|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (68. sayfa)

-
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Keyifli kullanımlar dilerim. -
@TurkNetDestek Merhaba, Bina içerisine kutu koyulalı 1 aya yakın oldu. Bahçelievler Zafer mahallesindeyim. Altyapı sorgulama yaptığımda gün geçtikçe bizim sokağa doğru ilerleme oluyordu. Ama 3 haftadır ilerleme yok. Çalışmalar durduruldu mu?
-
Merhaba, ekipler iş planlarına göre çalışmalara devam ediyorlar. -
@TurkNetDestek Merhaba, Eskişehir için planınız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFX26 -- 28 Temmuz 2021; 23:7:32 > -
Aylar önce caddemin karşısına gigafiber altyapısı koyuldu ama benim olduğum tarafta hala bir çalışma yok. Yapılan kısım Kartaltepe/Bayrampaşa olarak geçiyor. Benim olduğum kısım ise Kocatepe/Bayrampaşa cadde ise 50.Yıl Caddesi. Kocatepe için bir planlama yok mu acaba?
-
Merhaba, Eskişehir 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. İlçe ve mahalle bilginizi iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
Merhaba, Kocatepe 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Bilecik/Merkez/İsmetpaşa Mahallesi için çalışma yapacak mısınız? Sizin müşteriniz olmak için can atıyorum hatta önümüzdeki ay başburu yaparak müşteriniz olacağım. Bilecik merkez tamamen üniversite öğrencisi dolu olduğundan dolayı birçok kişinin talep edeceğine eminim. Umarım kısa sürede buraya da uğrarsınız.
-
Bende 2 sokaktan kaybediyorum gigafiberi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 29 Temmuz 2021; 14:19:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar benim iki sorum olacak @TurkNetDestek
1. Türknet gigafiber bir mahalleye geldiğinde sadece apartmanlara mi veriliyor yoksa müstakil evlerede kablo çekip bu hizmeti veriyor musunuz ?
2. Adana 2021/2022 gigafiber planı var mı varsa Adana/Seyhan pınar mahallesine gelecek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tepebaşı/Batıkent Mh.
-
@TurkNetDestek İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ Mh. GigaFiber gelecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, mahalle proje bölgelerimize eklendiğinde sokak, cadde ve müstakil ev olarak ayrım yapılmadan gigafiber hizmeti verilecektir.
İlettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
İstanbul/ Avcılar Yeşilkent Mahallesi'ne bu sene içinde gigafiber gelecek mi ? Planınız var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X