Bildirim
Amfi' yi PC Hoparlörü Olarak Kullanmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dostum fanatizimi arıyorsun yaw yazık amfiye boşver dursun öyle. -
Çok yaptıydık arkadaşın eski amfisiyle jack kucultücüyle pc ye bağla cleana al bak keyfine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominqUndone -- 21 Ekim 2008; 18:49:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
dostum fanatizimi arıyorsun yaw yazık amfiye boşver dursun öyle.
Yol al.
@CominqUndone
Jack küçültücü lazım sadece öyle mi ? -
evet sadece ondan lazım da nerden bulucaz ki banada lazım hem küçültücü hemde mic-jack büyültücü bulamıyorum
-
gitar satan yerlerde mevcut onlardan benimde aklıma gelmişti pcye bağlamak ama yemedi
-
Evet sadece jack küçültücü yetio onuda müzik aLeti satan yerdeden buLabilirsin -
zuhal müzik te varmıdır haftaya gidiyoruz da arkadaşlarla bateri alıcak inşallah arkadaş -
quote:
Orjinalden alıntı: é/\/\®é
zuhal müzik te varmıdır haftaya gidiyoruz da arkadaşlarla bateri alıcak inşallah arkadaş
Orada aramana gerek yok.
Yazıcıoğlu'nda elektronik parçalar satan dükkanlar var arka bölümde.Adama küçültücü de direk gösterir sana. -
quote:
Orjinalden alıntı: Sefid.dL
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
dostum fanatizimi arıyorsun yaw yazık amfiye boşver dursun öyle.
Yol al.
@CominqUndone
Jack küçültücü lazım sadece öyle mi ?
herkeste nedir bu bilmişlik yada millete sataşma çabası bi anlayabilmiş değilim. -
amfine yazık. seninki biraz ferrariye lpg taktırmak gibi olmuş. pc nin ses çıkışıyla amfinin ohm değerleri farklıdır. pc den sesi köklersen o amfiye gitarı taktığın zaman ses patlak hoparlörden(aslında patlamamıştır) geliyor gibi olur bas mas birşey açamzsın. çazır çazır gider... 30 ytl verip düzgün birşeyler al -
quote:
Orjinalden alıntı: knkrmnsd
amfine yazık. seninki biraz ferrariye lpg taktırmak gibi olmuş. pc nin ses çıkışıyla amfinin ohm değerleri farklıdır. pc den sesi köklersen o amfiye gitarı taktığın zaman ses patlak hoparlörden(aslında patlamamıştır) geliyor gibi olur bas mas birşey açamzsın. çazır çazır gider... 30 ytl verip düzgün birşeyler al
doğru söze ne denir -
kullanım şekli nasıl olcak bence sadece bass veya sadece başka bir ses almak istiyorsan
1 jack küçültücü küçültücü
2 küçültücü ile pc arasında bağantı yapmak için dişi bir ses kablosu yada kabloyu kes kendin bağla
3 bi cross over önerim boschmann bass tiz ve mid sesleri ayırmak için
4 pc bağlantısı için 2 taraflı stero kablo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X