|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (67. sayfa)

-
-
Merhaba, gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz. -
Merhaba,
İzmir için aktif olan yerlerin haritası yok mudur?
tşk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abiodum -- 25 Temmuz 2021; 17:31:50 > -
-
hayırlı olsun hocam darısı başımızA
-
İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi için durum nedir ?
-
Merhaba, İstanbul - Küçükçekmece - Yeşilova Mah. - Çukur sk. konumunda oturuyorum. Birkaç ay önce bir sokak ötemde çimen sk, inci sk. tarafına gigafiber altyapısı yapıldı. Bulunduğum adrese ne zaman gigafiber gelir?
-
Merhaba, dönüşüm talebinizi proje ekiplerimize ilettim. Arkadaşlarım bu konuda sizinle iletişime geçecektir. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için net bir süre bilgisi veremiyoruz. 2021 yılı içerisinde adrese gigafiber hizmeti vereceğiz. -
-
@TurkNetDestek Merhabalar, İstanbul Esenyurt yunus emre mahallesi Gigafiber projesi kapsamında mıdır.?
-
-
Merhaba,
Halkalı Merkez Mahallesi , 1214 Sokak’ta yer alan Avrupa Konutları 2 sitesine gigafiber hattı çekilecek mi acaba?
Sorgu yapınca çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler kağıthane hürriyet mahallesi altyapı çalışmanız var mı ne zaman gigafiber gelir 2021 de programnınızda var mıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son planlamada yoktuk. Belki girmişizdir bende cevabı merak ediyorum. Çevremizdekileri Türknet abonesi yapıp yoğunluğu arttırıyoruz artık Türknet'den adım bekliyoruz.
-
Kağıthane Hürriyet Mahallesi için planlamanız var mı? @TurkNetDestek
-
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, kutu ve kablolama işleminden sonra ekipler iş planlarına göre sırasıyla aktivasyon işlemlerini tamamlıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X