Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.685
Cevap
154
Favori
232.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandan 1500 lira indirim kuponuyla 29500 liraya aldım:)

• HWS kullanıcısına yanıt

Novideo reisin işi bitti bu sefer. FSR4 de DLSS CNN'den daha iyiymiş. Transformer modelin biraz gerisinde. Tebrik etmek lazım.

• sapphire nitronun sıcaklık değerleri adına göre kötü olmuş, bu sinerjinin sattığı Nitro+ bizim bildiğimiz nitro mu yoksa daha üst modeli gelecek mi? Ayrıca yine XFX soğutma konusunda bir numaraya oturmuş. Getirirlerse ondan almak gerek.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Beyaz olan Pure modeli düz 9070 ondan fiyatı yüksek ve evet XT modeli değil.  

• Amd Güzel Vuruyor 9070ler İle,Çok İyi Oldu Kesinlikle Lazımdı Böyle 1 Kart Herkes İçin

Elimde İmkan Olsa Düz 4070 Den Direk 9070Xtye Geçerim

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

inceleme linki var mı hocam

• Nathan Spencer kullanıcısına yanıt

ASUS TUF Gaming Radeon RX 9070 16GB TUF-RX9070-O16G-GAMING GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

düz model 38.300, xt olan 40k üstüydü ama şu an gözükmüyor. Fazladan 10k vermek isteyen olurda bizim firmalar hayır der mi hiç :D

• hepside pulse aldım başka kart gelirse haber verin :D

• sukrullex kullanıcısına yanıt

ben bi incelemede 1900 rpm'leri görünce öyle dedim, detaylı inceleme varsa bakmak lazım.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

Sapphire Nitro+ modeli tasarımı ve bileşen kalitesi en iyi kartlardan biri AMD 9070 XT üstüne kart çıkarmayacak 9000 serisi için en üst model 9070 XT olacak.

• dukeler kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    9070 xt Red Devil minimum 900w güç kaynağı istiyor en azından sitesinde öyle yazıyor

benim 7900 xtx red devil'de de 900w diyordu ve 5nm o 375w TDP ama ben 6 ay seasonic focus 750w ile kullandım. sonra bir sene xpg 850w ile kullandım. ne fark gördüm 750w'ta bazı gıcık sentetik testlerde siyah ekran verebiliyordu pcmark10 gibi. oyun bench oc paso abandım oyunlarda da olsun diye ama olmadı. meğer o pcmark10 ryzen 5800x3d işlemciye peak 210w çektiriyormuş. oyunlarda 70 80w çeken alet yani 210w nedir? bu tip uyuz programlar olabilir yoksa oyunlarda bir şey olmaz.

• Galiba Hepsiburada pulse kaldırdı belki nitro gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    RPM tek başına yetmez hocam bize noise normalized test lazım da tpu inceleme yapmamış prime modele sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

ağzına sağlık hocam. red devil 340w bi de.

• oxygen5011 O kullanıcısına yanıt

hiç görmedim xfx

• Bende XFX Mercury arıyorum,

Gören duyan haber versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roronoa Zoro kullanıcısına yanıt

yeni nvidia serisinde rtx 6070 kartına 2000 dolar vermemek için rtx 4070 ti super kartımdan vazgeçtim ve rx 9070 xt satın alarak amd' ye naçizane bir destek vermek istedim:) rekabet önemli..

• josusu J kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    ağzına sağlık hocam. red devil 340w bi de.

bu seri 4nm TDP olarak da max değer bunlar oyunlarda çekmez o kadar değişir tabi sistem oyun ayar gibi. 9000 serisinden memnun kalacak kullanıcı psu konusunda.

• rx 9070'in fiyatı 500 dolar olması lazımdı 2k için güzel karttı.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Fiyata bak tam da onlardan beklenecek fiyatlar bunları rekabet kuruluna şikayet etmek lazım fiyatları manipüle ediyor gerekçesiyle.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.