Şimdi Ara

[Ana Konu]~WoW Hakkında Bilinmeyenler - Yeniler Geldi ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
15
Favori
14.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazar(!) alıntı yaptığı konunun tam linkini verememiş sanırım, ben sizlere takdim edeyim arkadaşlar.

http://www.wow-tr.com/threads/8011-WoW-hakk%C4%B1nda-bilmedikleriniz

Konuların açılış tarihlerine bakarak karar verebilirsiniz. Şu konunun alıntı veya çalıntı yapılmış olması çok önemli olmasa da, paylaşan kişinin kendi hazırlamış gibi bir tavır takınması hoş değil. Sonuçta ben de bu konuyu, yazımda kaynak olarak belirttiğim şekilde yabancı bir forumdan alarak çevirdim.

Copy paste bir emekse, emeğine sağlık kardeş.
  • Alıntı kaynağını konunun başından beri belirttim zaten en alta bakarsanız görürsünüz link koyma detayına girmedim sonuçta sitenizin ismi yazıyor mu evet, bu forumda bir kaç araştırma ile sitenizden ne kadar araklanmış bilgi var bulabilirsiniz bir çoğunda da alıntı kaynağı belirtilmemiş. Zahmet edip bu forumda benim yerime siz açsaydınız ozaman. Sonuçta forumun popüleritesi belli. Amacınızın bilgiyi ulaştırmaktan öte kaygılarınız var sanırım fakat konunun açılış zamanından beri en altta haklı reklamınızı yapıyorum zaten.

Emeğinize saygım var , Kaynak belirterek paylaşmak suçsa ceza puanına rağzıyım.

Not: istediğiniz anda konuyu silebilirim PM yoluyla ulaşmanız yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmall

Yazar(!) alıntı yaptığı konunun tam linkini verememiş sanırım, ben sizlere takdim edeyim arkadaşlar.

Konuların açılış tarihlerine bakarak karar verebilirsiniz. Şu konunun alıntı veya çalıntı yapılmış olması çok önemli olmasa da, paylaşan kişinin kendi hazırlamış gibi bir tavır takınması hoş değil. Sonuçta ben de bu konuyu, yazımda kaynak olarak belirttiğim şekilde yabancı bir forumdan alarak çevirdim.

altında yazıyor alıntıdır diye.burda çıkıp kendi sitenin reklamını yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmall

Yazar(!) alıntı yaptığı konunun tam linkini verememiş sanırım, ben sizlere takdim edeyim arkadaşlar.

altında yazıyor alıntıdır diye.burda çıkıp kendi sitenin reklamını yapma

Hocam arkadaş haklı reklamını yapmakta sonuçta bende onların sitesinden aldım kendi çapımda resimleri vs bu sitedeki koda göre dönüştürüp burada paylaştım. Onda problem yok da . Alıntı yazdığım halde neden bu kadar tepki gördüm onu anlamadım. Konu sahibi o arkadaştır.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    çünkü herkes sana eline sağlık güzel paylaşım teşekkürler gibi bi dünya övgü sözü yağdırdı belkide ondan rahatsız oldu. doğrusu arkadaş söyleyene kadar ben konunun alıntı olduğunuda bilmiyodum :D
    galiba arkadaşın istediği konun linkini direk en başa büyük harflerle koyman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

çünkü herkes sana eline sağlık güzel paylaşım teşekkürler gibi bi dünya övgü sözü yağdırdı belkide ondan rahatsız oldu. doğrusu arkadaş söyleyene kadar ben konunun alıntı olduğunuda bilmiyodum :D
    galiba arkadaşın istediği konun linkini direk en başa büyük harflerle koyman.

Evet arkadaş haklı aslında biraz daha dikkat etmeliyim bu konulara sahiplenmiş gibi oldum. En alttaki Alıntı uyarısı ve linki en başa da ekledim. Arkadaş isterse kaldırabilirim konuyu ulaşsın bana
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    hayır anladık da alntıdır yazısını göre göre gereksiz bir atarlanma yapmış.sonrada ben vereyim arkadaşlar linkini demiş...gereksiz reklam kokan hareketler illa sitenin reklamını yapmak niyedir yani.isteyen olursa pm'den atarsın.biz link atarken korkuyoruz ulan
  • Derdim reklam değil sadece alıntı yapılan konuya direkt link verilmemesi. Diğer forumda benim forumum olmadığı gibi bana bir getirisi olmadığından reklam yapmamın da bir mantığı yok. XanthiN gerekeni yaptığına göre;
     [Ana Konu]~WoW Hakkında Bilinmeyenler - Yeniler Geldi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggiesmall -- 4 Ağustos 2013; 18:08:12 >
  • Baya bilmediğim şeyler varmış, konu için sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniler geldi
  • güncellenecek
  • çok sağol ya güzel bi derleme yapmışsın bilgiler çok iyi, yanlız bide bu yenileme patch gelecekti grafiklerde biraz daha düzeltme var dı onu tüm wow için mi geçerli karakterler haritalr ortam gibi genel olarak mı bi düzeltmeye gidiyolar?
  • 5 senemin özeti çohoş
  • 9 yıl oldu benim neredeyse, özetlersem oyun eskiden daha sorunluydu belki ama çok daha fantastik, zevkli ve zordu.
    rogue ile vanish kullanabilmek için gidip ot topluyorduk, mageler ekmek vermeye üşenirdi şimdi sofra kuruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

9 yıl oldu benim neredeyse, özetlersem oyun eskiden daha sorunluydu belki ama çok daha fantastik, zevkli ve zordu.
    rogue ile vanish kullanabilmek için gidip ot topluyorduk, mageler ekmek vermeye üşenirdi şimdi sofra kuruyorlar.

Mage örneklendirmeniz harika olmuş, akşam akşam moralim yerine geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  [Ana Konu]~WoW Hakkında Bilinmeyenler - Yeniler Geldi !

TBC Alphasi Blood Elfleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

anlamadım

Hocam cok zayiflar

• Şu sıralar bi UP çekelim
  • Bu Blood elflerin hala upgradelerinin gelmemiş olması tam bir rezalet değilde nedir? Ulan Wodda olacak yeniliklere sen blood elf modellerini yenilemeyi koy sonra wod geldiğinde hala yenilenmemiş olsun. Küçük esnaf mısın sen?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.