.
8 yıllık rpg oyuncusuyum , wot a yeni başladım fakat sunu diyebilirim ki 1000 tane yabancıyı idare edebilirsin fakat 10 tane Türk'ü idare etmek hayli zordur -
quote:
Türkler birlik olsa orada klan felan kalmazda diğer dostlardan yanaşan çıkmadı (Sultans-Anatolian hariç)
Biz verdiğimiz sözü tuttuk anadoluya giren ilk klan olduk toprak aldık savunduk. İnşallah yarında tutmaya devam edeceğiz. Silinsekte dahada güçlü geleceğiz.
RDR nin oyundaki asli amacı Anadoluya hakim olmak ...
quote:
Orijinalden alıntı: BasicWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: Fornicras.
Çok güçlü klanlarımız var ama genelde şu birlik beraberliği sağlayamıyoruz. Yabancılar baya iyi yapıyor takip ettiğim kadarıyla.
8 yıllık rpg oyuncusuyum , wot a yeni başladım fakat sunu diyebilirim ki 1000 tane yabancıyı idare edebilirsin fakat 10 tane Türk'ü idare etmek hayli zordur
Sultans'la da yaptığımız görüşmelerden sonra da aynı durum ortaya çıkıyor ve savas saatlerinin klan yapısı için erken olduğunu söyleyebilirim. O bakımdan sizlere dilekten öte yardımda bulunmamız mümkün değildi. Siz Anadolu topraklarına çıktınız, biz de 1453 klanı olarak İstanbul'u alma hedefimizi gerçekleştireceğiz... [Bu bakımdan sizlerin Anadolu topraklarına çıkmanıza en az sizin kadar sevindik] Diğer yandan, Türkler konusunda genel bir ifade, genelleme kesinlikle yanlıştır. Ancak bazı noktaları es geçmemek lazım, burnu havada tavırlar, kıskançlıklar, laf atmalar vs gibi klasik düşük profil kalite göstergelerinden de uzaklaşmak gerekiyor bazı şeyleri ortak olarak başarabilmek için....
-
anadolu da klan savaş bölge saati çok erken ondan olabilirmi yardım gelmemesi?
tek tek irtibata geçmeyi denedinizmi belkide de DH'a girmiyorlardır?
Değiştirme : Tebrikler bu arada Türkiyeden toprak almak güzel bişi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Mayıs 2012; 9:02:38 > -
Savaş saat 21.30 da oluyor.Counter olursa 20.30...Bence burda o kadar sıkıntı yok.Ama tabi işler güçler olabilir...Ama en azından elinden geldiği kadarıyla derler ya..O bile olsa yeter...Anadolu toprakları İstanbulun her iki tarafınıda benim gözümde kapsamaktadır.İnşallah oralarıda alabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
anadolu da klan savaş bölge saati çok erken ondan olabilirmi yardım gelmemesi?
tek tek irtibata geçmeyi denedinizmi belkide de DH'a girmiyorlardır?
Değiştirme : Tebrikler bu arada Türkiyeden toprak almak güzel bişi .
Arkadaşlar iletişime geçti diğer klanlarla. Sultansla ben bizzat iletişime geçtim merak etme okadarını düşünüyoruz...
1453 deki arkadaş İstanbulu almak hedefimiz diyorsun ama Türkiye ye yardım edemeyiz saatler erken diyorsun İstanbul saati de aynı dikkat ettiniz mi acaba? Ayrıca yardım gelmemesi bence yardım etmek istememe düşüncesinden geliyor !!! Kaldıki biz bunu çok iyi biliyoruz...
Neyse arkadaşlar anatolian ve sultans a ilk günkü yardımları için teşekkürler. Son tank patlayana kadar burada Türkiye topraklarını sonuna kadar savunacağız. Silinirsek daha da güçlü bir RDR e tekrar gelecek Anadolu için saygılar...
-
Hocam klan mevzularıyla pek ılgılenmıyorum ama RDR hakkında duydugum bır ıstıhbarat üzere sıze bısey sormak ısterım.sız KUZEY AFRİKA topragında ıken neden topraklarınızı tek mermı atmadan verdınız ve neden dıbınızde bulunan 1453 ya da TURKS klanına sahıp oldugunuz topragı devretmeden yardımcı olmadan elın yabancı klanına toprakları devrederek gıttınız eger bu gercekten boyleyse sımdı yardım edın felan bıraz sacma oluyor
bu arada ıstıhbaratı nerden aldın dıye sormayın soylemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı_Bumbala -- 2 Mayıs 2012; 14:41:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hacı_Bumbala
Hocam klan mevzularıyla pek ılgılenmıyorum ama RDR hakkında duydugum bır ıstıhbarat üzere sıze bısey sormak ısterım.sız KUZEY AFRİKA topragında ıken neden topraklarınızı tek mermı atmadan verdınız ve neden dıbınızde bulunan 1453 ya da TURKS klanına sahıp oldugunuz topragı devretmeden yardımcı olmadan elın yabancı klanına toprakları devrederek gıttınız eger bu gercekten boyleyse sımdı yardım edın felan bıraz sacma oluyor
bu arada ıstıhbaratı nerden aldın dıye sormayın soylemem
Senin söylediğin istihbarat değil asılsız dedikodu, bu asılsız dedikoduyu sana yapan kimse ve bu yazıyı okuyorsa utansın.
Diğer konu ise yine dedikoduda bahsedilen tek mermi atmadan toprak bırakma konusu tamamen asılsız biz Afrikadan çıkarken tanklarımızın çoğu kilitlenmişti , savaştık kayıp ettik ve toprakların bir kısmını vermek zorunda kaldık.
Batıda yeşil ittifak ile savaşırken doğuda anlaşma gereği 2400 'lük toprağı anlaştığım süre kadar tutup anlaşmış olduğumuz klana bıraktık ve Afrikadan çıktık.
Madem klanlarla alakan yok sen klan savaşları konusunaa tamamen fransızsın demektir. Sana bir öğüt her duyduğuna inanma...
-
Ordaki durumlar biraz karışık.Biz elimizden gelen yardımı gösterdik.İyi incelediysen daha önceden yapmış olduğumuz antlaşmalar gereği doğuda da savaşdaydık.Ama yinede 3-4 gün 15 chipimizi gönderip yardım ettik tabikide sonuçta hepimiz türküz türk klanlarıyız.İstiğbaratı aldığın kişi yada kişiler yanlış düşünmüşler.Kendi topraklarımızdan 2 tanesini verdik tankları tekrar açılsın diye hq larını taşısınlar diye.Biz orda ortak hareket ettik edebildiğimiz kadarıyla.Tank freezing sistemiyle ancak bukadar.
Şimdilik bu kadar söyleyebilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X