< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amd 7000 Serisi İçin bu Ram nasıl?
-
-
bak birde söyle bir seçenek var ama anakartına uyumlumu değilmi bilmiyorum.
-
Hocam aynı ramin anakart sayfasında cl 36 olanı var ve samsung chip kullanıyor almışken 30 olanı alıyım diyorum zaten expo ram yok gibi bisey cok kısıtlı seçenek var olanların da bi çoğu tr de değil hep yurtdısıquote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_Vbak birde söyle bir seçenek var ama anakartına uyumlumu değilmi bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
şöyle bir konu buldum amd ramler ile ilgili
7800X3D X670E A Wifi için Ram Tavsiyesi | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
Aynen hocam baktım hemen her markaya hatta bulabilir miyim diye zadac klevv galax bile baktım ama expo ram yok çoğu yerde stok da bile yok bende mecbur bunu aldım geçtim inşallah pisman etmez bakalım göreceğizquote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_Vşöyle bir konu buldum amd ramler ile ilgili
7800X3D X670E A Wifi için Ram Tavsiyesi | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stabil çalışıyorsa ( muhtemelen çalışıyordur test etmişlerdir çıkarmadan önce piyasaya ) cl 30 değeri çok iyi bir değer. Expo destekli olması iyi zaten ryzen 7000 için.
Bizim arkadaş 7600x li sistem de expo desteği olmayan kingston fury beast 5600 mhz ramleri , kaç aydır sorunsuz kullanıyor. CL değeri de 40 idi o ramlerin.
Muhtemelen gskill in bu modelleri iyidir diye tahmin ediyorum.
-
EXPO destekli ram diye bir kavram yok..
Bu EXPO bildiğimiz XMP'nin hız aşırtılmış tanımlı profili. AMD kendine göre isimlendirdi İntel=XMP / AMD=EXPO
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X