Şimdi Ara

Amd 64 X2 6000 İçin İdeal Anakart Ne Olabilir..? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şİmdiki Pc'm Winamp Dinlerken Kasmaya Başladığı İcin Amd 6000X2 Alma Gibi Bir Düşüncem Var Yani Yeni Bir Pc Toplama Gibi ama ona Uygun Anakart Bulmak İstiyorum..YArdımlarnız İçin Şimdiden Teşekkürler..

• Asus Crosshair kart alabilirsin o işlemcin için.Yüksek performans verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselsucuoglu -- 11 Ekim 2008; 14:42:12 >
  • Bütçe, kullanacağınız ekran kartının yonga üreticisi (ATi öneririm) vs. vs. gibi bilgileri verin.

Ama ilk önce Gigabyte 770 AMD ya da Gigabyte 790X AMD anakartlarını öneririm. 770'in rev 2.0 sürümü iyidir, 790X'de de tek sürüm var.

Özel ileti yoluyla MSN adresini verirsen, baştan sona bileşenleri dizebiliriz, eğer istersen...
  • asus crosshair iyidir hocam, seciminizi bu yönde yaparsanız pişman olmazsınız.mesela benim gibi :)
  • abartmayın ya

dostum bir karta 550 ytl verilmez

sen msı crossfire al ucuz ve düzgün
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

Bütçe, kullanacağınız ekran kartının yonga üreticisi (ATi öneririm) vs. vs. gibi bilgileri verin.

Ama ilk önce Gigabyte 770 AMD ya da Gigabyte 790X AMD anakartlarını öneririm. 770'in rev 2.0 sürümü iyidir, 790X'de de tek sürüm var.

Özel ileti yoluyla MSN adresini verirsen, baştan sona bileşenleri dizebiliriz, eğer istersen...

asusta da m3a serisi olabilir.ama m3a32 mvp gibi kartlar bazen sorun çıkartabiliyor.aklında bulunsun.benim de tavsiyem gigabytetır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.