Şimdi Ara

AMD SEMPRON 3000+ VE AMD ATLON64 3000+ ARASINDA NE FARK VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar ben yeni aldigim bilgisayarda amd sempron 3000+ socket 939 anakart cikti simdi atlon64 3000+ ile arasinda ne gibi opsiyon farklari vardir yoksa bunlarin ikiside aynimidir bilgilerinize siginrak yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

• kesh bellek farkı var galiba sempron 3000 athlonun bazı özelliklerinin kırpılmış modeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

kesh bellek farkı var galiba sempron 3000 athlonun bazı özelliklerinin kırpılmış modeli

KatılıyorumSempron ilk çıktığında da Athlon XP'nin kırpılmışı idi 2200+ Sempron almıştım Athlon XP 1800+ olarak görüyoduCPU-Z programı bile Athlon XP olarak görmüştü

• quote:

Orjinalden alıntı: extense

slm arkadaslar ben yeni aldigim bilgisayarda amd sempron 3000+ socket 939 anakart cikti simdi atlon64 3000+ ile arasinda ne gibi opsiyon farklari vardir yoksa bunlarin ikiside aynimidir bilgilerinize siginrak yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

939 sempron çıktımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemali

quote:

slm arkadaslar ben yeni aldigim bilgisayarda amd sempron 3000+ socket 939 anakart cikti simdi atlon64 3000+ ile arasinda ne gibi opsiyon farklari vardir yoksa bunlarin ikiside aynimidir bilgilerinize siginrak yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

939 sempron çıktımı?

Hayır böyle bir şey en azından şimdilik mümkün değil. Eğer s939 ise anakartınız işlemci sempron olamaz işlemci sempron ise anakart s939 olamaz s754 olur. Ayrıca iki işlemci arasında en bariz farklar önbellek, farklı çekirdek yapılarında olmalarıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Orjinalden alıntı: cemali

quote:

939 sempron çıktımı?

Hayır böyle bir şey en azından şimdilik mümkün değil. Eğer s939 ise anakartınız işlemci sempron olamaz işlemci sempron ise anakart s939 olamaz s754 olur. Ayrıca iki işlemci arasında en bariz farklar önbellek, farklı çekirdek yapılarında olmalarıdır.

EVET CIKTI ISTE ARKADASLAR ASAGIDA DA BELIRTTIGI GIBI SEMPRON VENICE SOCKET 939

Champ Valeur
    Propriétés du processeur
    Type de processeur AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
    Alias du processeur Venice-128 S939
    Stepping du processeur DH-E6
    Jeu d'instructions x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3
    Vitesse d'horloge originelle [ TRIAL VERSION ]
    Min / Max du multiplicateur du CPU 4x / 9x
    Cache de code de niveau 1 64 Ko (Parity)
    Cache de données de niveau 1 [ TRIAL VERSION ]
    Cache de niveau 2 128 Ko (On-Die, ECC, Full-Speed)

Informations physiques
    Forme du composant 939 Pin uOPGA
    Taille du composant 4.00 cm x 4.00 cm
    Transistors [ TRIAL VERSION ] million(s)
    Technologie utilisée 11Mi, 90 nm, CMOS, Cu, SOI
    Taille interne [ TRIAL VERSION ] mm2
    Voltage au coeur 1.400 - 1.450 V
    Voltage d'entrée/sortie 1.2 V + 2.5 V
    Puissance maximale 67.0 W

Fabricant du processeur
    Nom de l'entreprise Advanced Micro Devices, Inc.
    Information sur le produithttp://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html

Utilisation du processeur
    Processeur nº1 5 %

Problèmes et suggestions
    Problème La plupart des jeux 3D tournent mieux avec au moins 256 Ko de cache de niveau 2.

• uygulamada pek fark hissetmezsin. AMD kalitesiz işlemci yapmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar simdi almis oldugum bilgisayarin anakarti islemcisi bir ise yaramazmi zaten cok agir calisiyor namussuz 1.80 ghz 984 mhz oluyor ara sira
    asagida aldigim bilgisayarin ozellikleri var bir bakipta bana soylermisiniz ise yararmi arkadaslar lutfen

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/fr/fr/ho/WF06b/35943-36549-39891-39891-39891-12253202-64993715.html?jumpid=oc_R1002_FRFRC-001_HP%20Pavilion%20t3228.fr%20Desktop%20PC&lang=fr&cc=fr

Bu da ekranhttp://prix.matbe.com/prix/acheter/28928/HP-VS17/

yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar bu makinayi biraz daha hizlandirabilirmiyiz performans bakimindan

• fransadan mı aldın bunu sen?
  • s939 sempronlar çıkalı baya oldu 1 ay önce testlerine bakıyodum netten.
  • evet fransadan nasil buldunuz
  • neyi nasil bulduk..?
  • unpop yukari da yazdigim 2 adet mesaj var okusana kardesim onlari bir ise yararmi performansini biraz daha yukseltebilirmiyiz nasiol buldunuz derken bilgisayari ev de kullaniyorum OYUN oynamiyorum internet nero flim muzik islerinde kullaniyorum onun icin nasildir
  • Fark cache ve çalışma hızları farklı;Amd 64bit 3000 in çalışma komutları daha fazla ve cachleri daha buyuk ve daha hızlı
  • fsb de farklı maalesef sempron 166mhz iken amd64 200mhz de çalışıyor default olarak
  • o zaman benim aldigim bilgisayarin islemcisi bes para etmez oyle anlasiliyor degilmi amd sempron 3000+
  • dostum amd athlon warken semprıonda neymıs yawwwben senın yerınde olsam bı yakarım
  • athlonda 939,sempronda 754 pin var.tabii ki alacaksan athlon
  • ya öncelikle sen bu sisteme ne adar verdin onu merak ettim.
    İkincisi arkadaşım neden almadan önce bi araştırma yapmadın aldıktan sonra sorsan nolur
    Nyse bi daha ki sefere araştırırsın.
    Öncelikle marka bilgisayar hiçbir zaman alma çünkü ilerde parça bulmak da zorluk çekeceksin bulsan da çok pahalıya sataacaklar sana çünkü onu almak zorundasın. Her zama ntoplama biglisayar en iyisidir. Nyse ekran da fena diil Yani gerçi ne iş yapacına bağlı ama kimse HP ekran ı önermez.
    ama ne kadar verdiğine bağlı. Bilgisayarın normal bir bilgiasyr kötülemiyorum ama sanırım aynı paraya belki daha iyisiini alabilrdin.
  • ayni paraya daha iyisini alamazdim cunki 665 EURO ya aldim bilgisayari ve ekrani hadi gelde bu fiata sifir bilgisayar al kalvye souri de icinde bu fiatin

SUNU BELIRTMEK ISTIYORUM AMD SEMPRON 3000+ SOCKET 939 ISLEMCIM 757 DEGIL ILERDE PROCESSORUNU YUKSELTE BILIRIM PROBLEM OLMAZ DEGILMI

ILK ONCE ESKI BIR BILGISAYARIM VARDI AMD ATLON XP 1.533 GHZ KASASI KIRILMISTI YENI BIR KASA ALDIM GUC KAYNAGI YANDI 75 EUROYA ONU IADE ETTIM GERI ALDILAR BU BILGISAYARI GORDUM UYGUN DU FIATI BENDE KACIRMAK ISTEMEDIM AMA SUNU ANLAMIYORUM NEDEN SEMPRON 3000+ BU KADAR IYI DEGIL YORUMLARINIZA GORE PERFORMANSIMI SIFIR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.