Binbaşı
03 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 113 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Jetta 1.2 tsi araçta üzerini biraz yağ kaplamış fark ettim bu parçanın işlevi tam olarak nedir? Araştırdım tüm tsi larda bulunmuyor 

aliexpress.com
675.98TRY 48% OFF|Yeni aktif karbon kömür teneke kutu kutu 1K0 201 801 E için VW Jetta Golf MK5 MK6 Eos Audi A3 TT Quattro skoda Seat 1K0201801D|Montaj Parçaları| - AliExpress
https://www.aliexpress.com/i/2255800155441031.html?gatewayAdapt=tur2glo4itemAdapt
gıgabyte
GA-AB350M-Gaming 3 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-dl-bios

Bu anakartı kullanıyorum bios son sürüm güncelledim sitedeki bilgilere göre 5950x e kadar uyumluluk gelmiş.

Sizce 5600 eklesem sıkıntı yaşar mıyım fikirleri merak ettim. Anakartı yenilememe nedenim sonraki serilerle ddr5 e geçişin olacak olması ve şu anki bütçe meselesi.

Edit: aldım ve kullanıyorum gayet iyi şimdilik

Hadi spamlayalım
Bir bilginiz var mı bir arkadaşım bir işte çalışıyor ona göre çıkışını verecek veya nerden öğrenebilirim kesin olarak

ilerde ekran kartı yenileyip ssd ekleyeceğim şimdilik nasıl?
Arkadaşlar bu durum ingilizce öğretmenliğinde geçerli mi malım yabancı dilden giren 100bin kişi bile yok ve ygs sıralamasına göre mi bilgisi olan var mı?
Elimde ufak bir resim işi var anlayan varsa pm ile atayim
Bir fotoğrafın ufak bir bölümüne ekleme yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Yarın kapşonlu cekete bunlardan birini bastırıcam sizce hangisi veya başka önerisi olan var mı?
1-
2-
3-
4-
Hakkında
Forum İmzası:
Iron Maiden
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Bilgisayar
PC
Otomobil
volkswagen
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
tuff8gong
TV
LG
Tablet
Tablet
Notebook
HP
İşlemci
Intel
İşlemci
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.306
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 10.892 (Bu ay: 342)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.250 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.