O şekilde kullanıyorum zaten de 144hz için para vermişim neden 120hz olarak kullanmak zorunda kalayım? bu yüzden bir sonra ki nesilde inanılmaz F/P olmadığı sürece AMD ye bye bye |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (22. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 128MilyarDolarO şekilde kullanıyorum zaten de 144hz için para vermişim neden 120hz olarak kullanmak zorunda kalayım? bu yüzden bir sonra ki nesilde inanılmaz F/P olmadığı sürece AMD ye bye bye
Alıntıları GösterEğer yaygın bir problem ise, yeni seride çözmüş olurlar muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı düşüncedeyim. Bütün monitörlerde Freesync var ve bu gizli süper bir özellik değil ama nvidia şımarığı Gsync lı monitörleri ekstra pahalıya satıyor. birde bu yeni saçma stok sorunsalından ben havluyu attım ringe artık işim olmaz zortvidia ile...
-
-
Oyunlarda masaüstü çözünürlüğü ve Hz ayarını kullanmak zorunda değilsin ki. Çoğu oyunda çözünürlük dışında tazeleme hızı ayarı da var. Masaüstünde 120hz kullanmak pek bir kayıp sayılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HobarOyunlarda masaüstü çözünürlüğü ve Hz ayarını kullanmak zorunda değilsin ki. Çoğu oyunda çözünürlük dışında tazeleme hızı ayarı da var. Masaüstünde 120hz kullanmak pek bir kayıp sayılmaz.
Peki 144hz aldığım bir monitörü masaüstü dahi olsa neden 120hz kullanmak zorundayım?
Ben para verdiğim bir ürünü, başka bir ürünün vasat yazılımı yüzünden istediğim şekilde kullanamıyorum olay bundan ibaret. Ama fazla bir kayıp yok, ama çok fark etmiyor gibi cümleler fazlasıyla komik.
Para verip 4+1 bir almışsın ama içine bir giriyon 3+1 ne diyecen? olsun 3+1 bize yetiyor zaten fazla bir kayıp yok mu? ben 144hz monitör almışım kardeşim 143hz dahi kullanmak istemiyorum ister fark etsin ister etmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 27 Ekim 2020; 20:7:9 >
-
Hocam sanki zorla Nvidia 10k AMD 10k aynı fiyat sizde zorla AMD almışsınız gibi söylüyorsunuz parasını eder etmez ayrı mesele ama bu söyledikleriniz biliniyor zaten benim durumum yok fazla, yakın FPS için AMD almak istiyorum ısıyıda sesinde hesaba kattım ama sürekli aynı şeyi söyleyerek nereye varmak istiyorsunuz 😂😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaos87
Hocam sanki zorla Nvidia 10k AMD 10k aynı fiyat sizde zorla AMD almışsınız gibi söylüyorsunuz parasını eder etmez ayrı mesele ama bu söyledikleriniz biliniyor zaten benim durumum yok fazla, yakın FPS için AMD almak istiyorum ısıyıda sesinde hesaba kattım ama sürekli aynı şeyi söyleyerek nereye varmak istiyorsunuz 😂😂Nereye mi varmak istiyorum? ahahaha cidden komiksiniz ya para verdiğim bir ürünü yıllardır çözemedikleri sorunlar yüzünden eleştiriyorum. Belki bir gören olur gider 100-200 fazla verir sorunsuz 2060 alır bir faydamız dokunur.
Siz ucuz aldınız diye sorunları görmezden gelmeye, ses etmemeye devam edebilirsiniz. 4-5 ay önce driverlar sorunsuz yea, tüm sorun kullanıcılardan kaynaklı diye ortalıkta gezenlerden pek bir farkınızı göremedim.
Yeni motto bu mu şimdi? ucuz aldım. He tamam ucuz aldıysan sorun yok firma yazılım sorunlarını kabullenmeyebilir o zaman
Anlayamadığın ne biliyor musun? zaten yenisin belli bu sorunun geçmişinden haberin yok da AMD bu problemi biliyor ve yıllardır dalga geçer gibi ''bu bir sorun teşkil etmiyor, sorun değil'' diyorlar anladın? yani ortada bir sorun var ve bunu çözemiyor olsalar amenna ama adamlar çözmek istemiyor çünkü bunu ''gayet normal yav'' diye geçiştiriyorlar.
Gerçi neyse niye anlatıyorum ki sen ucuz almışsın boşver.
-
Orda bir metafor yapmıştım sonuçta aynı fiyat değil diyerekte haklısınız evet sorunlarını bilmeden alanlara yazık oluyor ama satılabiliyor sonuçta değişim yapılıyor dünyanın sonu değil üstte ithafen söylediğim durum masaüstü 120hz alsak ne olur ki ye cavabınız dı sürekli atarlanarak anlatıyorsunuz burası bilgi formu rica edin mesajınızı sabitlesinler :)
quote:
Orijinalden alıntı: sertacr88
Bu mesaj silindi.Size kullanılan üslup gereksizdi ve sonradan sizin tavrınız ondan da gereksizdi. Mesajınızı kaldırdığınızı gördüm ve olması gereken davranış buydu. Şurada zaten toplasanız adam akıllı kaç kişiyiz ve böyle hareketlere hiç gerek yok.
FreeSync ve G-SYNC olaylarında aslında haklı olan taraftan ziyade, üslup sıkıntısının olayı buralara taşıması var (benzer şeyler söyleniyor). Zira G-SYNC Compatible olayı çıktıktan sonra zaten HW G-SYNC (donanımsal) özelliğinin aşırı bir anlamı kalmadı. Yine G-SYNC Ultimate adı altında varlığını devam ettiriyor ancak sonuçta herkesin kolayca alabileceği monitörler bu özelliği barındırmıyorlar. NVIDIA'nın ilk G-SYNC lanse ediş politikası; tabii ki tamamen ekstra para kazanma odaklıydı.
-
-
TR saati ile yarın saat kaça denk geliyor...
-
heyecan dorukta resmen saatler geçmiyor umarım iyi bir f/p ürünüyle ve BOL stokla çıkarlar piyasaya
-
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİSTTR saati ile yarın saat kaça denk geliyor...
Yanlış bilmiyorsam 19:00 olması lazım.
Teyit edecek birisi varsa ilk mesaja ve başlığa ekleyebiliriz.
-
Nvidia çıkısı gibi olmayacak demişti üst düzey yöneticileri stok konusunda. Bakalım hepberaber görücez
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONEYanlış bilmiyorsam 19:00 olması lazım.
Teyit edecek birisi varsa ilk mesaja ve başlığa ekleyebiliriz.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 28 Ekim 2020; 0:30:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X