Bildirim
Amd 64 X2 6000 İçin İdeal Anakart Ne Olabilir..? yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Asus Crosshair kart alabilirsin o işlemcin için.Yüksek performans verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselsucuoglu -- 11 Ekim 2008; 14:42:12 > -
Bütçe, kullanacağınız ekran kartının yonga üreticisi (ATi öneririm) vs. vs. gibi bilgileri verin.
Ama ilk önce Gigabyte 770 AMD ya da Gigabyte 790X AMD anakartlarını öneririm. 770'in rev 2.0 sürümü iyidir, 790X'de de tek sürüm var.
Özel ileti yoluyla MSN adresini verirsen, baştan sona bileşenleri dizebiliriz, eğer istersen... -
asus crosshair iyidir hocam, seciminizi bu yönde yaparsanız pişman olmazsınız.mesela benim gibi :) -
abartmayın ya
dostum bir karta 550 ytl verilmez
sen msı crossfire al ucuz ve düzgün -
quote:
Orjinalden alıntı: ramdeon
Bütçe, kullanacağınız ekran kartının yonga üreticisi (ATi öneririm) vs. vs. gibi bilgileri verin.
Ama ilk önce Gigabyte 770 AMD ya da Gigabyte 790X AMD anakartlarını öneririm. 770'in rev 2.0 sürümü iyidir, 790X'de de tek sürüm var.
Özel ileti yoluyla MSN adresini verirsen, baştan sona bileşenleri dizebiliriz, eğer istersen...
asusta da m3a serisi olabilir.ama m3a32 mvp gibi kartlar bazen sorun çıkartabiliyor.aklında bulunsun.benim de tavsiyem gigabytetır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X