Sen bence senin işlemciyi satıp ikinci el temiz bir 5800x ya da 5900x al. 7000 serisini pas geçer 8000 serisi gelince ona geçersin. Uzun süre götürür seni. |
AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (373. sayfa)

-
-
Ekran Kartın ne hocam?Ekran kartın duzgun birseyse ya da duzgun birsey alacaksan darbogaz onemli degil diyorsan kullandıgın CPU ya devam edersin.Yok darbogaz yemek istemiyorum atıyorum RTX 3080 alacagım diyorsan da ona gore CPU olacak.
Evet AMD cok gec destek verdi.12. Nesil cıkmasa destek vermezdi.Ama sonucta verdi.Intel vermedi 1500-2000TL ye Z170,Z270 hero,Extreme alan adamlar gitti bir de Z390 aldı sırf Bios dan destek vermedigi icin Intel AMD en azından bunu yapmadı.
12 . Nesil cıkınca dedigin gibi cok insan gecti.Gecmese AMD belki verdigi sozu tutmazdı.Neticede gec oldu,güç oldu ama oldu.Sen belki gecmeyeceksin ama senin yanındaki X370 hero su olan arkadasın gidip 5600,5700,5800,5800X3d alıp gececek.Belki 5 yıllık Hero su ile Anakart degistirmeden yola devam edecek.
-
Destek verdi de 4500 5500 tl ye alınacak 5900x oldu 8 10 bin huso
kartım bu Sapphire Nitron Radeon RX 580 4 GB. bakacağız bakalım karar veremedim henüz
@Orodruin aman hocam 2. ele hiç bulaşmam
-
hocam dogru yoldasın
Ekran kartın o oldugu surece yeni Cpu lar seni ilgilendirmiyor.
Ne zaman 3070,3080 alırsın o zaman el mahkum degistirecen
-
Aynen o yüzden alasım yok ki kartlarda uçmuş sapıtmışlar resmen kart fiyatlarını artırırken
-
-
Konu güncel arkadaşlar
Şimdiden herkesin bayramını kutlarım, Bayramınız mübarek olsun
-
Madem güncel o vakıt beni 3600 den 5800x e taşı (anakart aynı), bide bayram şekerimi göndert
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Öpiyim Mito ağam, şekeride çuvalnan göndert, ayı gibi yiycem. Hayırlı bayramlar bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam akşamdan benim jetin bagaja 10 çuval koydurdum bayram namazından sonra kapında şekerler
iyi bayramlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2022; 0:7:54 > -
-
Beni de listeye ekleyebilir misiniz? Bir de daha iyi nasıl sonuç alırım acaba.
-
-
-
Hocam benim ab350m anakartı hala kullanıyorum ama ryzen 5 5600 ile
-
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam asus TUF Gaming X570-Plus anakartımı asus sitesinden indiriğim bios update (Update AMD AM4 AGESA V2 PI 1.2.0.7)dosyası ile güncellemek istedim.
Güncellemeden sonra bilgisayarım siyah ekrandan ileri gitmiyor. Windows açılmıyor. Bu sorun ile karşılaşan arkadaşlar var mı? Ne yapmalıyım?
-
Bende aynı kartı 3700x le kullanıyorum. biosu 1.2.0.7 e güncellerken bios patladı. Siyah ekrana döndü, neyseki yedek bios ve ilk nesil işlemciyle çözdüm. Ama artık ikinci ram slotu (kırmızı) çalışmıyor tek ram e kaldım.
-
Deme yaa! Geçmiş olsun...Yandık o zaman. Bende eski işlemci de yok, biosun yedeğini de almamıştım. Ram çok önemli benim için.
Başka Kurtuluş yok mu?
-
Garantisi henüz bitmedi, tamir veya değişim yaparlar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X