Şimdi Ara

Anadolu Seferi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: Hacı_Bumbala

Hocam klan mevzularıyla pek ılgılenmıyorum ama RDR hakkında duydugum bır ıstıhbarat üzere sıze bısey sormak ısterım.sız KUZEY AFRİKA topragında ıken neden topraklarınızı tek mermı atmadan verdınız ve neden dıbınızde bulunan 1453 ya da TURKS klanına sahıp oldugunuz topragı devretmeden yardımcı olmadan elın yabancı klanına toprakları devrederek gıttınız eger bu gercekten boyleyse sımdı yardım edın felan bıraz sacma oluyor

bu arada ıstıhbaratı nerden aldın dıye sormayın soylemem

Senin söylediğin istihbarat değil asılsız dedikodu, bu asılsız dedikoduyu sana yapan kimse ve bu yazıyı okuyorsa utansın.

Diğer konu ise yine dedikoduda bahsedilen tek mermi atmadan toprak bırakma konusu tamamen asılsız biz Afrikadan çıkarken tanklarımızın çoğu kilitlenmişti , savaştık kayıp ettik ve toprakların bir kısmını vermek zorunda kaldık.

Batıda yeşil ittifak ile savaşırken doğuda anlaşma gereği 2400 'lük toprağı anlaştığım süre kadar tutup anlaşmış olduğumuz klana bıraktık ve Afrikadan çıktık.

Madem klanlarla alakan yok sen klan savaşları konusunaa tamamen fransızsın demektir. Sana bir öğüt her duyduğuna inanma...

bence de ıftıra atan utansın!!! ayrıca eger dedıgın gıbı dedıkodu ıse bence etrafınızdakı turk klanları stratejılerınız hakkında bılgılendırın kı, burada yayınlayın, duyurun vs... yanlıs anlasılmalara sebep olmasın

tanklarımız kılıtlendı demıssın savasacak tank kalmadı demıssın eger tankların kılıtlendı ıse sen gıdıp turks ve 1453 den yardım felan ıstedın mı durumunu anlattın mı ya da onlar senden yardım ıstedı mı sen ne yaptın vs......

Hocam demıssınkı orada turuncu burada yesıl vs... ıttıfak yaptım felan eyvallah ama sana sunu sormak ısterım sen asıl ıttıfak yapman gereken anlasma yapman gereken dıbınde topragı olan klan turk klanları ıken gıdıp elalemın yabancı klanları ıle neden anlasma yaptınız ne ısınız var onlarla tabı sızın stratejınızdır bılemem karısamam

fransız olmama gelınce ben fransız ısem sen marslısın benden de bır ogut ''duyduguna ınanma ama aslı var mı dıye bır arastır''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı_Bumbala -- 2 Mayıs 2012; 15:55:35 >

• Bu arada şunu da söylemek isterim bu sadece bir oyun o yüzden çok ciddiye almamak gerekir gerçekten memleketi kurtarmıyoruz o yüzden brbirimizi suçlayıp kırmaya vs..
    gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı_Bumbala -- 2 Mayıs 2012; 16:25:12 >
  • Sanırım ortam biraz gerilmiş. O zaman hemen sakince şunları soruyorum ve sakince cevap istiyorum
    1. Kimle savaştınız? zaten en önde 1453 klanı vardı.
    2. kırmızı ittifakın aleyhine çalışan bir mavi ittifakla kırmızı ittifak üyesiyken nasıl anlaştınız? hem kırmızı ittifakta olupta hemde düşmanımıza yardım eden bir ittifakla biz anlaşma yapsaydık bizim için ne derdiniz?
    3. tanklar kilitlendimi paslandımı orasını bilemeyiz ama madem zor durumdasınız neden haber vermiyorsunuz bir gecede yeşil ittifak 1453ün arkasına sarkabiliyor.
    4. Afrikadaki yeşil ittifakla savaştınız ve başarısız oldunuz anadoluya girmeyi en büyük klanları falan dize getirmeyi nasıl başardınız? iman gücümü? veya 3 haftada bu devrimi nasıl yaptınız donanimhaberde paylaşında türk oyuncularının ve klanlarının kalitesi artsın :)
    ayrıca keşke hergün 9da o haritadan ss alsaydım. çünkü ben rdr klanının savaştığını bir veya iki kere gördüm onunda sebebi 1453 klanı tam bir haftadır savaştaydı hiç ard arda iki gün aynı klanla savaşmadı en sonunda biz toparlanana kadar rdr öne gelsin diye düşündük. benmi yanlış gördüm acaba diye tereddütteyim şuan.

• Evet size katılıyorum daha fazla uzatmanın gereği yok yinede destek amaçlı birşeyler yazmak istedim ben yukarıdaki mesajımda. Burada birbirimize herzaman lazım olduğumuzun herkez farkında olmalıdır bu olaylar başa gelince anlamanın bir gereği kalmıyor sadece.
  • Evet tam da tahmin ettiğim gibi cevaplar gelmiş... Eski mevzuları kurcalamanın pek bir anlamı yok ancak afrika'daki güçsüz bir iki klanla sözümona savaşıp kaybetmeniz, sonrasında tanklarınızın yüzde 80'inin freeze girdiğini söylemeniz bir yana diğer yandan EU server'ının en güçlü ittifağının göbeğinde, biz onları denize döktük ehuhehe tarzında yaklaşımlar vs bana çok havada geliyor. Havada kaldı yani. Elbette ki biz de fiili olarak yardımcı olmak isterdik ancak savas saatleri, klan politikası, harita tercihleri vs gibi konularda uyusmadıgı için yardım edemedik. Kimsenin baska bir klanın yönetimine karısacak hali yok, hoş, bunu açıklamak zorunda da değilim ancak insanların kafasında şüpheler kalmasın diye bunu açıklama ihtiyacı hissettim. Diğer yandan, malüm klanın zamanındaki diplomatları ile yaptıgımız görüşmeler sonunda, diplomat arkadasın kendi inisiyatifini kullarak şuanda adını hatırlayamadgm dogu sınırında bir yere o da sadece savunma için çip atmanız, sonrasında orayı kaybetmeniz, 1453 ve TXG klanlarının günlerce, belki de bir hiç uğruna orda 5 klana karşı savunma yapması, malüm klanın doğu sınırlarının korunması için yaptıgımız emekler çabuk unutulmus görüyorum. Bunun üzerine bir gün aniden size komsu olan tüm topraklarımızı PGD yani bizim savastgmız klana bırakmanız, sizin o zaman bizim aramızda anlasma var dediğiniz VVV klanının bizm o zamanli güney sınırları üzerinden gri ittifaga ait JOD klanına topraklarını bırakması bunun sonucunda o kadar klan yetmiyormus gibi bir de JOD'la savasmamız gerçekten çok ironik. Yani düşmanımızın dost oldugu bir ittifakla (mavi) anlasma yapan müttefiğimiz, sonrasında da bütün sınırlarını bizim fiili olarak savasta oldugumuz gri ittifağın PGD adlı klanına bırakması gerçekten çok manidar. İnsanın aklına ' madem çıkacaktın, bize bıraksaydınız keşke ' cümlesi gelmiyor değil. Sonrasında malüm yönetici arkadaslar ünlem isaretleri ile, laf çarpıtmaları ile bizim bu kadar emeğimiz hatta üzerine bir de ödül olarak bu olayları yaşamamızı unutyor yada bilerek yapıyor. Üzgünüm dostlarım ama yaptığınız ve söyledikleriniz çok komik geliyor bizlere. Aramızda herşeye rağmen bozamadığınız dostluğumuzu buralarda insanlara 1453 klanını yanlış LANSE ettirerek bozmaya, yok etmeye çalışmayın. Biz sonuna kadar söz konusu tüm TÜRK klanları ile ittifağız (A-T-T hariç) ve ne olursa olsun bizler her zaman ortak hareket etmeye sonuna kadar hazırız. Sizlere de Anadolu topraklarında en içten dileklerimle başarılar diliyorum.

Unutmadan söyleyim, bizim İstanbul olan hedefimiz uzun vadeli bir hedeftir. Gerekli bazı aşamalar gerçekleştikten sonra bu hedefe yoğunlaşacağız. Bu konu içerisinde klanımdan herhangi bir arkadaş muhattap olmaycaktır. Sadece 1453 klanı ile ilgili doğrudan ve dolaylı sorularda, konularda -bu konu başlığı için- 1453 klanının muhattabı benimdir. Teşekkürler.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gmx -- 2 Mayıs 2012; 17:57:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peker16

quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

Aklınaza takılanları dedikodu ile değil bana gelip sorun işin doğrusunu öğrenip o şekilde ithamlarda bulunun sağdan soldan dolma bilgilerle hareket etmeyiniz saygılar...

Sanırım ortam biraz gerilmiş. O zaman hemen sakince şunları soruyorum ve sakince cevap istiyorum
    1. Kimle savaştınız? zaten en önde 1453 klanı vardı.
    2. kırmızı ittifakın aleyhine çalışan bir mavi ittifakla kırmızı ittifak üyesiyken nasıl anlaştınız? hem kırmızı ittifakta olupta hemde düşmanımıza yardım eden bir ittifakla biz anlaşma yapsaydık bizim için ne derdiniz?
    3. tanklar kilitlendimi paslandımı orasını bilemeyiz ama madem zor durumdasınız neden haber vermiyorsunuz bir gecede yeşil ittifak 1453ün arkasına sarkabiliyor.
    4. Afrikadaki yeşil ittifakla savaştınız ve başarısız oldunuz anadoluya girmeyi en büyük klanları falan dize getirmeyi nasıl başardınız? iman gücümü? veya 3 haftada bu devrimi nasıl yaptınız donanimhaberde paylaşında türk oyuncularının ve klanlarının kalitesi artsın :)
    ayrıca keşke hergün 9da o haritadan ss alsaydım. çünkü ben rdr klanının savaştığını bir veya iki kere gördüm onunda sebebi 1453 klanı tam bir haftadır savaştaydı hiç ard arda iki gün aynı klanla savaşmadı en sonunda biz toparlanana kadar rdr öne gelsin diye düşündük. benmi yanlış gördüm acaba diye tereddütteyim şuan.

sordum.

1. Batıya doğru bir koridor açıldı czipe karşı 3-4 gün boyunca 15 chiple savunma yapıldı. Arkalardan toprak verilip 1453 ün tankaları açılana kadar czip tutuldu.
    2. Mavi ittifakla anlaşma bölgeden almanlar çekilirken yapıldı. Mavi ittifak kesinlikle kırmızının düşmanı değildi(Bu bilgi nerden geldiyse). Anlaşma kırmızı ittifağın batıyı ve kuzeyi savunması mavilerinde güneyi ve doğuyu savunması şeklindeydi. Edindiğiniz bilgiler yanlıştır.
    3. İletişim karşılıklı olmalı gelip giden diplomatınız oldumu? Cziple savaşıyoruz 1453 den saldırı yapmasını isticez yetkili bir adam bulamadım 1 gece saldırı yaptırtamadık böyle ortamda daha ne beklenebilir???
    4. Bizim anadoluya girişimizi küçümsemek için bunları söylediysen yazık derim. İman gücü veya değil önemli olan bir Türk klanının bu başarıyı göstermiş olması. Sizlerde umarım başarırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 2 Mayıs 2012; 19:53:57 >

• Karmakarışık yazmışsın...Ortada ironik bir durum yok komik olan bir durum yok..Ben şimdi burdan yaptıklarımızı stratejilerimizi diplomatlar arası konuşmaları yazsam işin içinden çıkamayız çünkü çok uzun mevzular ve olup bitmiş şeyler.Sen yukarda yazmışsın bayağı ne kadar karışık ben bile işin içinde olan biri olarak bunları bizzat yaşamış biri olarak anlayamadım ne demek istediğini.
    Kısaca şunları söyliym.Aşağı afrika (west africa) açılmadan biz yukardan savaşa savaşa SLTN ile birlikte PGD ve TAT klanı ittifakını (ki aylardır orda olan klanlardır) yerlerinden çıkardık.PGD klanını 1200 lük toprağından ettik.SLTN da TAT la boğuştu.Kordineli devam ettik.TAT ı ve PGDİ birlikte elimine ettik.Tartıştık strateji belirledik vs...PGD ve TAT bitti.Daha sonra birkaç klan daha bize katıldı vs.Bunları yazmıyorum çok uzun...
    Biz doğuya SLTN batıya geçti.Sağımızdaki klanla (ismi lazım değil) 2400 lük toprak sahipleri ile 5-6 aydır çok iyi dostluğumuz var ki orda buluştuk bunu kararlaştırdık...Bu sırada sanırım 1453 sol alt taraftan girmişti...Daha sonra orda arada kaldıkları için tutunamadılar doğal olarak...Ama bu arada inan biz aramızda acaba 1453 e bir yol bulup ulaşabilirmiyiz yardım için konuşuyorduk...Bunu samimi söylüyorum.Ama yapamadık arada mesafe çoktu chip yetmezdi...
    Daha sonra WEST africa açıldı ve 1453 TURKS klanları boş haritalardan yani (güneyden) altımızdan yani geldiler...O sıralarda bizimle ne oyundan nede tsden görüşen olmadı.Bende diplomat arkadaşıma dedim bir görüşelim ne güzel burda kalabalık olduk harmanlarız buraları...Amma velakin sol taraftaki kendi aralarındaki stratejilerini sürdürdüler ve savaştılar kazandılar kaybettiler vs...Biz üst 2 landing bölgesi daha sonra 2400 lük toprak için o taraftaki çıkarma bölgesinden gelen klanlar (landing bölgesi bir kez elden gidince ertesi gün full tanklı klanlar gelebilir ki 3 tane geldi ordan ne yazık ki) savaşmak zorundaydık.2400 lük için daha önceden konuşulmuş birşey...O sıralarda nihayet bir kişi tsye geldi ve yardımlaşalım biraz sıkntıdayız dedi.Tabii dedik aramızda konuştuk..Türk klanlarıyız yabancılarla anlaşacağımıza birlik olmak en doğrusu dedik ve aradaki toprağı alıp polonyalılarla komşu olduk.czpıp 4c ile 4 gün savaştık ve o toprağı vermedik.Dikkat et doğuda savaştayız ki üssten Maltadan da savaş gelebilir...1453e 2 toprağımızı verdik içeri doğru ki tankları gelsin yada hqsunu kaçırsın.Çok güzel bi stratejiydi olması gereken idi yaptık.Daha sonra savaştık çabaladık ama tanklar sınırlı olduğu için ve bu polonyalılar 5-6 klan oldukları için ne yazık ki tutunamadık (zaten artık haritda kalıcı olmak çok zor devir diam oluyo sürekli wot sağolsun)
    Ama sana şunu söyleyim malum klan deyip durmuşsun valla üzüldüm...Tam o sıralarda malum klanın (bende söyleyeyim) random maçda benim klanımdaki oyuncularla müfreze yaparlarken karşı takımlara düşmüşler 3-3 olarak.Malum klanın komutanı hangi amaçla yaptı neden böyle birşey yaptı ki; o zamana kadar haftada 1 kez kendisiyle konuşurdum hep ben ilk selam verirdim hala görsem selam veririm benim inancım bu yönde çünkü; youtuba bu oynadıkları random maç görüntülerini koymuşlar.Bizimkilerin tanklarının patladığı ve yenildiği bir maç o...Klan içerisinde bunun üstünü örtmeye çalıştık yaymadık üzerimize düşeni bize yakışanı yaptık.Kendisine sadece oyundan bunu neden ve hangi amaçla yaptın ne güzel birlikte hareket ediyoruz beklemezdim şaşırdım şeklinde bir şeyler yazdım cevap dahi vermedi.
    Bunları yazıyorum normalde yazmamam gerekli ama.Bu yukarıda yazdıklarım gerçek olanlar yani yaşananlar.Burda RDR olarak biz sizinle daha ilk günden daha irtibata geçebilirdik yada siz geçebilirdiniz geç kaladık.Bence bu hatalarımız.Başka birşey değil.Ama bir klanın komutanı bir TÜRK KLANININ OYUNCULARINI BU YUKARDA BAHSETTİĞİM ŞEKİLDE VİDEO OLARAK DALGA GEÇER GİBİ HAKLI YADA HAKSIZ YOUTUBa koyarmı?Gelir birşey bir sıkıntı olmuşsa bana söyler yada başka bir yetkiliye söyler.
    Şimdi objektif ol...Düşün irdele...

• quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaNTR3

Karmakarışık yazmışsın...Ortada ironik bir durum yok komik olan bir durum yok..Ben şimdi burdan yaptıklarımızı stratejilerimizi diplomatlar arası konuşmaları yazsam işin içinden çıkamayız çünkü çok uzun mevzular ve olup bitmiş şeyler.Sen yukarda yazmışsın bayağı ne kadar karışık ben bile işin içinde olan biri olarak bunları bizzat yaşamış biri olarak anlayamadım ne demek istediğini.
    Kısaca şunları söyliym.Aşağı afrika (west africa) açılmadan biz yukardan savaşa savaşa SLTN ile birlikte PGD ve TAT klanı ittifakını (ki aylardır orda olan klanlardır) yerlerinden çıkardık.PGD klanını 1200 lük toprağından ettik.SLTN da TAT la boğuştu.Kordineli devam ettik.TAT ı ve PGDİ birlikte elimine ettik.Tartıştık strateji belirledik vs...PGD ve TAT bitti.Daha sonra birkaç klan daha bize katıldı vs.Bunları yazmıyorum çok uzun...
    Biz doğuya SLTN batıya geçti.Sağımızdaki klanla (ismi lazım değil) 2400 lük toprak sahipleri ile 5-6 aydır çok iyi dostluğumuz var ki orda buluştuk bunu kararlaştırdık...Bu sırada sanırım 1453 sol alt taraftan girmişti...Daha sonra orda arada kaldıkları için tutunamadılar doğal olarak...Ama bu arada inan biz aramızda acaba 1453 e bir yol bulup ulaşabilirmiyiz yardım için konuşuyorduk...Bunu samimi söylüyorum.Ama yapamadık arada mesafe çoktu chip yetmezdi...
    Daha sonra WEST africa açıldı ve 1453 TURKS klanları boş haritalardan yani (güneyden) altımızdan yani geldiler...O sıralarda bizimle ne oyundan nede tsden görüşen olmadı.Bende diplomat arkadaşıma dedim bir görüşelim ne güzel burda kalabalık olduk harmanlarız buraları...Amma velakin sol taraftaki kendi aralarındaki stratejilerini sürdürdüler ve savaştılar kazandılar kaybettiler vs...Biz üst 2 landing bölgesi daha sonra 2400 lük toprak için o taraftaki çıkarma bölgesinden gelen klanlar (landing bölgesi bir kez elden gidince ertesi gün full tanklı klanlar gelebilir ki 3 tane geldi ordan ne yazık ki) savaşmak zorundaydık.2400 lük için daha önceden konuşulmuş birşey...O sıralarda nihayet bir kişi tsye geldi ve yardımlaşalım biraz sıkntıdayız dedi.Tabii dedik aramızda konuştuk..Türk klanlarıyız yabancılarla anlaşacağımıza birlik olmak en doğrusu dedik ve aradaki toprağı alıp polonyalılarla komşu olduk.czpıp 4c ile 4 gün savaştık ve o toprağı vermedik.Dikkat et doğuda savaştayız ki üssten Maltadan da savaş gelebilir...1453e 2 toprağımızı verdik içeri doğru ki tankları gelsin yada hqsunu kaçırsın.Çok güzel bi stratejiydi olması gereken idi yaptık.Daha sonra savaştık çabaladık ama tanklar sınırlı olduğu için ve bu polonyalılar 5-6 klan oldukları için ne yazık ki tutunamadık (zaten artık haritda kalıcı olmak çok zor devir diam oluyo sürekli wot sağolsun)
    Ama sana şunu söyleyim malum klan deyip durmuşsun valla üzüldüm...Tam o sıralarda malum klanın (bende söyleyeyim) random maçda benim klanımdaki oyuncularla müfreze yaparlarken karşı takımlara düşmüşler 3-3 olarak.Malum klanın komutanı hangi amaçla yaptı neden böyle birşey yaptı ki; o zamana kadar haftada 1 kez kendisiyle konuşurdum hep ben ilk selam verirdim hala görsem selam veririm benim inancım bu yönde çünkü; youtuba bu oynadıkları random maç görüntülerini koymuşlar.Bizimkilerin tanklarının patladığı ve yenildiği bir maç o...Klan içerisinde bunun üstünü örtmeye çalıştık yaymadık üzerimize düşeni bize yakışanı yaptık.Kendisine sadece oyundan bunu neden ve hangi amaçla yaptın ne güzel birlikte hareket ediyoruz beklemezdim şaşırdım şeklinde bir şeyler yazdım cevap dahi vermedi.
    Bunları yazıyorum normalde yazmamam gerekli ama.Bu yukarıda yazdıklarım gerçek olanlar yani yaşananlar.Burda RDR olarak biz sizinle daha ilk günden daha irtibata geçebilirdik yada siz geçebilirdiniz geç kaladık.Bence bu hatalarımız.Başka birşey değil.Ama bir klanın komutanı bir TÜRK KLANININ OYUNCULARINI BU YUKARDA BAHSETTİĞİM ŞEKİLDE VİDEO OLARAK DALGA GEÇER GİBİ HAKLI YADA HAKSIZ YOUTUBa koyarmı?Gelir birşey bir sıkıntı olmuşsa bana söyler yada başka bir yetkiliye söyler.
    Şimdi objektif ol...Düşün irdele...

Merhaba gökhan, çok güzel özetlemişsin eline sağlık. Şunu söyleyim, eski olan olaylar asla gelecekteki işbirliğimizi zedelemeyecektir. Sadece bazı konularda aydınlanması gereken şeyler konustuk, sorduk asla sıkıntı yok... Youtube konusunda klanınızın üyelerinin bize karsı söylemleri gerçekten hoş olmadı, 2 videoda da gördüğün üzere ilk lafı söyleyen onlar oldu mutlaka. Hatta ikinci videodaki ilk muhabbet başlangıcı gerçekten çok üzdü beni. Ayrıca sanırım yerim söylenmiş olmalı ki hiç yoktan tracer yemeye başladım :) sonrasında benim saklandığım yere gelmeler vs, maç gerçekten güzel maçtı asla da bir art-niyetimiz yok. Bu konuda içiniz çok rahat olsun. Ona bakarsan BOHH klanına yenildiğimiz tek maçı adamlar youtube'a koymuslar, biz TURKS'deyken... Ben başkanım, klan başkanıyım ancak bizim ts3 ümüze gelen sizin diplomatlardan, başkan rütbesinden düşük olanların benle klan hakkında konusmalarına vs en ufak alınganlık yapmadım. Sultans'ın ve hatta tonlarca yabancı klanın hem diplomatik hem de dostça bir şekilde tüm başkanlarıyla tanıstım ancak henüz Evren'le tanışmadm. Gelen arkadaşlara karşı da demedim ayıp olmasın diye. Bence aramzdaki bu ortam iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Mesela 1453 klanının Sultans klanı, oyuncuları, yöneticileriyle arası gayet mükemmel. Her şekilde ama her şekilde her zaman iletişim kuruyoruz. Ben hemen her akşam online oluyorum zaten, ben olmazsam cihanmert, dvl_chupacabra vs hepsi hemen her akşam oyunda olan arkadaşlar. Bence bazı şeyleri yeteri kadar konustuk, kızdık, deşarj olduk. Artık gerçekten bizim Sultans'la oldugu gibi sizlerle de iyi iletişimde olmayı isteriz. Teşekkürler.

• Evrenle tanışmak istersen bir kere selam verip hatrını sorman yeterli.Bu benim içinde geçerli ki sana söylediğimi hatırlıyorum...
    Youtube konusuna gelince yazımda da belrtiğim gibi eğer dikkatli okunması gerekirse HAKLI YADA HAKSIZ OLALIM VİDYONUN ORAYA KONMASI ÇOK YANLIŞ BANA GÖRE...Bizler yetkililer olarak yapıcı olmalıyız...
    Dediğim gibi selam verip hatır sorman tanışmak için yeterli...Ben bunu çok defa yaptım biliyorsun...İnşallah Türk klanları olarak egolarımıza kapılmadan yada adını ne koyarsan koy oyun sonuçta birlikte hareket ederiz...
    Görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaNTR3

Evrenle tanışmak istersen bir kere selam verip hatrını sorman yeterli.Bu benim içinde geçerli ki sana söylediğimi hatırlıyorum...
    Youtube konusuna gelince yazımda da belrtiğim gibi eğer dikkatli okunması gerekirse HAKLI YADA HAKSIZ OLALIM VİDYONUN ORAYA KONMASI ÇOK YANLIŞ BANA GÖRE...Bizler yetkililer olarak yapıcı olmalıyız...
    Dediğim gibi selam verip hatır sorman tanışmak için yeterli...Ben bunu çok defa yaptım biliyorsun...İnşallah Türk klanları olarak egolarımıza kapılmadan yada adını ne koyarsan koy oyun sonuçta birlikte hareket ederiz...
    Görüşmek üzere...

Videoları izleyenler 1453 komutanının videolardaki tavrını ve yaptığı yorumları benim gibi bir klan komutanına yakuştırmayacaktır. Videolardan birisinde bir kaç arkadaşımızın girdiği savaşta 1453'ün komutanıda denk geliyor ve arkadaşlarımızda karşı takımda bulunan klan arkadaşına bir şey yazıyor ve nedense bunu başka anlamlar yükleyim bambaşka yorum yapılıyor. Buda olmadı.

Oyunu tek kendi açımızdan değil etraflıca izlemek gerekiyor. Adamın birisi ben duydumki siz tek mermi atmadan dostlarınızı yalnız bırakıyorsunuz neden diyor (buraya dikkat böyle bir şey oldumu diye sorulmamış) ki bunu söyleyen kişi konulara tamamen yabancı dedikodulara dayanarak hesap sorarcasına yorum yapmış. Umarım bu gereksiz mesajlar artık bitmiştir eğer tartışma olacaksa bu yetkililer arasında yapılsın konu daha fazla kirletilmesin.

1453 yetkilileri ile RDR bir toplantı yapmalı ve sorun çözülmeli koca oyunda 3-5 klanız böyle kırgınlık ve küskünlükler için klan sayımız çok az, ilerde sayımız artınca atışmaya ve küsmeye devam ederiz.

Biz RDR olarak Anadolu seferinde yolumuza dostlarımızın desteği ile devam ediyoruz. Tüm Türk klanlarının desteğini bekliyoruz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 3 Mayıs 2012; 13:05:42 >

• Bizde çıkmak isteriz anadoluya, Ama ana savaşcılarımızın pek çoğu saat 21:00 da online oluyor. Ben bile işten eve gelip direk pc başına gecersem savaşalara katılabilirim. Şu An gece 00:00 owner maçlarına çıktığımız ingiltere bölgesine dadandık. Her gece 3000 altınlık cephane gidiyor. Afrikanın 30 günde kasılmış altınlarını çarçur ediyoruz. Umarım 4500 altınlık toprak bizim olur.
  • Evet söylediklerine aynen katılıyorum...saat konusu sıkıntı altın konuları sıkıntı...İnşallah istediklerimizi elde edebiliriz.
  • RDR anadolu mücadelesini polonyalılara karşı tek başına sürdürüyor arkadaşlar...

İçanadolu tekrar Türklerin eline geçmiştir...
  • rdr anadolu seferine katılan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum......
  • Akdeniz GEÇİLMEZ!!!!

• quote:

Akdeniz GEÇİLMEZ!!!!

bu savaslara nasıl katılıyoruz? kv ve kv3 var bende ama nasıl katılacağımı bulamadım, premium mu olmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

quote:

Akdeniz GEÇİLMEZ!!!!

bu savaslara nasıl katılıyoruz? kv ve kv3 var bende ama nasıl katılacağımı bulamadım, premium mu olmak gerekiyor ?

Öncelikle son seviye tanka sahip oalcaksın. Ayrıca klanın bir bölgede savaşırsa ozaman savaş saati geldiğinde özel saavaş açılıyor altta ve oradan giriyosun takıma seçilersen savaşıyorsun.

• TAM 7 GÜNDÜR TÜRKİYEDE TOPRAK TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ ARKADAŞLAR ARALIKSIZ SAVAŞARAK!!! SONUNA KADAR BU TOPRAKLARI BIRAKMAMAK İÇİN SON TANKIMIZ MS1 OLSADA ONLA ÇIKIP SAVAŞACAZ!!!
  • Tebrikler RDR'ye ve destek olanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Tebrikler RDR'ye ve destek olanlara.

Teşekkürler ama malesef pek destek alamıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.