Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz.
  • Merhaba,

İzmir için aktif olan yerlerin haritası yok mudur?

tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abiodum -- 25 Temmuz 2021; 17:31:50 >
  • Merhabalar,

VDSL TurkNet abonesiyim uzun zamandır beklediğim altyapı geldi. Sorgulama da 1000Mbit alacağım gözüküyor. Müşteri Hizmetlerini ardağımda mevcut aboneliğinizi iptal ettirip sonra başvuru yapın şeklinde yanıt aldım. Ancak konu da okuduğum kadarı ile iptalsiz geçiş sağlanabildiği şeklinde idi. Abone no:1083365. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

• erkanpur E kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam darısı başımızA

• İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi için durum nedir ?

• Merhaba, İstanbul - Küçükçekmece - Yeşilova Mah. - Çukur sk. konumunda oturuyorum. Birkaç ay önce bir sokak ötemde çimen sk, inci sk. tarafına gigafiber altyapısı yapıldı. Bulunduğum adrese ne zaman gigafiber gelir?

• erkanpur E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dönüşüm talebinizi proje ekiplerimize ilettim. Arkadaşlarım bu konuda sizinle iletişime geçecektir.
  • Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • quppas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için net bir süre bilgisi veremiyoruz. 2021 yılı içerisinde adrese gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Merhaba, İstanbul, Zeytinburnu, Beştelsiz Mh. Şehir Er Faruk Sevim Sk. adresimize 1 ay önce turknet kablo çekimi ve fiber kutusu konuldu aktif olarak ne zaman kullanmaya başlayabileceğiz bilgi vermenizi rica ederi

m.

• @TurkNetDestek Merhabalar, İstanbul Esenyurt yunus emre mahallesi Gigafiber projesi kapsamında mıdır.?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanpur

Merhabalar,

VDSL TurkNet abonesiyim uzun zamandır beklediğim altyapı geldi. Sorgulama da 1000Mbit alacağım gözüküyor. Müşteri Hizmetlerini ardağımda mevcut aboneliğinizi iptal ettirip sonra başvuru yapın şeklinde yanıt aldım. Ancak konu da okuduğum kadarı ile iptalsiz geçiş sağlanabildiği şeklinde idi. Abone no:1083365. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar, aynı durum bende de yaşandı. Rica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz? Müşteri No: 1386919

@TurkNetDestek

• Merhaba,
    Halkalı Merkez Mahallesi , 1214 Sokak’ta yer alan Avrupa Konutları 2 sitesine gigafiber hattı çekilecek mi acaba?
    Sorgu yapınca çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler kağıthane hürriyet mahallesi altyapı çalışmanız var mı ne zaman gigafiber gelir 2021 de programnınızda var mıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son planlamada yoktuk. Belki girmişizdir bende cevabı merak ediyorum. Çevremizdekileri Türknet abonesi yapıp yoğunluğu arttırıyoruz artık Türknet'den adım bekliyoruz.

• Kağıthane Hürriyet Mahallesi için planlamanız var mı? @TurkNetDestek

• [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

Teşekkürler @TurkNetDestek.

• Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • salihyazicioglu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kutu ve kablolama işleminden sonra ekipler iş planlarına göre sırasıyla aktivasyon işlemlerini tamamlıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.