Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.732
Cevap
123
Favori
450.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, açık adresinizi ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşabilir misiniz? Talebinizi ilgili ekibimize ileteceğiz.
  • Gemlik/Bursa da yada direkt Bursa genelinde gigafiber proje planlaması ile ilgilinen kişi/kişilerin bilgileri varsa paylaşın hocam lütfen, proje ekibindeki insanlar ile iletişime geçmem gerekiyor, bizi planlamaya dahil etmemişler ve söyledikleri şey "önce gemlikte planlamaya dahil bütün mahallelerdeki ve sokaklardaki çalışmaların bitip daha sonra planlama ekibi "uygun görürse" bulunduğumuz sokağı planlamaya dahil edebilirlermiş" bak kesin eklenicek değil, belki diyorlar o sebeple planlama ekibinden birisiyle görüşüp sokağı planlamaya aldırmam gerekiyor.

Hocam selamlar Yeşilpınar mahallesinde çalışma başlamış arkadaşlar siyah kablolarla birlikte binalar üzerinde çalışma yapıyor ancak benim anlamadığım bir kaç şey var

süreç ne kadar sürecek yeni modemi biz mi almak zorunda kalacağız ne kadar sürede aktive olacak vs. bunları cevaplayabilir misiniz rica etsem.

Akşamsettin tarafında var mı hocam gördüğünüz duyrduğunuz vs bir çalışma?

bir bilgim yok maalesef yıllar sonra ilk defa gözle görülür bir çalışma gördüm yeşilpınar ve çevresinde umarım hızlıca biter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

anladım, gelişme olursa yazar mısınız peki?

• arkadaşlar bugün öğle molasından dönerken bunu gördüm! kentsel dönüşüme giren binaya kutu koyulmuş ! biz sıfır binamıza senelerdir altyapı getirtmeye çalışıyor bir sonuç alamadık adamlar istemeyenler ayağına sürekli hizmet götürüyor! bir şeyi çok istemeyeceksin demek ki... yazık yani duruma bak

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

• Esenyurt Piri Reis Mah. için çalışma var mı?

kablo yu çeken teşoron keko olan kişiler cahil bilgisiz sadece kablo çekelim paramızı alalım sonrası ne olursa olsun umurların da değil insan bir düşünür kentsel dönüşüm olan binaya kablo çekilir mi insan arar sorar durumu izah eder ama nerde bilgsiz insanları çalıştırdıkları için ancak bu kadar oluyor.

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

Kocaeli Darıca sirasogutler mahallesinde 3 katli apartmanim var ve hicbir alt yapisi yok , 3 dairelik fiber bağlatmak istesek altyapi çekermisiniz gigafiber :)

Bu yıl gelir mi bilmiyorum ama Darıca’da hızlandılar.

Piri reis ve Bayramoğlu tarafına gelecek mi göreceğiz.

Şu an Osmangazi tarafına yoğunlaşmışlar.

Garip olan fiber çalışması sırasında hiç tabela yok bir şey yok TT mi Türknet mi anlayamıyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.