Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, dönüşüm işlemi için ilgili birimimize bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.
  • veradrake V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • mstfkgl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • erkanpur E kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Bina içerisine kutu koyulalı 1 aya yakın oldu. Bahçelievler Zafer mahallesindeyim. Altyapı sorgulama yaptığımda gün geçtikçe bizim sokağa doğru ilerleme oluyordu. Ama 3 haftadır ilerleme yok. Çalışmalar durduruldu mu?

• gamershell G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler iş planlarına göre çalışmalara devam ediyorlar.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Eskişehir için planınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFX26 -- 28 Temmuz 2021; 23:7:32 >
  • Aylar önce caddemin karşısına gigafiber altyapısı koyuldu ama benim olduğum tarafta hala bir çalışma yok. Yapılan kısım Kartaltepe/Bayrampaşa olarak geçiyor. Benim olduğum kısım ise Kocatepe/Bayrampaşa cadde ise 50.Yıl Caddesi. Kocatepe için bir planlama yok mu acaba?

• AFX26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Eskişehir 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. İlçe ve mahalle bilginizi iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • loonatic L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kocatepe 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Bilecik/Merkez/İsmetpaşa Mahallesi için çalışma yapacak mısınız? Sizin müşteriniz olmak için can atıyorum hatta önümüzdeki ay başburu yaparak müşteriniz olacağım. Bilecik merkez tamamen üniversite öğrencisi dolu olduğundan dolayı birçok kişinin talep edeceğine eminim. Umarım kısa sürede buraya da uğrarsınız.

• XXXERTUGRUL X kullanıcısına yanıt
  • loonatic L kullanıcısına yanıt
    Bende 2 sokaktan kaybediyorum gigafiberi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 29 Temmuz 2021; 14:19:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar benim iki sorum olacak @TurkNetDestek

1. Türknet gigafiber bir mahalleye geldiğinde sadece apartmanlara mi veriliyor yoksa müstakil evlerede kablo çekip bu hizmeti veriyor musunuz ?

2. Adana 2021/2022 gigafiber planı var mı varsa Adana/Seyhan pınar mahallesine gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tepebaşı/Batıkent Mh.

• @TurkNetDestek İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ Mh. GigaFiber gelecek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adana261 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle proje bölgelerimize eklendiğinde sokak, cadde ve müstakil ev olarak ayrım yapılmadan gigafiber hizmeti verilecektir.

İlettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • AFX26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • xoresol X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • İstanbul/ Avcılar Yeşilkent Mahallesi'ne bu sene içinde gigafiber gelecek mi ? Planınız var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.