< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (20. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Teknolojisi geride. Min 100 dolar olmalı fark orta üstü seviyede
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı zamanlarda RTX3070 de çıkış yapıcaktı sanırım. Ama rx6000 serisi çıkıcakmı yoksa sadece tanıtılacak mı ? çünkü ya RTX3070 alıcam yada yeni RX6000 serisinden rtx3070 eş değer bi kart alıcam.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sertacr88Aynı zamanlarda RTX3070 de çıkış yapıcaktı sanırım. Ama rx6000 serisi çıkıcakmı yoksa sadece tanıtılacak mı ? çünkü ya RTX3070 alıcam yada yeni RX6000 serisinden rtx3070 eş değer bi kart alıcam.
Her zaman olduğu gibi önce lansman olacak. Sonrasında da NŞA belirttiğim tarih aralığında satışta olması beklenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NŞA nedir çok uzun bir yazının kısaltmasımı :)
-
3080 alma planlarımı rafa kaldırdım. Bekleyelim bakalım 4 gün kaldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: sertacr88NŞA nedir çok uzun bir yazının kısaltmasımı :)
NŞA: Normal Şartlar Altında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen driver problemi yok bende, bir kere bile wattman falan almadım, önceden günde bir kez ekran gidiyordu 5 saniye sonra geliyordu o da bitti sonradan
-
Salı 3070 FE incelemeleri yayınlanacak, çarşamba rdna 2 tanıtım, AMD bu tanıtımda 3070'i kıyaslamada kullanacak mı merak ediyorum. Fakat tahminim kıyaslamada 2080 ti ve 3080 kullanılacaktır, 3070 yetişmez, tanıtım önceden cekilmiştir.
-
-
6800xt/6900xt devil efsane olur
https://www.powercolor.com/product?id=1565160726
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 25 Ekim 2020; 14:58:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Şair burda ne anlatıyor hocam ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaos87
Şair burda ne anlatıyor hocam ?ASUS ROG STRIX modeline ait olduğu iddia edilen PCB işin içerisinde.
255W ve 289W TGP değerlerini görüyoruz. Sızıntıyı paylaşan bu durumu non OC ve OC modeller olabilir olarak iletmiş. Model farklılığından dolayı daha stabil boost hızı değerleri diye de eklemiş.
*Tam olarak hangi marka-model vs. şu an için yorum yapılması olası değil. Sızıntıyı paylaşan muhtemelen biliyordur bunu ama malum NDA (kısaca yasak diyelim) var.
*Bana da aynı modelin non OC ve OC versiyonu olabilir gibi geliyor. İki farklı chipset değildir diye düşünüyorum.
-
Nvdia founders üretimi durduktan sonra 3080 ve 3090'ın yüksek kapasiteli modellerini iptal etmiş (16gb & 20gb)... Ya amd'ye cevap veremeyeceği için boşuna kürek çekmiyor ya da Amd'nin yeterince önünde olduğu için masrafa gerek görmüyor.
Fakat sızıntı sitelerinde NvdiaKiller güzellemesi çok görünüyor....
-
Bu iptal habeirnden sonra 3070 ti modelinin geleceği sızdı yani yeni kart gelecek, bundan ne çıkarırsın bilmem.
-
Ayrica daha once kullanacagi bahsedilirken vazgectigi, GA103 gpu(3080-3090 da kullanilan GA102 ve 3070 in GA104 u arasinda bir islemci) dedikodulari tekrar basladi. Sanki 3080 in hemen altini cesitli alternatiflerle dolduruyor gibi NVIDIA. tahminleri hemen 3080 dibinde bir kart amd tarafindan.
benzer miktarda VRAM koyarak. yakin performans veren daha dusuk maliyetli kartlar olacak bence. RT performansi ve DLSS gibi yazilim avantajlarini kullanmak isteyecek.
-
https://www.amd.com/en/events/gaming-2020
Where Gaming Begins: Ep. 2 - AMD Radeon™
AMD Radeon™ RX 6000 Series graphics cards featuring AMD RDNA™ 2 architecture will bring the best of Radeon graphics to gamers worldwide. Save the date to see the most powerful gaming graphics cards ever built by AMD.
Join us October 28, 2020 at 12:00 PM EDT.
Google Çeviri:
Oyun Başlıyor: Ep. 2 - AMD Radeon ™
AMD RDNA ™ 2 mimarisine sahip AMD Radeon ™ RX 6000 Serisi grafik kartları, dünya çapındaki oyunculara en iyi Radeon grafiklerini getirecek. AMD tarafından şimdiye kadarki en güçlü oyun grafik kartlarını görmek için tarihi kaydedin.
28 Ekim 2020, 12:00 EDT'de bize katılın.
-
Vay arkadaş 1 ekran kartı 1 işlemçi kaldı 5 Kasım tamamda 3000 serisi bekledik stok vs AMD geldi hypelandık bekliyoruz 2 aydır beklemedeyiz bunuda 1 ay bekleriz herhalde daha incelemeleri testleri derken yeni yılda anca oyun oynarım ben 🤣🤣
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X