Şimdi Ara

[Ana Konu]~WoW Hakkında Bilinmeyenler - Yeniler Geldi ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
15
Favori
14.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun suresi sen girsen de girmesen de isler.yeni eklenenlere YENI gibi bir ibare koyulsa...var da benim mi dikkatimi cekmedi yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunterların pet görevleri vardı.Shamanların da totem görevleri vardı.Dağların tepelerine falan çıkardın,ölüm gibiydi.40 level mount olayı çok zordu.Zaten genelde 40 olunca direk alamıyorduk çok pahalı olduğu için.
  • Ah Broken tooth ah :/ Az mage ve warlock ile beslemedim seni.. Hele beastmastery ilk güncellendiğinde katliam olmuştu.

Sınıfları birbirinden ayıran güzel questler vardı gerçekten. Hunterlar sırayla hayvan tamelerdi, druidler ile hasta hayvanları iyileştirirdiniz, warlockların enslave etmeden önce demonları yenmesi gerekirdi, shamanlar barrens de saatlerce "Where is Kranal Fiss!?!" diye bağırırlardı (isime dikkat :)), warriorlar silah için elemantal keserlerdi, roguelara hırsızlığı öğretirdi vs vs...

Ama en sevdiklerim Hunter ve Priestlerın molten Core dan aldıkları questlerdi, hunter questleri kite ustası yapıyordu bitirene kadar, uzun zamandır oynamama rağmen gene girsem ayın şekilde kitelarım milleti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Nisan 2013; 11:16:27 >
  • Yeni eklenenleri tarih belirterek ekledim zaten
  • Yeni eklediğin videolar gözükmüyor. DH tüp içindeki video linklerinden &feature=player_embedded falan filan bişiler var ya onları çıkarır mısın?
  • Çok iyi olmuş böyle bilgileri toparlayıp paylaşman, eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay meursault -- 8 Nisan 2013; 21:07:00 >
  • Ben teşekkür ederim
  • süper paylaşım

ek bilgi olarak ;

PvP rank 11 yada 10 tam hatırlamıyorum( General yani ) olursanız bedavadan bineğiniz oluyordu Alterac Valley de az honor kasmışlığım yoktur bunun yüzünden .

Dishonorable kill den , ötürü world pvp de zorluk çekiliyordu gerçekten.
  • Yine bir saat okudum. Yalnız;
    # Draenei oynanabilir bir ırk olarak TBC'nin yayınlanmasından 6-7 ay sonra sunuldu.
    ?
  • Bilmiyorum Açıkcası
  • Yarın toplanıp 7:40'ta Goldshire'daki o lanetli eve girecez Akşam 7 mi acaba?
  • verdigin resim mi videomu gorunmuyo bağzıları alternatif ling de ekleyebilirmisin
  • abi biri bana karazhanda ki ablaların konuşmalarını göndersin pmden ya.arıyorum arıyorum bulamıyorum illa karazhana girdirecekler adamı

• Succubuslar mı?
    http://www.wowhead.com/npc=16461#comments

Farklı bir tane kast ettiysen hepsi vardır o linki takip edersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Succubuslar mı?
    http://www.wowhead.com/npc=16461#comments

Farklı bir tane kast ettiysen hepsi vardır o linki takip edersen.

hay yaşa ya aslında pek bir numaraları yokmuş.

• Birde sanki flight masterlar daha pahalıydı ya? Yada ben fakirdim bilmiyorum ama belimi çok büküyordu o para :( korsan flight mastere biniyoduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 23 Nisan 2013; 10:39:55 >
  • BC ye basladigimda bu sarki cok meshurdu :)

http://www.youtube.com/watch?v=IHgRAlkpxJw
  • Arkadaşın emeğine sağlık güzel toplamış. Eski bir WoW sever olarak bende birkaç olayı anlatayım.

EU Mannaroth Serverinde ilk 60 olan kişi için Orgrimmarda Banka önünde 100lerce kişi gelmesini beklemisti ve sanırım özel mesaj yağmuruna tutulmuştu.

BG olmadığı için şehir basmalar günlük olaydı ve cok zevkliydi.

Eskiden sadece bir Mastery vardı ve sürekli para verip Mastery değiştirerek iflas etmek çok kolaydı. Ben Main Tank Warri oynardım Molten Core'da. Raid haricinde Farm yapabilmek için yanımda iki kişi olurdu çünkü def Mastery ile mümkün değildi.

Epic sahip olan kişilere hayranlık ve saygı ile bakılırdı çünkü gerçekten bir ayrıcalıktı.

BG'lar ilk çıktığında sadece kendi Serverinizden Horde veya Ally rakipler gelirdi. Pvp grupları çok fazlaydı ve cok daha zevkliydi.

Alterac BG'u saatlerce sürerdi. Grup şeklinde girince mutlaka loot için birini seçerdik ve ondan hariç kimse loot yapmazdi. Sürekli Base gidip güçlenmemiz için lootlari verirdi. Ayrıca ismi aklıma gelmiyor ama kan vererek bir Elite Boss çıkarılırdı, sanırım halen mümkün. Genellikle Epic düşürürdü.

Lootlarda zar sistemi yoktu. Dungeonlarda sıklıkla Ninjalooter denilen kisilere rastlardık. Genellikle grup lideri düşen itemi chate linkler ve sonra isteyenler Chat penceresine "random 1-100" yazarak zar atarlardi.

Tanklemek ve aggroyu kaybetmemek inanın terletirdi insanı. Çok çok zordu.

Magelerin pvp olayı sheep ve ardından Pyro, daha sonra bir kaç saniye ziplardi ve yanarak ölürdünüz. Nefret ederdim.

Eskiden tüm olumsuzluklara rağmen daha zevkliydi. İletişim ve takım oyunu vardı oyunda. MoP denedim ve hayal kırıklığına uğradım. Oyunda iletişim denen birsey kalmamış. Tek başınıza herseyi elde edebilirsiniz. 2 haftada pvp de Full Epic olabilirsiniz. Sizler gibi yüzlercesi var. Klonlanmis karakterler geziniyor sanki.

• Up
  • Vermiş olduğun bilgileri için teşekkürler arkadaşım

Ancak bazı videolar açılmıyor, çünkü beyaz olarak görünüyorlar. Bir kaç resimde aynı şekilde görünmüyor.

İlgilenebilirsen süper olur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.